facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Big Horn Steak House

Big Horn Steak House

Info

Big Horn Steak House er et amerikansk inspirert Steak House som serverer retter laget med førsteklasses norske råvarer. Vi ønsker å gi våre gjester en real biffopplevelse i en tradisjonell og uformell atmosfære.

Historie

Vår Big Horn Steak House restaurant på Jessheim åpnet dørene for første gang i oktober 1994. Fortsatt strømmer biffelskere i alle aldere til kjelleren med sjel fra det opprinnelige Big Horn. Restaurantens originale cowboy- interiør gir assosiasjoner til det ”ville vesten” og sørger for en uhøytidelig og avslappet stemning i underetasjen.

Restauranten på Jessheim har i tillegg eget VIP-rom med sitteplass til 12 gjester. VIP-rommet er tilpasset firmaer som ønsker mulighet for lukkede møter, eller gjester som ønsker et avskjermet lokale for lukkede selskaper.

I april 2014 ble restauranten utvidet med 72 nye sitteplasser 1. etasje! Totalt 152 sitteplasser i underetasje og 1. etasje.

Adresse: Storgaten 6, 2050 Jessheim
Telefonnummer: +47 63 97 00 08
on.nrohgib@miehssej
By: Jessheim
Rute: Storgaten 6
Postnummer: 2050


åpningstider

Mandag: 15:00 - 22:00
Tirsdag: 15:00 - 23:00
Onsdag: 15:00 - 23:00
Torsdag: 15:00 - 23:00
Fredag: 15:00 - 00:00
Lørdag: 15:00 - 00:00
Søndag: 15:00 - 22:00


relaterte søk: big horn steak house meny, big horn steak house bergen, big horn steak house aker brygge, big horn steak house ålesund, big horn steak house oslo, big horn steak house tønsberg, big horn steak house trondheim, big horn steak house lillestrøm
Anmeldelser
Hun som hadde invitert oss hadde bestilt bord ca 30 dager før, men når vi kom fant dem ikke bestillingen. Men lokalet var nesten tomt, så jeg forstår ikke hvorfor de da bruker 10 min på å finne ut av det. De kunne bare sagt et øyeblikk så ordner vi til et bord. Videre brukte de veldig lang tid på å lage maten, og var ikke nok tilstede ved bordet. Vi måtte stadig be om at dem kom til oss for å få service. Toaletter var veldig slitt, og på dame toalett fikk jeg høre at flere installasjoner var defekt. Og de har ikke sørget for at bankterminalen funker i hele lokalet. Synest det er for dyrt i forhold til kvaliteten
Forferdelig service, tok over en time å få mat, fulgte ikke opp, ryddet ikke vekk tomme glass osv. Nesten all maten var feil stekt opptil flere ganger. Bonusen ble at kaffen var også gammel og lunka så man fint kunne shotte hele koppen. Lukter latskap lang vei. Et bilde fra toalettet, hvor vanskelig kan det være? Oppsummerer alt ved stedet egentlig...
VELDIG hyggelig betjening, og god kvalitet på siderettene. Desverre så var biffen en STOR skuffelse, for det første bestilte jeg medium stekt men fikk godt gjennomstekt... For det andre fikk jeg to små biffstykker istedenfor 1 stor. Her var det en som smakte ganske godt og den andre smakte som at den hadde fært i fryseren i to år og tint i mikroovnen for så å ligge å råtne på benken hele dagen. Veldig trist da betjeningen er så hyggelig, kunne tenkt meg å komme tilbake men jeg tør ikke pga. Maten.
Maten var ok. Vi var et selskap på 14 personer. Ble plassert ved toalettene, dette kunne vært unngått lett. Noen bestilte juletalerken, der sto det at dessert fulgte med. Noe de ikke fikk. Rimelig normalt også å spørre om gjestene vil ha kaffe etter middag. Her kan dere skjerpe dere litt. Ja til nybegynnere i jobben, men sørg for at en person som er kjent med alt hjelper til.
Maten var som forventet for en sånn restaurant, altså kjempegod. Lokalene kunne mildt sagt vært litt freshere, lekekroken var spennende i 5 min. Det som trekker voldsomt ned her, var Utrolig treg service. Vi måtte sitte i over en halv time for å få drikke, etter å ha fått maten. Totalt uakseptabelt, med tanke på at det faktisk koster en del å spise på big Horn.
STYR UNNA Lite trangt sted, nedslitte beige små bord og stoler og restauranten bærer preg av lite gjester over en lang tid, som fører til omtrent 0.- i investering flere år på rad. Eneste jeg logisk kan flrestille meg er at denne restauranten snart skal legge ned. Bestilte mat til 2 voksne og 2 barn, forretten hvitløksbrød et halvt rundtstykke 4 løkringer og 4 kyllingvinger - det var ekstra porsjon av et sistnevnte fordi de ikke hadde kongereker. til å betale 199.- for denne retten koster det altså 25.- / stk pr løkring og pr kyllingvinge - imponert? Jeg måtte le litt inni meg og heller glede meg til hovedretten. Kona og kidsa fikk mat, gutten fikk brent hamburger både brød og kjøtt og kona fikk et helt middelmådig kjøttstykke. Jeg fikk feil rett, ventet så i 20min til å få min mat og da var de andre ferdige. 5 andre kunder fikk kjøtt før meg enda de kom lenge etterpå. Etter å ha gledet meg til hovedretten og sett alle besøkende kose seg med sitt kjøtt fikk jeg omsider mitt - som var kaldt. Servitøren forsøkte å beklage, fjernet kjøttretten til 400.- fra regningen etter forespørsel og tilbød grstis dessert. All matlyst og interesse for å være der var borte, og alt jeg ønsket var å komme meg vekk og aldri spise der igjen. Oppsummert - 50% av rettene var enten kald eller brent - prioriterer svært dårlig - etter 20 min venting fikk jeg en kald rett Skuffende, og jeg forstår nå hvorfor så og si ingen andre i området rundt drar dit.
Koselig betjening. Men vi måtte spørre etter barnestol, selv når de så vi hadde med en liten en. Vi fikk tegnesaker til han lille, så det var veldig bra. Men tegnestiftene var knekt, så de burde vært spisset. Spareribsen, kyllingen på spyd og hamburgerbrødet var enten brent eller så var ikke grillen vasket skikkelig. Det var svarte/brente striper på maten og det smakte ikke godt.
Selskap på 7 stk, og kun et annet bord med 4 gjester i restauranten. Halvparten fikk biff feil stekt. En biff be sendt tilbake to ganger og var fremdeles ikke medium stekt på tredje forsøket. Da var også tilbehøret helt kaldt. Alt tok veldig lang tid. Fraværende servitører og kokk som satt å skravlet. Måtte etter lang tid gå å spørre om å få bestille dessert og kaffe. Sur lunken kaffe. Her er det nok dessverre noe galt med hele arbeidsmoralen og kulturen hos de som driver stedet. Dette ble en utrolig skuffende og overpriset bursdagsfeiring. Må kunne forventes at en biffrestaurant kan steke biff..
Styr unna. Kald mat, hår i maten. Vi var 5 stykker og fikk i tillegg maten ikke samtidig. Veldig lang ventetid på maten. Første og siste besøk for vår del dersom ikke Hellstrøm kommer og rydder opp. Veldig skuffende
Booker til kl 15.00 og får bekreftelse. Når vi kommer står det lapp med rød skrift at de åpner 15.30. her snakker vi amatørmessig kundebehandling. Når vi kommer tilbake 15.35 så er døren åpen men ikke mulig å få tak i betjeningen. Kommer aldri tilbake til denne restauranten når de driver så amatørmessig
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Big Horn Steak House med offentlig transport


Veiberg 50 meter
436
437
438
439
Veiberggata 120 meter
439
Jessheimkrysset 150 meter
438
439
Jessheimkrysset 170 meter
Jessheimkrysset 190 meter
438

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler