facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Big Horn Steak House

Big Horn Steak House

Info

Vi er et amerikansk inspirert Steak House og ønsker å gi våre gjester en real biffopplevelse i en tradisjonell og uformell atmosfære.

Historie

Big Horn Steak House er et amerikansk inspirert Steak House som serverer retter laget med førsteklasses norske råvarer. Vi ønsker å gi våre gjester en real biffopplevelse i en tradisjonell og uformell atmosfære.

Vår Big Horn restaurant i Ålesund ligger i lokalene til gamle ærverdige Tolboden. Bygningen ble reist etter bybrannen i 1904, på samme sted som tollvesenet hadde tilhold siden begynnelsen av 1800-tallet. Den laveste delen av bygningen er fra 1854, en av de få bygningene som overlevde bybrannen. I 1958 flyttet tollvesenet og da tok MRF (Møre og Roamsdal Fylkesbåter) over kontorlokalene. I 1992 ble deler av lokalene ombygd til restaurant.

Vi har 88 sitteplasser inne og vår flotte uterestaurant, med 70 sitteplasser, har utsikt til Brosundet i Ålesund. Restauranten har også et eget "VIP" rom med sitteplasser til 20 gjester. Rommet egner seg bra for bedrifter som ønsker et lukket selskap. Rommet er ikke tilgjengelig i sommermånedene.

Adresse: Tollbugata 2, 6002 Ålesund, Norway
Telefonnummer: +47 70 13 20 30
By: Ålesund
Rute: Tollbugata 2
Postnummer: 6002


åpningstider

Mandag: 16:00 - 23:00
Tirsdag: 16:00 - 23:00
Onsdag: 16:00 - 23:00
Torsdag: 16:00 - 23:00
Fredag: 16:00 - 23:00
Lørdag: 15:00 - 23:00
Søndag: 15:00 - 22:00


relaterte søk: big horn steak house meny, big horn steak house lillestrøm, big horn steak house aker brygge, big horn steak house kristiansand, big horn steak house oslo, big horn steak house bergen, big horn steak house trondheim, big horn steak house ålesund
Anmeldelser
Anbefales ikke! Maten var grei men servitør lot oss ikkje bli ferdig med bestilling. Glømte å få med hvitløkssmør på ene bestilling, fikk med mais når man skrev "uten mais" fikk drikkene når maten nesten var spist opp. Eneste positive var at lokalet så bra ut.
Beste sjefen som kjent vi Takk for veldig velsmakende ettermiddag
Veldig god biff der. Men føler tilbehøret til biffen variere noe i kvalitet. Servicen er litt både og. Tydelig at kelnerne har mye å gjøre.. Vi bestilte kaffe til desserten, den ble glemt av. Gikk bort i kassen for å gi beskjed, måtte vente ganske lenge før jeg fikk sagt i fra..
Fikk burger som skulle være godt stekt, men var rå inni. Og det 2 ganger. Kona fikk kylling med grønnsaker det rant vann av. Begge deler var kun lunkent. Kona hadde spist opp sin mat da jeg fikk burger nr 2, som også var rå inni. Går aldri dit igjen.
God mat men litt varierende kvalitet på tilbehøret. God service men betjeningen hadde det veldig travelt.
Nydelig 3 retters meny . Rask og god servering. Smilende personalet. God stemning på en fredags ettermiddag
Veldig koselig sted. Fikk fort den bestilte maten. Var veldig god. Servitører var veldig obs om vi trenkte noe mer. Tipp topp
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler