facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Big Horn Steak House

Big Horn Steak House

Info

Big Horn Steak House Larvik

Historie

Vår Big Horn Steak House restaurant i Larvik åpnet i mai 2007. Restauranten ligger sentralt til på Torvet i Larvik. Den holder til i Bryggerhuset i Odberggården. Dette er gårdens eldste bygning og kan være fra 1600-tallet. Restaurantens 2. etasje er tilrettelagt for møter og konferanser (inkl. AV-utstyr). Vi tar også imot større selskaper som f.eks. bursdager, konfirmasjon, bryllup, dåp, etc.



"Vår Big Horn Steakhouse i Larvik holder sentralt til på Torget i det gamle Bryggerhuset i Odberggården. Her kan du nyte et velsmakende måltid enten det er med venner og familie, eller forretningsmiddag. På sommeren er også vår trivelige uteservering åpen. Restaurantens 2. etasje er tilrettelagt for møter og konferanser inkl. AV-utstyr. Vi tar også imot større selskaper som bursdager, konfirmasjon, bryllup, dåp, etc. Big Horn Steakhouse er en amerikanskinspirert restaurant som serverer retter laget med førsteklasses råvarer."
Adresse: Torvet 2, 3256 Larvik, Norway
Telefonnummer: 33114300
on.nrohgib@kivral
By: Larvik
Rute: Torvet 2
Postnummer: 3256


åpningstider

Mandag: 16:00 - 23:00
Tirsdag: 16:00 - 23:00
Onsdag: 16:00 - 23:00
Torsdag: 16:00 - 23:00
Fredag: 16:00 - 23:00
Lørdag: 16:00 - 23:00
Søndag: 15:00 - 21:00


relaterte søk: big horn steak house meny, big horn steak house bergen, big horn steak house aker brygge, big horn steak house ålesund, big horn steak house oslo, big horn steak house tønsberg, big horn steak house trondheim, big horn steak house lillestrøm
Anmeldelser
Besøkte nylig Big Horn Steakhouse i Larvik, det var en fin opplevelse. hvis man ikke er kjent med hvor restauranten befinner seg, så bommer google maps bittelitt på navigasjon, den er på torget, men inn i en sidegate, du kan parkere i nærheten og gå bort. lokalene var fine, toalettet var litt bortgjemt bak salongdører. hyggelige ansatte, god atmosfære, det så ut som om de hadde uteplasser, men det var nok for kaldt for det da vi var der. maten var akkuratt som forventet, veldig god, spare ribs ble desverre servert uten våtservietter som er litt uforståelig og derfor ikke full pott. det har tegnesett til barna, så de blir underholdt mens de venter på maten. coka cola-en jeg fikk her smakte rart, mulig de ikke hadde fyllt på beholderen nylig. deserten var også meget god.
Et veldig hyggelig sted med den beste biffen! Det tok litt tid å få maten, men vi var 8 personer, det kan ha vært derfor. Kelneren var blid og hyggelig. De har et utvalg av desserter, men de kunne godt ha hatt flere muligheter uten nøtter! Rent og og pent.
Maten var helt perfekt og smakte kjempegodt! de var snill og byttet potet med grønnsaker for meg, og e fikk min favoritt grønnsak også! Champignon stuingen var perfekt tilbehør med biffen! Her var det veldig god service så at vi var litt frossen og plasserte oss rett ved en god og varm ovn! Her blir du tatt vare på! Spesielle kostholdsbehov: Keto / lavkarbo
Veldig god mat, og kort ventetid mellom bestilling/servering. Litt kaldt i lokalet, flere ved vårt bord reagerte på temperaturen. Lite delikat og iskaldt på toalettet.
Hadde kanskje litt for høye forventninger, så når det kom en 'ordinær" biff, så ble det litt nedtur.Mat: 3/5
Vi kom en gjeng for å spise middag, men ble møtt i døren av en sur mann. Ingen mulighet for å komme inn og spise og sur var han også. Anbefaler Ingen å få en dårlig start på kvelden her.. dårlig bemanning midt på sommeren?
Kjempegod mat og helt perfekt stekt! Godt utvalg av øl i tilegg! Skal du ha en biffkveld eller aften i Larvik så er dette desidert det beste stedet! Sprudlig kelner i tilegg satte stort smil på bordet.
Flott atmosfære i lokalet. Fantastisk mat. Hyggelig ansatte. Beste Steakhouse restaurant i Vestfold uten tvil. Velger man å ta et besøk her blir du ivaretatt som en gjest. Kommer tilbake....
Godt utvalg av veldig god mat, og veldig god kundeservice! Jeg var der med 11 personer uten å reservere først lurt å gjøre det egentlig! så det nesten umulig ut å få alle på samme bord, men servitøren klarte å ordne det. De er høflige og veldig trivelige, noe som gjør det lettere å ha med barn. Anbefales på det sterkeste!
Kjempe god mat og fantastisk service! Alltid hyggelig og komme til Big Horn Larvik. Anbefales på det sterkese!
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Big Horn Steak House.

Larvik biffhus

åpningstider, plassering. Torvet 2 larvik amerikansk restaurant kart bykart, satellitt visning. Big Horn Steak House adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Big Horn Steak House. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Big Horn Steak House med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
BURGERHOUSE Larvik BURGERHOUSE Larvik 91 meter Burgeren var ganske bra i smaken, kjøttet var well done, slikt som jeg liker best, br...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler