facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Biblioteket ved Porsgrunn videregående skole

Biblioteket ved Porsgrunn videregående skole

Info

Lik oss og følg med på nyheter, oppdateringer og hva som skjer i biblioteket! Vi setter pris på innspill, så legg gjerne igjen en kommentar.

Historie

Porsgrunn vgs består av to bibliotek - ett på avd. Nord og ett på avd. Sør. Elever og ansatte er velkomne til å bruke begge!

På Nord finner du fagbøker innen språk, realfag, samfunns- og økonomifag, IB og idrettsfag. Biblioteket på Sør har en samling rettet mot design og håndverk, medier og kommunikasjon, teknikk og industriell produksjon og tekniske allmenne fag. I tillegg har biblioteket en samling med lettlest og tilrettelagt litteratur. Biblioteket på avd. Sør betjener også Telemark tekniske fagskole.

Bibliotekarer er Eva Olsen (Nord) og Hanne Nesset (Sør). Du kan komme innom biblioteket til en hver tid i løpet av skoledagen og spørre om (nesten) hva som helst. Vi er her for å hjelpe dere!

Bibliotekene følger skolens åpningstider og er stengt i fellesferier.

Nyheter bibliotek Sør: http://websok.mikromarc.no/Mikromarc3/web/page.aspx?id=news&Unit=6467&db=porsgrunn-vgs

Nyheter bibliotek Nord: http://websok.mikromarc.no/Mikromarc3/telemark/page.aspx?id=news&Unit=6465&db=porsgrunn-vgs

Twitter: https://twitter.com/PVS_Biblioteket

Delicious: https://delicious.com/pvs_biblioteket

Adresse: Kjølnes ring 58, 3918 Porsgrunn, Norway
Telefonnummer: 35 91 76 11
By: Porsgrunn
Rute: Kjølnes ring 58
Postnummer: 3918


åpningstider

Mandag: 08:00 - 15:30
Tirsdag: 08:00 - 15:30
Onsdag: 08:00 - 15:30
Torsdag: 08:00 - 15:30
Fredag: 08:00 - 15:30

Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Biblioteket ved Porsgrunn videregående skole. Kjølnes ring 58 kart bykart, satellitt visning. Biblioteket ved Porsgrunn videregående skole adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Biblioteket ved Porsgrunn videregående skole. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Biblioteket ved Porsgrunn videregående skole med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler