facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Best Western Trudvang Rena Hotell

Best Western Trudvang Rena Hotell
Adresse: Tollef Kildes Gate 30 , Åmot 2450, NO
Telefonnummer: 62 44 03 00
By: Åmot
Rute: Tollef Kildes Gate 30
Postnummer: 2450



relaterte søk: Trudvang Hotell Rena, Overnatting Rena, Overnatting Elverum
Nærliggende lignende selskaper
Kongsfoss Pensjonat Harald Aronsen Kongsfoss Pensjonat Harald Aronsen 159 km Fint sted, mye sjarm. Verdt et besøk.
Anmeldelser
Helt greitt at det er self serviced, men hotellet var veldig mørkt når jeg kom dit sent på kvelden og jeg hadde inntrykk av at jeg var der helt alene. Rommet var kaldt men mulig å skru opp varmen på en radiator. Det tar jo tid, så det ble ikke noe varmere mens jeg var der. Dynen var supertynn og sengen, som var en enkelseng, stod mot en murveggg, som igjen var iskald. Jeg hadde booket med frokost og fikk inntrykk av at den ble levert utenfor døren. Det ble den vistnok ikke på mandager og jeg fikk beskjed om at jeg var for sen til en eventuell buffeet, noe de heller ikke hadde satt frem, dessuten burde jeg ha lest instruksene i mappen på rommet. Det gjorde jeg ikke siden jeg kom sent og ville bare sove. Det ble lite søvn, fult påkledd og med TVen på gjennom hele natta dro jeg derifra sulten og. Skal ikke tilbake.
Jeg var hos friserdamen der. Men det er et veldig flott og koselig hotell. Ligger i Rena sentrum med tog i nærheten og butikker,kulturhus.Beliggenhet: 4/5
Forrige gang jeg bodde her luktet det som et dyr hadde dødd på badet, og det var ISKALDT på rommet. Denne gangen var det ikke varmtvann i dusjen, kaldt på rommet og badet på tross av at alle termostatene ble satt på full guffe for 3 timer siden. Eneste grunnen til at dette elendige hotellet overlever er at det ikke finnes noe reelt alternativ innen rimelig avstand. Neste gang kjører jeg til Elverum
Generelt dårlig inntrykk. Strømmen gikk flere ganger, manglende kaffe og automater som fungerer. Absolutt ikke verd prisen.
Litt uheldig at det står en kar i lift og titter inn vinduet når jeg kommer ut av dusjen. I 2 etasje!Rom: 5/5
Trudevang er en enkelt og greit overnattingssted. Det er helt fine rom, med tv og Wifi. Renholdet er godt. Et lite fellesområde i peisestuen kan og benyttes. Det er ikke betjent, men frokost kan bestilles, og det er restauranter i nærheten. Sentral beliggenhet i Rena, med gangavstand til Høgskolen i Innlandet.
Kaldt, flekkete håndkle på badet, tv funker ikke, lyspære funket ikke, skittent i dusj. Ingen info om når frokost leveres. Ikke verdt pengene gitt. Kommer ikke tilbake.Rom: 1/5
Dårlig standard på rommene, dårlig vasket, innen betjening og er kodesystem for å komme inn på rommene som ikke fungerte. Jeg måtte booke meg et nytt rom kl 23:45 da jeg ikke hadde mottatt kode for å åpne døren til rommet. Telefonnummeret man kunne ringe om man hadde problemer endte hos en automatisk telefonsvarer som sa tjenesten var utilgjengelig.
Trudvang i sin oppussede form har blitt et ganske fint hotell. Det er litt snodig å bo på et hotell som ikke har resepsjon. Alt ordnes via nettet eller telefon, og jeg så ikke en eneste ansatt på hele uken jeg var der. Uproblematisk for min del, men turister vil kanskje savne noen å kunne få råd og tips fra etc. Frokost kan bestilles og man får denne levert utenfor døra. Rommene er fine, og det finnes en automat hvor du kan kjøpe mat, toalettsaker m.v.
Iskaldt på rommet. Trekker fra vinduene så vi måtte kjøpe vifteovn og stilongs for å ikke fryse ihjel. Dyrt og skittent rom. Man kan leie seg inn sentralt i Oslo for samme prisen med frokost buffet og betjening.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Best Western Trudvang Rena Hotell med offentlig transport


Rena torv 140 meter
802
803
8221
8222
8223
851
853
Rena torv 150 meter
Rena torv 150 meter
802
803
8221
8222
8223
850
851
Rena stasjon 160 meter
R60
Rena skysstasjon 210 meter
802
803
8221
8222
8223
850
851
853
854
R60

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler