facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Big Horn Steak House

Big Horn Steak House

Info

Big Horn Steak House er et amerikansk inspirert Steak House som serverer retter laget med førsteklasses norske råvarer. Vi ønsker å gi våre gjester en real biffopplevelse i en tradisjonell og uformell atmosfære.

Historie

Big Horn Steak House i Trondheim åpnet i 1995. Etter 16 år, får du fortsatt den beste biffen på Big Horn. Det er bare å fylle ut vår lille bestillingslapp, så ordner våre dyktig kokker det du ønsker. Her er det er du som bestemmer:-)

Adresse: Munkegt. 41, 7011 Trondheim, Norway
Telefonnummer: 73 50 94 90
on.nrohgib@miehdnort
By: Trondheim
Rute: Munkegt. 41
Postnummer: 7011


åpningstider

Mandag: 15:00 - 22:00
Tirsdag: 15:00 - 22:00
Onsdag: 15:00 - 22:00
Torsdag: 15:00 - 22:00
Fredag: 15:00 - 23:00
Lørdag: 15:00 - 23:00
Søndag: 15:00 - 22:00


relaterte søk: big horn steak house meny, big horn steak house ålesund, big horn steak house aker brygge, big horn steak house bergen, big horn steak house oslo, big horn steak house lillestrøm, big horn steak house trondheim, big horn steak house kristiansand
Anmeldelser
Avslappet og rolig. Bør bestille bord før du kommer hit. Veldig god mat men man bør bestille forrett for det kan ta litt tid før man får hovedretten. Anbefales å ta seg tid til å komme innom
Meget god mat, hyggelig personale og fine lokaler. Biffen blir stekt til ønsket grad og er mør, smakfull og saftig. Tilbehøret følger også godt opp til hovedretten. Husets rødvin bidro sterkt til et godt måltid. De fant også frem en god imperial stout å ha ved siden av desserten vanilje is som rundet det hele av på en fantastisk måte.
Litt høye priser, men maten var nydelig og servicen fra vi kom til vi dro var top notch!!
Fantastisk fin restaurant. Beste biff elsker plassen. Mega service fra personell. Vær raus med tips
Ypperlig mat. Litt treg servering og oppfølging av bordet, men i sum en hyggelig opplevelse.
Vi var et selskap på 9 personer, skulle feire 30års dag til min kjære. Det tok lang tid før vi i det heletatt fikk en kelner til bordet. Når vi hadde bestemt oss for mat og fått bestilt tok det 55minutter før vi i det heletatt så noe til maten, vi fikk da hovedrett men måtte vente på tilbehøret. Det var også en i følget som ikke fikk maten før tilbehøret til oss andre var kommet på bordet, folk rakk nesten å spise opp biffen før tilbehøret kom. Jeg og min kjære kjøpte entrecôte og den var seig og full av trevler. Vi fikk ingen informasjon om at maten ville ta lang tid, de følgte ikke med på om noen i selskapet trengte påfyll. Det kom aldri noen servitør for å høre hvordan maten smakte. Det var flere i følget som ikke ble mett av porsjonene. Vi sa at det skulle være en bursdagsdessert og bare fikk en plain vaniljeis og det tidligere hadde vært både bursdagssang og "fyrverkeri" på et annet bord tidligere, kan jeg si at jeg mildt sagt ble skuffet. Det er også normalt å komme med kaffe før desserten ikke til sist, man vil gjerne nyte kaffen til desserten. Dårlig service, dårlig opplevelse. Hadde det ikke vært for at vi hadde godt selskap i hverandre hadde vi gått før maten kom på bordet. Ingen kompensasjon for den dårlige servicen bare et unnskyld vi skal forbedre oss. Nei, kan me hånden på hjerte si at ingen i følget vil anbefale BigHorn til noen og ingen av oss kommer til å dra dit igjen.
Mye venting og lav kvalitet på servicen på stedet. Da vi ankom hadde ikke restauranten bord til avtalt tid, slik at vi måtte vente i baren. Da vi først fikk bord tok det en halvtime å få bestille mat og drikke. Selv en så selvsagt ting som vinkart på en lørdagskveld tar det et kvarter å frambringe. Drikke fikk vi en times tid etter vi kom, og maten kom ikke før det var gått nærmere 2 timer. Det blir satt av 2 timer for hver reservasjon, så det var ikke rart det ble venting da vi kom. Ingen spurte om vi ønsket mer drikke eller om vi ønsket å se dessertmeny. Det var ledige bord, men servitørene var veldig stresset og travle, og dårlig norsk gjorde at de måtte spørre mange ganger. Generelt mye rot. Når det er sagt, var både mat og vin av god kvalitet og lokalet hyggelig.
Ikke kjempebra opplevelse. Ventet i 10 min i døråpningen pga at servitør snakket lenge i tlf og ytterligere venting på oppdekk av bord, tross lite andre kunder, ingen andre på jobb?. Kelner tok seg ikke så lang tid til å forklare eller kommunisere, dette er ikke bra med tanke på at kunden er en eldre mann og hører dårlig. Maten dukket opp etter ca 30 min. Rib—eye med bein var rå og seig, tross bestilt medium 385,-!!, biff var god og mør, men nesten gjennomstekt skulle være medium og kjempesalt. Det ble litt mye sammen med søtpotetfries. Bestilte argentinsk økologisk rødvin, et glass for prisen av en hel flaske på vinmonopolet, her kunne ikke kelner si noe om den, annet enn at: "den er god, jeg kan ikke noe om vin", måtte også spørre etter vann til. Tenker at desse prisene passer til en restaurant som har kelnere som kjenner til varer de selger. Kommer nok ikke til å dra hit flere ganger da jeg heller ikke fikk noen følelse av kosen man vil ha når man går ut for å spise.
God mat med med mange muligheter av tilbehør. Jeg bestilte en indrefilet og den ble litt seigere enn forventet kanskje pga medium plus. Sausen ble veldig god. Får litt samlebandspreg så synes ikke opplevelsen står helt i stil med prisnivået. Toalettene er i veldig gammel stand og er preget av lite eller ingen vedlikehold de siste 15-20 årene.
Fantastisk mat og service. Kan anbefales for dem som liker biff.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler