facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Big Horn Steak House

Big Horn Steak House

Info

Big Horn Steak House er et amerikansk inspirert Steak House som serverer retter laget med førsteklasses norske råvarer. Vi ønsker å gi våre gjester en real biffopplevelse i en tradisjonell og uformell atmosfære.

Historie

Big Horn Steak House Haugesund ligger i «Kråkereiret» ved Risøy-brua midt i sentrum, med inngang fra kaien. Her finner du moderne og åpne lokaler og en god atmosfære. Kjøkkenet stenger kl. 22.30 alle dager med unntak av søndag (22.00)



"Big Horn Steakhouse er en amerikanskinspirert restaurant som serverer steakhouseretter laget med førsteklasses norske råvarer. Vår Big Horn Steakhouse i Haugesund ligger sentralt i «Kråkereiret» ved Risøybrua. Med inngang fra kaia, finner du lokalene i 2. etasje med flott utsikt over Smedasundet. Restauranten har sitteplasser for inntil 100 personer og uteservering om sommeren. I tillegg har vi VIP-avdeling for lukkede restauranter, forretningsmiddager og konferanser."
Adresse: Strandgata 130, 5527 Haugesund, Norway
Telefonnummer: 52729000
on.nrohgib@dnuseguah
By: Haugesund
Rute: Strandgata 130
Postnummer: 5527


åpningstider

Mandag: 16:00 - 00:00
Tirsdag: 16:00 - 00:00
Onsdag: 15:00 - 00:00
Torsdag: 15:00 - 00:00
Fredag: 15:00 - 00:00
Lørdag: 13:00 - 00:00
Søndag: 13:00 - 22:00


relaterte søk: big horn steak house meny, big horn steak house bergen, big horn steak house aker brygge, big horn steak house ålesund, big horn steak house oslo, big horn steak house tønsberg, big horn steak house trondheim, big horn steak house lillestrøm
Anmeldelser
Big Horn har flyttet ned til Samson sine lokaler på gateplan. Der har de pusset opp etter forrige besøk. Flotte lokaler som skaper forventninger, disse var i kveld desverre langt fra å bli oppfylt. Med halvfull restaurant og servitører som hadde god tid. Tid til å prate med hverandre og surfe på det som så ut som privat telefon, tok det en time og tretti minutter før maten ble servert. På en biffresturant forventer jeg at kjøttet er mørkere enn coop extra sin rimeligste variant av entrecôte som er mye biff for pengene. Jeg bestilte blodig biff, men forventer at også en blodig biff har en skikkelig stekeskorpe. Stekeskorpen bør dekke rundt hele biffen. Det hadde ikke denne, men etter å ha ventet så lenge, tok jeg ikke sjansen på å sende biffen tilbake til kjøkkenet.
Greit med mat. Litt vanskelig med norsk kunnskap. Saus som sto over en time på bordet etter maten var ferdig.
Helt grei plass som ligger langs Smedasundet. Måtte hente servitør for å få bestille etter å ventet 15 min uten oppmerksomhet. Maten var god ikke noe å si på det. Gikk for plankestek som var perfekt stekt. Bananasplitt til dessert er bankers. Men min kollega bestillte en kule is, som var velsmakende den men 80 ja Åttikroner for EN KULE det er til og få bakoversveis av. WOW . Så det blir nok en annen spiseplass neste gang.
Smilet hadde servitøren lagt igjen hjemme, og maten måtte vi vente i en time på. Maten var stusselig. Kaldt og seig chips til den ene porsjonen. En latterlig tynn brokkoli var alt vi fikk av grønnsaker. Måtte innom classic kebab på vei hjem og den smakte bedre..
Vi var 2 par som spiste Tapas, dessert og kaffe. Maten smakte utmerket men vi fikk en del uheldige hendelser med regningen. Det var rot blant sevitørene noe som resulterte en grov feil på regningene. Dette ble ordnet opp etter hvert. Tror at en gjennomgang om menyen må være kjent blant alle.
Veeeeeldig lenge å vente. BBQ sausen til spare ribs smaker som noe man kunne snørt på pølser. Entrecôte var gjennomstekt og veeeeldig liten til å være 200g. De gratinerte potetene smakte noen jeg ikke helt klarer å sette fingeren på. Forretten var derimot helt perfekt. Desserten kommer vel kanskje om en halv time eller så.
Tomme for Pepsimax på en lørdag. Fikk ikke beskjed at kjøkkene stengte, slik at vi fikk bestille dessert før kjøkkenstenging. Måtte flere ganger mase på å få drikke som ble bestillt. Maten var god.
Kjempegod mat, hyggelig pris og blide ansatte! Følte dog at ikke alle hadde helt tid til oss enda stedet var langt i fra fullt, servitøren var rask og effektiv, men så rask at hun ikke helt fikk med seg hva vi sa ved flere anledninger.
Står 5 min i døra før vi får ett bod. Når vi får bordet sitter vi over 30 minutter før vi får menyen, å da måtte jeg spørre etter den selv. Vi får også servert feil. Restauranten er ikke halv full en gang å dem ansatte tar seg god tid til å så av en prat med kollegaer en å hjelpe oss.
Her aner jeg ikke hvor en skal begynne. Lokalene var helt ok. Servitøren var meget hyggelig og behjelpelig, men når det gjelder maten har jeg få superlativer å komme med. Bestilte biffen medium minus, det som kom var ganske så gjennomstekt. Bearnaisen var ikke Bearnais, snarere en blanding av noe rart. Sjampinjongstuingen var god i smak, men det var heller en suppe og ikke en stuing.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler