facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Biblioteket på Askøy vgs.

Info

Biblioteket på Askøy vgs. er ope for alle elevar og tilsette på Askøy vgs. og denne sida er open for heile verda. Berre kom med kommentarar og spørsmål.

Adresse: Søre Myrane 13, 5300 Kleppestø
Telefonnummer: 56 15 23 42
By: Kleppestø
Rute: Søre Myrane 13
Postnummer: 5300


åpningstider

Mandag: 08:30 - 15:30
Tirsdag: 08:30 - 15:30
Onsdag: 08:30 - 15:30
Torsdag: 08:30 - 15:30
Fredag: 08:30 - 15:30


relaterte søk: Askøy bibliotek, Lånekort Askøy bibliotek, Askøy vgs snitt, Bergen Bibliotek, Stad bibliotek, Loddefjord bibliotek, Bergen bibliotek søk, Askøy vgs linjer
Anmeldelser
Godt utvalg, veldig hjelpsomme ansatte og kjekk atmosfære. Høytlesning, små events, sommerles kampanje for barn - masse kjekt som skjer.
Gøy klassen min fikk noen bøker av dere og nå er alle glade takk igen
Godt utvalg i litteratur for barn, hjelpsomme biblotekarer.
Hyggelige og hjelpsomme ansatte.
Oversatt av Google Jeg besøker dette biblioteket hver gang jeg besøker datteren min som bor i nærheten. De har en liten, men godt kuratert engelsk seksjon, og jeg finner alltid interessante bøker som jeg ikke har lest ennå. Personalet er ekstremt hjelpsomme og er villige til å hjelpe meg på engelsk som så mange nordmenn. Jeg er takknemlig for dem for å gi meg dette innbydende rommet hver gang jeg kommer på besøk. Original I visit this library every time I visit my daughter who lives nearby. They have a small but well-curated English section and I always find interesting books that I haven't read yet. The staff are extremely helpful and are willing to help me in English like so many Norwegians. I am grateful to them for providing this welcoming space for me everytime I come to visit.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler