facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Bertel O. Steen

Bertel O. Steen

Info

Tlf 67 92 61 61
[email protected]
Åpningstider hverdager:
Verksted 0700-1700
Delelager 0730-1700
Salg 0800 - 1700
Lør-Søn stengt.


Historie

Bertel O. Steen Vare-Last-Buss AS er forhandler av Mercedes-Benz nyttekjøretøy i Oslo og Akershus. Vi flyttet inn i nye lokaler på Lørenskog i januar 2004.

I 2013 omsatte vi for 810 millioner og har 185 ansatte.

Vårt produktspekter er bredt; Mercedes-Benz er representert i alle segmenter innen kjøretøy med; Personbiler, Viano, Vito og Sprinter varebiler og minibusser, Atego, Antos, Arocs og Actros lastebiler, Citaro og Travego Busser.

Dagens teknologi både forplikter og utfordrer våre fagfolk. Vi prioriterer å utvikle våre medarbeidere slik at de til enhver tid er oppdatert og har den nødvendige kompetanse for å takle de utfordringene vi møter som nyttekjøretøyforhandler.

Utstyret på de ulike verkstedene er av det mest moderne og tilpasset Mercedes-Benz sine krav til å utføre vedlikehold og reparasjoner.

Adresse: Solheimveien 7, 1473 Lørenskog
Telefonnummer: 67 92 61 61
on.sob@blv
By: Lørenskog
Rute: Solheimveien 7
Postnummer: 1473


åpningstider

Mandag: 07:00 - 17:00
Tirsdag: 07:00 - 17:00
Onsdag: 07:00 - 17:00
Torsdag: 07:00 - 17:00
Fredag: 07:00 - 17:00


relaterte søk: bertel o steen lillestrøm, bertel o steen jessheim, bertel o steen lørenskog, bertel o steen tønsberg, bertel o steen oslo, bertel o steen drammen, bertel o steen ullevål, bertel o steen hovedkontor
Nærliggende lignende selskaper
Bilxtra Lørenskog Bilxtra Lørenskog 239 meter Veldig hjelpsom og hyggelige folk.. Anbefalt på sterkeste..
Batteribilen Batteribilen 322 meter Trodde batteriet mitt på min MB 211 var paja. Ringte batteribilen som kom på avtalt t...
Skala Service AS Skala Service AS 492 meter Dyktige fagfolk, raske og rimelige.
TS-RACING TS-RACING 844 meter Hadde en fra TS-racing innom for tuning av familiebil og arbeidsbil. Veldig hyggelig ...
Star Autoco Lørenskog Star Autoco Lørenskog 933 meter Din leverandør av Mercedes-Benz. Nye biler og nyere bruktbiler. Samt SMART.
Auto-Skade Terje Schie A/S Auto-Skade Terje Schie A/S 952 meter Ble tatt imot på en veldig ordentlig måte. De gjorde en effektiv og bra jobb og brukt...
Truck- Line As Truck- Line As 2 km Helt topp service
MAN Last og Buss AS MAN Last og Buss AS 3 km Greit verksted men glemmer kunden litt en fredagskveld, brått ble jeg sittende igjen ...
Anmeldelser
Dagens opplevelse hos Bertel O. Steen Lørenskog topper alle andre bilkjøp jeg har opplevd. Kjempe hyggelig selger og like hyggelig bil overrekker med en storveis presentasjon av min nye bensin sluker, som fortsatt selges gudskjelov, en Mercedes-AMG CLA45S 4matic+ SB . Kjempe fornøyd med hele prosessen fra kjøp via masse nødvendig informasjon og overlevering. Takk for all hjelp underveis til Eskil. Takk for handelen. PS! Jeg anbefaler selvfølgelig alle til å kjøpe seg en Bensin drevet Mercedes-AMG før det eventuelt blir forsent .
Veldig dårlig service på verkstedet. Hadde bilen på service Kia e-soul 2020 modell som har gått 46000km. Hadde bilen på 45000 service og fikk den tilbake to dager senere men da var det noe rart med bremsen etter service som om bremsen la seg på og bilen hakket når du bremset og displayet lyste opp med masse feilmeldinger. Bilen ble hentet av Falck og levert torsdag fikk lånebil fredag. Førstegang dem så på bilen var tirsdagen etter men hørt ikke noe fra dem om feilen tirsdag fikk jeg en datamelding at bilen var på service og klar fredag men fredag kom ingen melding om og hente bil var ikke klar. Klaget på FB og da ringte dem og sa at dem ikke vist hva feilen var på mandag. Tirsdag fikk jeg en data melding om at bilen var klare og kunne hentes bilnøkkel var i en boks på veggen. Det lå ingen beskjed i bilen om feilen som var rettet og ingen har ringt. Jeg vet ikke hva dem har rettet. Kjempe dårlig service har sendt e-post og spurt om hva som er feil men ingen svar. Denne bilen er det mye feil med varmepumpe 2 gange, vindusvisker 3 ganger, 12v batteriet for lite Laken starter nå og falle av og BOS kjøp ett annet merke ikke i fra BOS
Fresh og store lokaler. Selgerne er imøtekommende generelt. Citroën, Peugeot og Opel selgerne virker mer gira og klare for å ta imot kunder. Selgerne på bruktbilavdelingen er kjempehyggelige og veldig servicemindede. Hadde anbefalt både nybil og bruktbil fra dette stedet. Christian på Citroën er en kar jeg anbefaler å ta en prat med hvis dere er på utkikk etter en god familiebil. Han går langt og skreddersyr gode tilbud. Har fått veldig gode tilbud på Citroën Berlingo både diesel og elektrisk fra han, og anbefaler også å stikke innom Citroën cafeen, The Citroënist, i lokalene. Der er det mulighet til å kjøpe alt fra enkle ting som penn, notatbøker, nøkkelring til klokker, termos, og større ting med Citroën-tema. Alle er ekte lisensierte Citroën-varer. Et trivelig og annerledes sted å være. Skulle ønske det var flere aktiviteter for barn og unge samt en kafe som f.eks Starbucks. Det hadde vært en perfekt kombinasjon.
Vanskelig å bedømme. Vanligvis vanskelig å få kontakt. Dårlig på oppfølging. Gir tre stjerner fordi jeg siste service før jul var helt enestående. En svenske var vennlig på telefon, ordnet som man bør og må. Hadde denne mannen hatt ansvar for service hadde Bertel O. Steen Lørenskog fått fem stjerner
God kundebehandling hver gang bilen har vært på service. Grunnet en del uplanlagt kjøring på kort tid, kom service-intervallet fortere enn planlagt. Vet at Kia er ganske strenge på at man må følge service-intervallene for at garantien skal gjelde, og det var ingen ledige timer. Men kundeservice hos BOS klarte å finne plass så den delen av servicen som måtte tas ble gjort på kort varsel. Resten av punktene i servicen ble tatt på en senere dato. Da satt de også bilen på lading etter de var ferdige, så jeg fikk litt ekstra strøm de neste dagene. Kjempe god service.
Kanskje det mest amatørmessige opplevelsen jeg så langt har opplevd tilknyttet bil og service. Å jeg skal ikke ta for meg hele Bertel O.Steen, for det har jeg ikke erfaring eller belegg for å gjøre. men spesifikk DS avdelingen deres på Lørenskog, som tross alt er en del av Bertel konsernet. Leaser i dag en flott DS7, en bil jeg er superfornøyd med. men det som er tragisk er oppfølgingen og gjennomføring av avtaler etc tilknyttet leasingavtalen på bilen. det er så mye rot og frem og tilbake at jeg vet ikke hvor jeg skal starte, alt fra levering, opplæring av bilen, utlevering, avtalene tilknyttet dekkhotell, oppgraderinger, service etc og ikke minst kommunikasjonen fra DS sin avdeling og ut til meg som kunde. Det er stadig utsettelser eller en eller annen form for mangel. Hadde de bare kunnet kommunisert skikkelig og gjennomgått noen interne rutiner er det mye som hadde hjulpet på mitt totalinntrykk. Håper og tror ikke at Bertel O Steens andre avdelinger er lik ille. Det som er trist er at jeg garantert ikke vil lease eller kjøpe en DS neste gang gjennom de, bare pga servicekontoret/verkstedet. Bilen er som nevnt fantastisk, men dette er ikke et problemfritt bil og leasingforhold. kan også nevne at appen tilknyttet bilen er tilnærmet ubrukelig, men det er muligens ikke denne avd. sin feil selv om det er de som vedlikeholder/svarer tilknyttet ulike henvendelser rundt appen. Ventetid tilknyttet oppgraderinger/dekk etc er et kapittel for seg selv. Viktigste her er å få bekreftet at du har leiebilen til minst dagen etterpå, for selv om de sier at det kommer til å ta 2-6 timer for oppgradering av software eller 1-2 timer for skifte av felger, kan jeg garantere at de ringer å sier at det ikke blir ferdig før i morgen. 3 av 3 tilfeller for min del Et råd du vil takke meg for. Har du DS, Velg en annen plass!
Stjerner og bare stjerner. For vår del har vi med Mercedes avdelingen hvor vi alltid føler oss ivaretatt.
Pga feil med felgene på bilen min ble jeg bedt om å komme til verkstedet for å få nye felger og dekk. Det var imidlertid leveringstid for disse og da spurte jeg om det var trygt å kjøre nordover med de dekkene og felgene som sto på, det sa de at det var. Da jeg kom til koppang sprakk bakdekkene fordi de var helt nedslitte. Heldigvis hadde vi lav fart, hvis ikke kunne det ha gått veldig galt. Etter noe om og men så sendte de en mekanikker med nye felger og dekk til Koppang og vi fikk byttet om. Mekanikeren sa også at jeg måtte ta kontakt med verkstedet for å få kalibrert dekkene og at dette var viktig. Dette var tidlig i mai. Jeg har nå prøvd 2 ganger å få det til, men pga feil i datasystemet så har ikke dekkene blitt kalibrert enda. Ringte forrige uke og i dag for å høre om alt var ok nå slik at jeg kunne komme innom, men det er ingen å få tak i på verkstedet i følge sentralbordet og han visste ikke om systemet var i orden igjen. Jeg fikk beskjed om å ta kontakt etter ferien. Jeg reiser nordover i begynnelse av august, men det er usikkert på om de får gjort noe med dette før den tid. Dette er frustrerende da de påpeker at det er viktig at dette blir gjort, men ikke klarer å løse problemet. Dette holder ikke, terningkast 1.
Stort utvalg av både nye og brukte biler. Kunnskapsrike og hyggelige ansatte.
Jeg kjøpte MB C klasse. Jeg tok kontakt med avdelings leder Trond angående bagajerommets roll. Feilen ble fikset med engang. Hyggelig person, tilgjengelig, hjelpsom.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Bertel O. Steen med offentlig transport


Njåls vei 140 meter
110
110E
115E
Visperud 190 meter
100
110
110E
115E
2N
67
FB9
Georg Stangs vei 370 meter
100
2N
67
FB9
Visperud 380 meter
470E

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler