facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Big Bite

Adresse: Madlakrossen 7 , Stavanger 4042, NO
Telefonnummer: 489 58 680
By: Stavanger
Rute: Madlakrossen 7
Postnummer: 4042


åpningstider

Mandag: 10:00-20:00
Tirsdag: 10:00-20:00
Onsdag: 10:00-20:00
Torsdag: 10:00-20:00
Fredag: 10:00-20:00
Lørdag: 10:00-18:00


relaterte søk: Big Bite Tex Mex ingredienser, Big Cheese Big Bite, Big Bite app, Big Bite Moa, Kylling fajitas Big Bite, Big Bite Club sub, Big Bite studentrabatt, Big Bite oppskrift
Anmeldelser
Var der både mandag og tirsdag på dagtid. Får total stryk for kundeservice, samme dame som var der begge dagene. Hun trenger et kurs i kundeservice. Hun skal ha for at hun er rask og effektiv. Maten var som forventet, men de er gjerrige med garnityret.
Svært god fuglemat. Brødet er passe tørt for å mate duer. Fyllet er nesten fraværende, så ingen fare for å forgifte dyr med det heller. Litt stiv pris når brød av samme kvalitet kan kjøpes på bakerier for en tidel av prisen dagen etter produksjon.
Maten var utsøkt. En kjekk ung mann i kassen med navn Jakob Ip skapte en opplevelsesrik smaksreise. Eier burde definitivt vurdere lønnsøkning.
Fantastisk god mat og ansatte er ufattelig koseligeMat: 5/5
Aldri møtt på så dårlig kundeservice, kunden ble ikke hørt og ble servert feil mat. Ble nektet da jeg spurte om å få maten jeg egentlig hadde bestilt.
Skosåler er mer saftig enn det man får servert her . I tillegg så kostet ekstra ost og bacon ikke mindre enn kr 58 for hel sandwich, som også var av dårlig kvalitet. Ran på høylys dag. Styr unna.
Supert deilig mat god service Mat: 5/5
Bra med vegeterianer-variant men det positive stopper der. Kylling-karrien var litt karrisaus smørt tynt ut over suben. Ingen antydning til kylling der. Vi spurte om en kopp med springvann til vår datter på 1 år men da fikk vi beskjed om at vi måtte kjøpe flaskevann. Latterlig dårlig service.
Verste club sandwich noengang. Det var ikke én mikrobølgeovn oppvarmet skosåle jeg ville ha. Men det var det jeg fikk. Eneste positive var at jeg fikk pengene igjen.
Maten var god, hyggelig ansatt
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler