facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Berskaughallen AS

Berskaughallen AS
Adresse: Ingeniør Rybergs gate 115, 3027 Drammen, Norge
Telefonnummer: 97 60 69 10
Stat: Buskerud
Distrikt: Drammen
By: Drammen
Rute: Ingeniør Rybergs gate
Husnummer: 115
Postnummer: 3027


Nærliggende lignende selskaper
Gulskogen kunstgress Gulskogen kunstgress 2 km Vått og sørpete, men banen var måkt og flott å spille fotball på. Varmt klubbhus med ...
Anmeldelser
En av de bedre haller når det kommer til renhold, garderober og oversikt. Men dårlig med tilskuer plasswe
Veldig ryddig bane og garderober.
I min kontekst bruker jeg den som gym hall via skolen. Den har fine garderober. En stor hall som kan bli delt opp til to. Styrkerom med mange forskjellige trenings apparater, rom som kan bli brukt til kampsport og et danse rom med speil på veggen og fint gulv. Resten av hallen kan jeg ikke di noe om men alt vi har brukt via skolen er veldig bra.
Gigantisk hall, sirka en fottballbane stor tenker jeg. Mange store og små rene garderober for handicap og treningslag. Varmt vann i dusjen og innlåsnings boks for private tinghengelås middels størrelse trengs. Eget Yoga rom og Eget Styrke rom med få apparater, men stort utvalg. Brukes av skoler og treningslag.
Det er veldig fint å ha trening der, nok plass til alle men det kunne vært deilig med litt varmere tempratur men ellers er alt PERFEKT!
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler