facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for BI Norwegian Business School

BI Norwegian Business School

Info

The official Facebook account for BI Norwegian Business School.

Historie

Handelshøyskolen BI er en selveiende stiftelse hvis formål ene og alene er undervisning og forskning, alt økonomisk overskudd brukes til å styrke BIs fag- og læringsmiljø.

Handelshøyskolen BI er en av Europas største handelshøyskoler med 20.000 studenter. Vi er hovedleverandør av økonomisk og administrativ kompetanse i Norge, og har utdannet over 200.000 kandidater siden 1983.

Den faglige virksomheten ved Handelshøyskolen BI er delt inn i åtte institutter, og en rekke forskningssentre er knyttet til våre institutter. Forskningen dekker et vidt spekter av fagområder og disipliner som hører forventes av en moderne europeisk handelshøyskole.

Handelshøyskolen BI har en internasjonal profil. Våre forskere samarbeider med fagfolk fra andre land, og utveksler kompetanse som kommer studentene til gode. Vi samarbeider med nærmere 170 skoler i mer enn 40 land. Dette gir studentene svært gode muligheter til å få internasjonal erfaring gjennom utveksling.

Handelshøyskolen BI skreddersyr og spesialutvikler kurs og programmer til en rekke bransjer og organisasjoner innenfor offentlig og privat sektor. Programmene tilpasses slik at de møter virksomheters og enkeltpersoners kompetansebehov.

Vår oppgave

STRATEGY 2025: "Shaping people and business for an international, digital and sustainable future".

Produkter

Bachelor of Science
Master of Science
Master of Management
Executive MBA
Executive Short Programmes
PhD
Specialised Corporate Programmes

Adresse: Nydalsveien 37, 0484 Oslo, Norway
Telefonnummer: +47 46 41 00 00
on.ib@ofni
By: Oslo
Rute: Nydalsveien 37
Postnummer: 0484


åpningstider

Mandag: 07:30 - 21:30
Tirsdag: 07:30 - 21:30
Onsdag: 07:30 - 21:30
Torsdag: 07:30 - 21:30
Fredag: 07:30 - 21:30
Lørdag: 08:00 - 18:00
Søndag: 08:00 - 18:00


relaterte søk: bi norwegian business school ranking, bi oslo, hva står bi for, bi oslo åpningstider, bi norwegian business school ranking financial times, bi bergen, handelshøyskolen bi, bi stavanger
Anmeldelser
En god utdanning er den eneste investeringen ingen kan ta fra deg. På BI kan du forme din egen fremtid og det er lett å finne medstudenter med samme ambisjonsnivå som deg. Gode forelesere som bryr seg om studentene. Best business school in Norway by far!
Jeg var med på å tegne bygningen den gang jeg jobbet for Niels Torp arkitekter. Jobbet vesentlig med fasadene. Veldig morsomt prosjekt å ha vært med på!
Dyktige lærere, engasjerende miljø, og utallige muligheter. En skole for de som satser på en lys fremtid.
Var der som student i 2020. Mer useriøse lærere skal man lete lenge etter! Fristende å nevne navn, men la meg si det slik: "Sender du en melding til din lærer ihvertfall min, så tar det gjerne en uke før du får svar. Selv om det er midt i eksamensperioden." Verste skolen jeg har vært borti. Hold unna! Flere av mine andre lærere var også svært dårlige. Det skal sies at enkelte av lærerne er svært gode, men det veier ikke opp for resten. Spesielt ikke med tanke på prisen!
Good school to study. Highly anbefaler. Studere har.
Blir fylt med ærefrykt og misunnelse hver gang jeg er innom. Her er det mye kunnskap og kompetanse samlet på et brett og mer vil det bli. Flott Campus. Sentralt plassert.
Flott skole Lært masse av nyttig kunnskap. Er ganske vriene fag iblant og det er ikke å lene seg tilbake i studietiden. Skolen krever innsats og professorene hjelper mye med forståelsen av fagene spesielt Knut. Må bare si at markedsførings faget er bare tull. Utenom det stemmer det ikke at på skolen går det bare pappa-gutter og privilegerte vestkant folk fra rike familier. Faktisk så er de absolutt fleste vanlige mennesker med interesse i økonomi. En ting til. Finans faget er å anbefale.
Norges største og beste handelshøyskole, også nummer 36 i verden. Undervisningen og fasilitetene er alltid gode, men dessverre vil nok BI alltid ha et ufortjent, dårlig rykte
Svært gode og fleksible fasiliteter, godt tilrettelagt for lange dager på skolen.
Utrolig kul og elegant skole. Har ikke studert der men det ser ut som en skole jeg hadde elsket å dratt til hver dag både inne og ute
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon BI Norwegian Business School.

Oslo universitet og høgskole

åpningstider, plassering. Nydalsveien 37 oslo skole kart bykart, satellitt visning. BI Norwegian Business School adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på BI Norwegian Business School. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om BI Norwegian Business School med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler