facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Best Eikangervåg, Vaage Karosseri As

Best Eikangervåg, Vaage Karosseri As

Info

Bensinstasjon, bilverksted og ladestasjon for El-biler

Historie

Historie
Best Stasjon AS er en landsdekkende bensinstasjonskjede, stiftet i 1999, med vel 129 forhandlere i Norge. Selskapets formål er å styrke forhandlernes posisjon i forhold til oljeselskapene, samt forhandlernes innflytelse og kontroll over egen virksomhet og fortjeneste. Best Stasjon AS er et selskap av og for forhandlere som eier og driver en bensinstasjon. Kjedens forhandlere er alt fra små lokale stasjoner, til store sentralt beliggende fullservice bensinstasjoner med et bredt utvalg av varer og tjenester.

Adresse: Osterfjordvegen 1220, 5913 Eikangervåg, Hordaland, Norway
Telefonnummer: 56356350
on.nojsatstseb@egaav
By: Eikangervåg
Rute: Osterfjordvegen 1220
Postnummer: 5913


åpningstider

Mandag: 06:30 - 22:00
Tirsdag: 06:30 - 22:00
Onsdag: 06:30 - 22:00
Torsdag: 06:30 - 22:00
Fredag: 06:30 - 22:00
Lørdag: 08:00 - 22:00
Søndag: 09:00 - 22:00


relaterte søk: best eikangervåg åpningstider, eknes karosseri
Anmeldelser
Valgte å stoppe her grunnet lang kø. Hyggelig betjening som smalt til med julesang da jeg kom inn i lokalet. Jul med din glede i en flott A-dur og et flott smil sier jeg aldri nei takk til. En opplevelse å gi barna til jul.
Hyggelig betjening å kanon go burger me røkt kjøtt
Har pendle mange ganger i uka mellom Bergen og Førde. No bruker eg kun denne stasjonen. Eg kan vaske sprinteren med kjømeaggregat 2.90 høg og beste er att betjeningen burde brukes som eksempel før andre angående kundebehandling. Alltid kjekt å føle seg velkommen,tusen Takk til dere :
Dei lagge Bürgeren du bare må smake Bra vaskeplass for bobil å litt større kjøretøybra med plass til å parkering for store og små bila
FOR EN AROGANT, SUR, FREKK ungdom som vr på jobb, fredag kveld. Sur og frekk med alle kunder, sa flere ganger, til flere ku der:"eg gir faen, eg driter i det, eg skal snart slutte her, så EG GIR FAEN" Sånne folk fortjener ikke noe jobb, men å bo på en øde øy uten en dritt. For en JÆVLIA DRITTSEK.
Bensinstasjon, jeg bruker ikke lenger dinosaurjuice. Men jeg stoppet nå her siden ungen trengte en toalettpause. Det ble til en storhandel av leker og snop.
Grei beliggenhet rett ved E39, her er mulighet kjøpe diverse mat og diverse drikker her er bord sitte ned spise maten inne. Det er også WC i samme bygg ligger bilverksted og lakeringsverksted. Hyggelige og servise ansatte
Bar et toalett og det var skittent
Fantastisk service og svært hyggeleg og bra personell. Redda heile køyreturen og gjorde dagen bra.
Veldig hyggelige ansatte, blir møtt med et smil og hei
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler