facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Big Horn Steak House

Big Horn Steak House

Info

Vi er et amerikansk inspirert Steak House og ønsker å gi våre gjester en real biffopplevelse i en tradisjonell og uformell atmosfære.

Historie

Big Horn Steak House er et amerikansk inspirert Steak House som serverer retter laget med førsteklasses norske råvarer. Vi ønsker å gi våre gjester en real biffopplevelse i en tradisjonell og uformell atmosfære.

Vår Big Horn restaurant i Ålesund ligger i lokalene til gamle ærverdige Tolboden. Bygningen ble reist etter bybrannen i 1904, på samme sted som tollvesenet hadde tilhold siden begynnelsen av 1800-tallet. Den laveste delen av bygningen er fra 1854, en av de få bygningene som overlevde bybrannen. I 1958 flyttet tollvesenet og da tok MRF (Møre og Roamsdal Fylkesbåter) over kontorlokalene. I 1992 ble deler av lokalene ombygd til restaurant.

Vi har 88 sitteplasser inne og vår flotte uterestaurant, med 70 sitteplasser, har utsikt til Brosundet i Ålesund. Restauranten har også et eget "VIP" rom med sitteplasser til 20 gjester. Rommet egner seg bra for bedrifter som ønsker et lukket selskap. Rommet er ikke tilgjengelig i sommermånedene.

Adresse: Tollbugata 2 , Ålesund 6002, NO
Telefonnummer: 70 13 20 30
on.nrohgib@dnuselaa
By: Ålesund
Rute: Tollbugata 2
Postnummer: 6002


åpningstider

Mandag: 16:00-23:00
Tirsdag: 16:00-23:00
Onsdag: 16:00-23:00
Torsdag: 16:00-23:00
Fredag: 16:00-23:00
Lørdag: 15:00-23:00
Søndag: 15:00-22:00


relaterte søk: big horn steak house meny, big horn steak house lillestrøm, big horn steak house aker brygge, big horn steak house kristiansand, big horn steak house oslo, big horn steak house bergen, big horn steak house trondheim, big horn steak house ålesund
Nærliggende lignende selskaper
Real American Steakhouse Real American Steakhouse 323 meter Dette et skuffende saker. En hektisk søndag gjorde at vi måtte vente 20 minutter fra...
Anmeldelser
Anbefaler på det sterkeste å gå en annen plass. Servicen var elendig og man følte seg direkte oversett av de som jobbet der. Vi måtte vente i godt over 40min på forretten også nye 30 på hovedretten. Biffen var overstekt, seig og smakte direkte kull/brent og maten var for kald. Ingen av oss var fornøyd med maten eller servicen. Bestikke de satte fra seg på bordet vårt var også skittent og man kunne se skit på bestikket øverst i kurvense bilde Så dette må de ha sett, men simpelt bare gitt f i det og satt ut bestikke likevell. En ytterst dårlig opplevelse. Gå på kinaresturanten over gata eller zumo istede som er like ved.
Veldig god biff der. Men føler tilbehøret til biffen variere noe i kvalitet. Servicen er litt både og. Tydelig at kelnerne har mye å gjøre.. Vi bestilte kaffe til desserten, den ble glemt av. Gikk bort i kassen for å gi beskjed, måtte vente ganske lenge før jeg fikk sagt i fra..
Anbefales ikke! Maten var grei men servitør lot oss ikkje bli ferdig med bestilling. Glømte å få med hvitløkssmør på ene bestilling, fikk med mais når man skrev "uten mais" fikk drikkene når maten nesten var spist opp. Eneste positive var at lokalet så bra ut.
God mat men litt varierende kvalitet på tilbehøret. God service men betjeningen hadde det veldig travelt.
Vi hadde et fantastisk måltid! Hadde ikke bestilt bord, men fikk likevel et koselig bord inne på puben. Biffen var perfekt, deilig krydret og saftig. Grønnsakene var utmerket; smakfulle og akkurat passe 'krønchy'. Ene potetsorten ble glemt, men de var tidlig ute å hørte om alt var bra og kom raskt tilbake med det restrerende. Ser på anmeldelser at noen har vært uheldige for en tid tilbake siden. Når man er fornøyd, sier man kanskje ikke så mye, men er man misfornøyd, høres det. Derfor syns jeg det var viktig å gi ros nå.
Vi har vært på meget mange restauranter, også flere Big Horn de siste årene, men dette var en meget skuffende opplevelse fra start til slutt. Ble møtt av en slapp og lite imøtekommende betjening, som ikke virket innstilt på å gi oss som kunder en god opplevelse i restauranten. Bestillte hver vår burger, og disse kom nesten en time etter bestilling. Burgerne nådde ikke opp til forventningene på noen områder. Brødet lignet det en kjøper på kiwi, tilberedelsen var mildt sagt ikke bra, kjøttet var tørt og jeg kunne helt ærlig like så gjerne tenkt meg en burger på Burger King til under halve prisen. Bestillte ekstra fries, fikk ikke dette men dette ble lagt inn på ordren og ble betalt for. Betjeningen fulgte oss ikke opp som kunder, og vi var mildt sagt sjokkert over opplevelsen når vi gikk derfra. Jeg håper dette bare var en dårlig dag for restauranten og deres betjening, men surt å kaste bort så mye tid å penger på noe så lite tilfredsstillende. Dette skjedde 1. Aug, mellom 1900 og 2100.
Innledningsvis viste vi ikke om vi ble glemt eller hva som skjedde, men selv med to små barn ventet vi vesentlig lenger på mat enn alle de andre gjestene vi så. Når maten kom kom vel også forklaringen.. Maten kom forøvrig med knappe 10 minutters mellomrom. Det tar tid å ødelegge en biff så grundig som de har gjort her. Knallhard og seig, ikke antydning til farge på en biff som skulle være medium stekt. Vinkelsliper hadde vært bedre egnet enn kniven som fulgte med! Om du blir sittende å vente på maten din her, er det sikkert for at de holder på å steke den ihjel. Potetene og aspargesen var dagens høydepunkt, de var helt på det gjennomsnittlige av hva en bør forvente.
Stjernen er til de ansatte. Veldig hyggelig betjening - smilende, blide og serviceinnstilte. Maten ble dessverre et ufrivillig bidrag til matsvinn . Grønnsaker som skulle være gratinerte og kokte var mer som råkost å regne. Laksen var mer enn godt stekt, og det var også entrecoten - som var bestillt som lite stekt. Og noen hadde snublet med saltkaret i hånden - var definitivt ikke nødvendig å benytte seg av saltkaret som sto på bordet. Men hvitløksbrødet, de fritterte søtpotetene og løkringene smakte godt. Anbefales absolutt ikke.
For å nevne først så er servicen på de servitørene var veldig bra. Glemte oss først når vi gikk inn, men løste seg fort heldigvis. Maten var dessverre lunken/kald og veldig kjedelig. Potetene var også lunkent. Boksmais til biffen med beskrivelsen «smørdampet mais» er ikke veldig heldig når man betaler såpass mye for maten. Maten og ølen er veldig overpriset i forhold til hva man får. Mangler det lille ekstra for å være et bra biffsted. Det er den følelsen vi sitter igjen med etter en såpass kostbar middag. Kort oppsummering: Kjøttet smakte veldig bra til tross for varmen, samt det beskjedne tilbehøret. Men absolutt ikke verdt turen da konkurrentene gjør det bedre til samme pris.
Synes ikke prisen er i balanse med hva man får. Kjøpte "Share a Meal" på en torsdag, relativt rolig i restauranten. Pluss for: kort ventetid, tok hensyn til ønske ved bordreservasjon, hyggelige servitører og normalt gode ribs. Minus for: stiv pris i forhold til hva man får, pommes-frites var myke og kjentes ut som de var tint før steking, lite kjøtt, måtte etterlyse kryddersmøret vi hadde bestilt, ba om å få betale 3 ganger ventet minst 30 min, servitørene snakket utenlandsk til hverandre blant gjestene, vi satt på en slitt sofa med store hull i trekket. Returnerer nok ikke med det første, man får mer for pengene andre steder :
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Big Horn Steak House med offentlig transport


Ålesund hurtigbåtkai Skateflukaia 60 meter
1145
1149
Ålesund kystrutekai 100 meter
HAV
HUR
Skateflukaia 120 meter
100
250
690
905
FB65
St. Olavs plass 290 meter
1
10
11
12
18
21
4
Dronning Sonjas Plass 360 meter
1
18
21

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler