facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Big Horn Steak House

Big Horn Steak House

Info

En real biffopplevelse i en tradisjonell og uformell atmosfære. Big Horn Steak House er et amerikansk inspirert Steak House som serverer retter laget med førsteklasses norske råvarer.

Historie

Vår Big Horn Steak House restaurant i Drammen er en meget hyggelig og stilren restaurant for enhver anledning og enhver gjest. Hver enkelt skal føle seg vel hos oss! Restauranten er nyoppusset i februar 2014, og interiøret er gjennomført i steak house-stil og skaper en hyggelig og lun atmosfære med peis og egen bar.

Hos oss griller vi alle biffene - det gir den beste smaken!
På menyen har vi alle Big Horn favorittene - biff for enhver smak og med stor valgfrihet når det gjelder poteter og tilbehør. Måltidet setter du sammen selv! Vi har også nydelig sjømat, kylling og en stor dessertmeny. Barnefamilier ønskes velkommen med en egen barnemeny.



"Big Horn Steakhouse er en amerikanskinspirert restaurant som serverer retter laget av førsteklasses råvarer. Vår Big Horn Steakhouse i Drammen er en hyggelig og stilren restaurant for enhver anledning og enhver gjest. Her kan du nyte et velsmakende måltid i lun atmosfære med peis og egen bar – enten det er med venner og familie eller forretningsmiddag. Vi skreddersyr måltidet tilpasset dine ønsker."
Adresse: Nedre Torggate 11, 3015 Drammen, Norway
Telefonnummer: 0047 32 83 18 88
on.nrohgib@nemmard
By: Drammen
Rute: Nedre Torggate 11
Postnummer: 3015


åpningstider

Mandag: 16:00 - 21:30
Tirsdag: 16:00 - 21:30
Onsdag: 16:00 - 21:30
Torsdag: 16:00 - 21:30
Fredag: 15:00 - 22:30
Lørdag: 15:00 - 22:30
Søndag: 15:00 - 21:00


relaterte søk: big horn steak house meny, big horn steak house ålesund, big horn steak house aker brygge, big horn steak house bergen, big horn steak house oslo, big horn steak house lillestrøm, big horn steak house trondheim, big horn steak house kristiansand
Nærliggende lignende selskaper
Vertshuset Oscar & Stallen Vertshuset Oscar & Stallen 280 meter Veldig god mat til rimelig pris. Anbefaler kalvestek!
David's Grill & Pizza David's Grill & Pizza 803 meter Very nice clean atmosphere with great views down the golf course. The Cobb salad was...
Anmeldelser
Hadde en utrolig dårlig opplevelse når vi skulle spise her. Hadde bestilt bord på forhånd, men hadde gjort en endring på klokkeslettet på nettet det sto på mail at det kunne gjøres. Vi gjorde dette da det sto at det var stengt, så vi valgte å ikke ringe. Når vi kom dit til det nye klokkeslettet, så fikk vi streng beskjed om at vi måtte ringe selvom det var stengt, fordi de nå ikke hadde endra klokkeslettet på reservasjonen. "Dere har 1 time på dere" sa hun. Når vi fikk satt oss, sjekka jeg mulighetene for å booke bord på nettet, og der sto det at det var mye ledig, så kan ikke forstå hvorfor vedkommende nektet oss å sitte der i de 2 timene vi hadde reservert. I tillegg til dette var maten utrolig dårlig. Seig og understekt biff, kald brokkolini, understekte poteter og alt var generelt veldig smakløst. Ingen servitører som tilbød oss mer drikke eller som spurte hvordan maten var. Vi kommer ikke tilbake!
Bestilte en medium stekt biff - fikk en godt stekt den var tørr. Hadde bestilt en indrefilet så hadde veldig høye forventninger, noe som resulterte i skuffelse det koster jo penger med biff, spesielt indrefilet, så da forventer man en viss standard. Alle ved bordet opplevde også den ene ansatte noe uhøflig. Vedkommende skapte en ekkel situasjon spesielt for ene gjesten og virket åpenlyst irritert. Tilbehøret var dog godt, hvilket er eneste grunnen til at de får to, og ikke én stjerne. Kommer dessverre ikke til å her igjen.
Utrolig god mat, vennlig service og god atmosfæreMat: 5/5
Seig entrecôte for meg og min søster. Gikk ikke an å tygge eller skjære så mye scener. Kom sjeldent innom bordet for å tilby med drikke etc. slapp betale for den ene entrecôten da
Veldig mye god mat og drikke, hyggelige ansatte der og fint sted å spise Kommer garantert tilbake hit en gang
Flott sted - nydelig mat og kjempegod service og ikke minst blide servitører .Kan anbefales
Perfekt biff og service! Ble bekreftet av mitt følge som har flere fagbrev innen mat.
Flinke og service innstilte servitører og hyggelige Maten var helt fantastisk, eneste å trekke litt for er at litt mørkt når man kommer inn i lokalet og litt høy musikk men alt i alt helt helt fantastiskeMat: 5/5
Big Horn kan mye om kjøtt !!!! 13.1.23 Atmosfære er som vanlig koselig. Hyggelig betjening denne gang. Men,men min kone fikk indrefile med så mye slinter at det var uspisrlig 2 servitører så på det og hun fikk nytt. Det var ille. Når hun fikk sitt nye kjøtt var jeg ferdig med å spise. Mye venting, treg servering denne gang. Mye har forandret seg på årene siden jeg var der sist. Vi var 9 personer. 2 og til nød tre stk. kjøtt var ikke etter bestilling. Det var trist. En mannlig servitør var stadig borti stolen og kunne godt ha kostet på seg et smil. Kvinnelige servitøren var nok oppmerksom på at vi ikke var helt fornøyd og hun var både smilende og service minded. En del venting for å servitører. Slutt å ta av bordet før alle er ferdig med å spise. Alt i alt manglet det på god flyt og at vi var vel ikke helt fornøyd.
Dette var en trist opplevelse. Har vert på denne restauranten tidligere, før corona, med gode opplevelser, nå tydeligvis med nye drivere siden sist jeg var der. Vi ble raskt kontaktet da vi kom, det var folk ved tre bord fra før, vi ble henvist til et bord nærme andre gjester omtrent midt i lokalet tross at det var fine vindusbord ledig. Fikk raskt en Meny, og der forsvant servitør. Her hadde vi begge lyst på noe å drikke på før mat, og mens vi ser på Meny. Istedenfor så opplever vi høylydt krangel fra kjøkkenet, såpass høyt at man blir nesten flau. Servitør kommer tilbake å vi får bestillt. Maten kommer relativt raskt,kan tyde på endel ferdiglagd/oppvarma tilbehør Maten er egentlig ikke mye å trekke på, det var gode smaker om litt seigt kjøtt. Mens vi spiser så blir vi vitne til at to servitører spiser middag i restauranten, den ene da på vindusbord, som vi godt kunne blitt tilbudt. Nei dette holder ikke! Det ble ikke tips, og sansynligvis lenge til vi igjen besøker dette etablissementet. Men kokken gjorde en grei jobb med maten, resten av gjengen bør gå hjem å øve seg.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler