facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Big Horn Steak House

Big Horn Steak House

Info

Big Horn Steak House er et amerikansk inspirert Steak House som serverer retter laget med førsteklasses norske råvarer. Vi ønsker å gi våre gjester en real biffopplevelse i en tradisjonell og uformell atmosfære.

Historie

Big Horn Steak House Asker holder til i topp moderne lokaler i det nye Kulturhuset i Asker sentrum. Interiøret er åpent med panoramavinduer og friske farger i spennende kombinasjoner. Dette hyggelige spisestedet passer like godt til forretningsmiddager som middag med familie og venner.

Velkommen til oss!

http://maps.google.no/maps?hl=no&tab=wl

Adresse: Kirkeveien 212 , Asker 1383, NO
Telefonnummer: 66 90 00 30
on.nrohgib@reksa
By: Asker
Rute: Kirkeveien 212
Postnummer: 1383


åpningstider

Mandag: 16:00-22:00
Tirsdag: 16:00-22:00
Onsdag: 16:00-22:00
Torsdag: 16:00-22:00
Fredag: 16:00-23:00
Lørdag: 16:00-23:00
Søndag: 15:00-22:00


relaterte søk: big horn steak house meny, big horn steak house bergen, big horn steak house aker brygge, big horn steak house drammen, big horn steak house oslo, big horn steak house sandnes, big horn steak house trondheim, big horn steak house lillestrøm
Anmeldelser
Nei beklager, dette er rett og slett for dårlig, i tilleg til at de ha strippet bort masse på tallerken, men det virker som om de i tillegg har glemt hvordan man steker en biff. Tilbehøret som for eksempel champignonstuing, som har vært en favoritt i mange år, smaker nå som en jevning med kokt sopp i.
Var en familie på 4 som skulle spise lille juleaften. Dårlig service fra vi kom. Fikk beskjed om å sette oss ved et bord litt nede i lokalet - uten at servitøren ønsket å bli med oss bort.... Kjøttet var rått/for dårlig stekt i forhold til bestillingen. De ryddet ikke tomflasker og annet underveis i måltidet. Etter maten ryddet de heller ikke bordet; så vi ble sittende med oppvasken på bordet når vi skulle nyte resten av vinflasken. Til slutt måtte vi selv fjerne alle tallerkner etc. over på nabobordet. Flere av de ansatte var mer opptatt av mobilen enn å bistå rydding/betjene gjestene. Jeg påpekte dette klaget når vi skulle betale, og fikk en flau beklagelse med uttalelsen: Sorry, ja jeg vet det... Neste gang velger vi heller å spise på Mac`ern.
Hyggelig service og fine lokaler, men dårlig mat. Spesielt kjøttet var ikke noe særlig, blant annet fikk én gjennomstekt og én fikk bloody, men begge bestilte medium.
Trivelig, intim atmosfære. Forholdsvis rask servering. God mat. Kaffen var litt over gjenomsnittlig sterk, men ok. Talentløse kaffekopper som var vanskelig å holde, med små baby-hanker som ingen finger går inn i. Men, virkelig god mat, peis med ekte flammer, stemningsfull belysning, riktige priser. En tusenlapp for to personer ble facit for oss. Hyggelig.
Det har blitt god mat her, og trivelig betjening. Litt glemske servitriser ved et par anledninger, og det tar som vanlig veldig lang tid fra du er ferdig med å spise til du får betalt, så bestill regninga med desserten.
Gitt resturanten 3 forsøk nå. Hver gang har biffen vært for mye stekt og kald i kantene. Fikk også feil saus, selv om bestillingen var korrekt utfylt.
Hamburger m kokt bacon på toppen er ikke helt etter min smak, servitøren skulle ordne med en ny men fikk en akkurat like lite stekt ut en gang til,,,fikk også dovent øl,så ikke den store kvelden her nei
Big Horn er jo Big Horn, en får biff, mye og god biff, men tilbehøret blir litt så som så. Men greit sted med grei betjening og bra til å være BH.
Mørt og fint kjøtt appetittlig anrettet. Betjeningen var rask og hyggelig. Selve restauranten virket også hyggelig, med god plass. Absolutt et sted vi vil vende tilbake til.
Godt at dette stedet nå er stengt! En god del biff slipper å bli ødelagt på kjøkkenet der...
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Big Horn Steak House.

Asker biffrestauranter

åpningstider, plassering. Kirkeveien 212 kart bykart, satellitt visning. Big Horn Steak House adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Big Horn Steak House. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Big Horn Steak House med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler