facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for BI-nner

BI-nner

Info

BI-nner, the student dinner at BI

Historie

For many years students of BI have come together once a month throughout the semester to make dinner and serve it to fellow students.

It started with in 2007 when Nils Jøran Riedl, the university chaplain at BI, invited some students to his home and the students had a wonderful evening chopping, cooking and sharing a meal they made together. They were 16 people and SBIO covered the costs. The next time 30-40 students attended – and Binner grew fast. By the spring of 2009 the university chaplain held tree dinners and, more than a hundred students attended and the dinner was moved to KROA and SNAS – and continued growing. Three hundred and fifty students attended at most.
The latest years Binner has been held at campus - and it is always full. A fantastic tradition and a wonderful way to get to know each other across cultural and language borders. Binner is open for all students, and each time it is possible to just come and enjoy the meal or you may sign in for the team of volunteers who prepares the food and serve the meal.

The Binners for Spring 2017 are:
January 24
February 21
March 21
April 25
May 23



"Dinner restaurant har servert mat fra det Szechuanske- og kantonesiske kjøkken i hjertet av Oslo siden 1989 og er stolte av å fremdeles tilby våre gjester en spennende reise i kinesisk matkultur."
Adresse: Nydalsveien 37, 0484 Oslo, Norway
By: Oslo
Rute: Nydalsveien 37
Postnummer: 0484



relaterte søk: Dinner anmeldelse, Dinner Oslo Take away, Dinner Oslo meny, Dinner restaurant bilder, Dinner restaurant meny, Dinner åpningstider, Amerikansk diner Oslo, Dinner Oslo booking
Anmeldelser
Vi hadde veldig høye forventninger til besøket, for tidligere besøk har vært veldig bra. Dessverre så nådde verken maten eller servicen opp til mer enn 3 stjerner denne gangen. Vi opplevde at servitørene ikke var spesielt blide eller glade for å ha oss der, kanskje ikke så rart med tanke på at stedet er populært og fyller seg selv uansett. Vi var her søndag kveld og stedet var helt fult - anbefaler derfor å booke i god tid dersom du skal besøke Dinner. Forrettene vi valgte bestod av 4 ulike Dim Sum, vårruller på 3 ulike måter og Wokede edamamebønner med chilibønnesaus. Her falt helt klart chillibønnesausen og en av vårrullene best i smak. Gode vårruller på smak, men dumplingsene var ikke noe nytt, ganske klassiske, med dessverre litt for lite smak. To i selskapet bestilte «Havets opplevelser» til 335kr per. Denne retten bestod av «En halv hummer og et skalldyrspyd med kamskjell, laks, steinbit og scampi». Maten var overhodet ikke sterk, men det selskapet ble mest skuffet over var at enkle elementer som laksen var ihjel stekt. Jeg gikk for den klassiske Kylling Gongbao også kjent som kylling med cashewnøtter. I denne retten var det brukt altfor mye fennikel som overdøvde alle andre smaker. Ellers var denne god. Siste i selskapet valgte Pang Pang Biff. Denne var veldig kjedelig, både i utvalg av grønnsaker og smak. Basert på hvor høye forventninger vi hadde til dette stedet basert på tidligere opplevelser, pris, lokasjon og interiør, blir det 3 stjerner denne gangen.
Utsøkt mat. Bestilte Chefs Meny, og alt smakte helt himmelsk. Servitrisen var flink til å forklare hva de ulike rettene var, og var veldig servicevennlig. Kan absolutt anbefale stedet og Chefs Meny. Vi var en gjeng på 18 stykker og alle snakket positivt om maten. Kjøpte også en alkoholfri drink som smakte fortreffelig
Behagelig og proff service fra start til slutt! Nydelige dimsum, deilig crispy duck, fantastiske desserter, freshe mocktails! Ikke så dyrt, i forhold til hva du faktisk får servert! Alt lekkert og forseggjort..
Behagelig og proff service fra start til slutt! Nydelige braisert andebryst, gode drinker og god øl. Passe størrelse på maten, god smak, god atmosfære. Lurt å bestille bord, populær plass og om kvelden fult lokal!
En veldig bra opplevelse på Dinner. Hyggelig og behagelig service fra vi kom inn døren til vi dro. God timing fra vertskapet sørget for at vi aldri opplevde å vente lenge mellom rettene. Vi ble sittende 5 minutter i baren til bordet vårt var klart, her rakk vi å bestille drinker som ble servert i det vi satt oss til bords. Vi valgte Chef's Menu med anbefalte viner til, det var veldig gode og varierte retter og gode vinvalg til. Og ikke minst rause porsjoner. Alt til en god pris. Et besøk hit kan virkelig anbefales.
God mat Fin lokale Anbefaler chef meny Betalte 560kr for 4 retter. Alle var fornøyde og mett God råvare kvalitet
Peking duck fra Dinner er fantastisk, og forrettene er ikke langt bak. God og profesjonell service, men personen i følget med gluten-allergi ble aldri helt trygg på forsikringene fra betjeningen.
Maten var helt praktfull! Hummeren, anden og biffen falt alle i smak. Kjøttet var mørt, smakfullt og kledd i nydelege sauser som komplementerte kjøttets smak. Alt var krydret til perfeksjon. Havets tallerken var godt balanser mellom mengden skalldyr til grønnsaker og ris. Du fikk en god variasjon av sjømat. Desserten deres er som en varm klem! Deres sjokoladefondant er som en drøm! Anbefales på det sterkeste!
Nydelig hovedrett. Veldig små bord og man sitter veldig tett oppå andre bord. Litt soggy frityrstekt banan.
Det står på menyen at man kan dele på 4 personer, men jeg er uenig. Jeg kunne spise alt alene. ^_^ Jeg delte Crispy duck med en venn, og vi ble ikke mette i det heletatt.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon BI-nner.

Oslo lokal bedrift

åpningstider, plassering. Nydalsveien 37 kart bykart, satellitt visning. BI-nner adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på BI-nner. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om BI-nner med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler