facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Big Horn Steak House

Big Horn Steak House

Info

Big Horn Steak House restauranten i Sandnes ligger innerst i Vågen med utsikt over havna. En real biffopplevelse i hyggelig atmosfære, VIP rom, bar.

Historie

Vår Big Horn Steak House restaurant i Sandnes ligger innerst i Vågen. Restauranten i Sandnes er moderne, varm og stilren restaurant med utsikt over havna. Lokalene er innredet i ekte materialer som tre, skinn, panel, glass og stål med flotte freskoer malt direkte på veggene. I vår restaurant i Sandnes kan både familier, venninnegjengen og ”reale” mannfolk føle seg hjemme!

Er du i Sandnes i forretninger eller har besøk av kunder? Restaurantens 8-manns bord som står inne i «pipa» egner seg godt til å kombinere møte med middag.



"Vår Big Horn Steakhouse i Sandnes ligger innerst i Vågen med utsikt over havna. De stilrene lokalene med klassisk "Big Horn" preg, gjør den hyggelige restauranten like passende for familier og venner som forretningsmiddager. Restauranten er en del av kjøpesenteret AMFI Vågen. Ved private selskaper som bursdager, konfirmasjon etc. kan vi tilby plass for opptil 40 personer i vår 2. etasje. Big Horn Steakhouse er en amerikanskinspirert restaurant som serverer retter laget med førsteklasses råvarer."
Adresse: Vågsgaten 33 , Sandnes 4306, NO
Telefonnummer: 51 66 97 77
on.nrohgib@sendnas
By: Sandnes
Rute: Vågsgaten 33
Postnummer: 4306


åpningstider

Mandag: 16:00-22:00
Tirsdag: 16:00-22:00
Onsdag: 16:00-22:00
Torsdag: 16:00-22:00
Fredag: 16:00-22:00
Lørdag: 16:00-22:00
Søndag: 14:00-21:00


relaterte søk: big horn steak house meny, big horn steak house bergen, big horn steak house aker brygge, big horn steak house drammen, big horn steak house trondheim, big horn steak house sandnes, big horn steak house oslo, big horn steak house lillestrøm
Nærliggende lignende selskaper
Hereford & Friends Steakhouse Hereford & Friends Steakhouse 174 meter Steakhouse i hjerte av Sandnes. Uformell stemning, rolig pust. Nye impulser, gode ven...
Anmeldelser
Veldig deilig mat, koselig plass og gode service.
God mat men det var et går i maten til moren min og en rotten hydraulisk desserten men ellers god mat
Lite utvalg på menyen. På retten med kyling så var kyllingen knusk tørr og brokkolien var svidd. Ble sendt tilbake. Burgerne var helt grei. Men alt for mye tomat, 2 veldig tykke og store skiver.
Dette var en trist opplevelse. Fikk servert biff med en brokkoli pinne og pommes frits.... ingen saus eller annet tilbehør... blir oppgitt over at noen kan, med god samvittighet ta 399 for dette. Og med stolthet mene at dette er en rett som er ok og server. Skuffa kunde
Lite mat. Jeg har aldri sett et så lite kylling lår før. Dette er mat jeg kunne betalt halvparten for. Hvr mat bit på talerken hadde sin egen unike smak. Men smakene satt sammen ble bare rot, det paste ikke sammen liksom. I tilleg bestilte jeg brus Villa som aldri kom og som kom på regningen, dette informerte jeg om og slapp så å betale 45 kr for en brus jeg aldri fikk. Jeg kjønner det kan være travelt på slike dager som 100kr uken men jeg sierer det bare slik: jeg lager heller mat hjemme neste gang
Skuffende atter en gang. Betalte 760kr for kald mat.. atmosfæren var dårlig. Var så lyst at du følte at de skulle stenge snart. Ikke spurte servitørene om maten smakte. Spurte ikke om vi ville ha kaffe eller dessert.. maten var smakløs. Vi måtte salte maten ganske mye for å vertfall få noe smak i biffen. Eneste som var godt var hvitløksmøret noe jeg tror de får ferdig laget fra en annen plass.. nei HEREFORD neste gang. Får iallefall smak for pengene der.
Bestilte ein medium rear entrecote og fikk ein rear. Halve biffen var etendes men resten var nesten helt rå. Klagde til servitør men fikk ikkje noke refundering eller ny mat. Veldi skuffet over service og mat. Ikkje å anbefale
Veldig trangt ved noen av bordene. Bestilte bord 3 uker i forveien, så burde kanskje fått reservert et av de bedre bordene, men ble istedenfor sittende helt oppi andre mennesker. Noen deler av maten min var iskald inni, akkurat som om de hadde tatt den ut fra fryseren, og ikke hatt den lenge nok i ovnen. Ellers god mat og fin service, men er greie priser på maten, så da forventer man det varmt helt inn.
Var her under 100 kroners uken, vi begge fikk servert en seig ytrefilet, nærmest umulig og spise. Vi ga beskjed til servitør som sa at hun hadde servert over 150 av disse rettene uten noen form for klage, vi fikk da respons fra nabobordet som var enig med oss. Fikk ny rett som igjen var det samme slaget. Ikke til å anbefale, grunnen til at de får 2 stjerner er fordi servitøren kom bort etter vi var nesten ferdig med å spise alt tilbehør for å høre om vi var fornøyd, og forklarte at det var det samme og kunne ta disse tilbake til kjøkkenet for igjen å gi oss en ny rett, da var toget kjørt.
God mat, men fra bestilling til servering tok hovedretten over 1.5t timer. Samt måtte vente 10 minutter for ett glass vann. Det var en uheldig servering til vårt bor idag.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler