facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Bestemors Kafé

Bestemors Kafé

Info

Vi holder til i det gamle landhandleriet langs kyststien på Oven. Vi serverer kaffe, te, vafler, kule-is, muffins, kaker, baguetter og mye annet godt.

Historie

På Bestemors Kafé er vi opptatt av god service og det å skape et koselig samlingssted for alle som er på Oven, uansett alder og det er tilrettelagt for rullator og rullestol, både ute og inne. For oss er det viktig å ta vare på gamle ting og tradisjoner og det meste av møblene og interiøret er fra det gamle landhandleriet eller skatter funnet på loppemarkeder og bruktmarkeder. Vi elsker å høre våre kunders historier fra gamle dager og forteller gjerne det vi vet om livet på Oven og området rundt. Ekstra hyggelig er det når våre kjære kunder har med seg gamle bilder fra Oven som vi kan kopiere og legge til i samlingen vår som etterhvert vil bli tilgjengelig for alle i kafeen.

Adresse: Ovenskogen 1, 1580 Rygge, Ostfold, Norway
Telefonnummer: 91732911
By: Rygge
Rute: Ovenskogen 1
Postnummer: 1580



relaterte søk: bestemors hage catering, julemat kristiansund, koldtbord kristiansund
Anmeldelser
Koselig eldre café
Kjempekoselig sted
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Bestemors Kafé.

Rygge kafé

åpningstider, plassering. Ovenskogen 1 kart bykart, satellitt visning. Bestemors Kafé adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Bestemors Kafé. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Bestemors Kafé med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Balke Gård Balke Gård 7 km De har åpen gård på søndager mellom kl12-16. Hestekjøring og ridning. Utleie av festl...
Halmstad Konditori Halmstad Konditori 8 km Etter at de begynte med hjemmebakst og med de fantastiske kaker, rundstykker og bague...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler