facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Big Horn Steakhouse

Info

Vår Big Horn Steakhouse på Tønsberg Brygge åpnet i 2020 i stilfulle lokaler på byens naturlige samlingspunkt, «Brygga». Her kan du nyte både et velsmakende måltid og en flott utsikt mot havna.



"Vår Big Horn Steakhouse på Tønsberg Brygge åpnet i 2020 i stilfulle lokaler på «Brygga». Her kan du nyte både et velsmakende måltid og en nydelig utsikt mot havna; enten det er med venner og familie, eller forretningsmiddag. Restauranten har en stor og flott uteservering med 100 sitteplasser. Vi arrangerer også små og store selskaper i forbindelse med bursdager, konfirmasjon, bryllup etc."
Adresse: Nedre Langgate 32-34, 3126 Tønsberg, Norway
Telefonnummer: 33003530
By: Tønsberg
Rute: Nedre Langgate 32-34
Postnummer: 3126


åpningstider

Mandag: 15:00 - 22:00
Tirsdag: 15:00 - 22:00
Onsdag: 15:00 - 22:00
Torsdag: 15:00 - 22:00
Fredag: 15:00 - 23:00
Lørdag: 15:00 - 23:00
Søndag: 14:00 - 21:00


relaterte søk: Big horn meny sandnes, Big Horn Steak House, Steakhouse Stavanger, Big Horn Larvik, Big Horn Drammen meny, Steakhouse Sandnes, Big Horn Harstad meny, Big Horn Trondheim
Nærliggende lignende selskaper
Big Horn Steak House Big Horn Steak House 98 meter Maten er fantastisk god! Kan ikke beskrives, den smelter i munnen. Og tilbehøret er u...
Anmeldelser
Maten er fantastisk god! Kan ikke beskrives, den smelter i munnen. Og tilbehøret er uendelig. Kjapp servering. Hyggelig servitør. Litt i dyreste laget men når du smaker kjøttet så skjønner du hvorfor.
Vi var 2 personer med forhåndsbooket bord. Lokalet var ikke smekkfullt, men likevel ble vi oversett av servitørene i 15 minutter selv om vi var klare til bestilling. De virket stresset og søkte ikke blikkontakt med noen. For vår del var det allergi-vennlig mat som var viktig, og en god biff som Big- Horn er kjent for. Den som trengte laktosefri mat fikk servert bearnaise, og det kunne gått veldig galt om vi ikke hadde passet på. Maten var trist, og ingen ting på tallerknen livet opp. Hva med å kunne tilby en rømme som er laktosefri? Koster lite, hever maten. Noen pannestekte tomater? Salatblad? Vi betaler like mye for porsjonen, og kjøkkenet må gjerne bruke fantasien. Biffen var fantastiskentrecôte! Det er synd servicen og hensynet til allergien må trekke ned totalinntrykket. Å betale for maten tok også tid siden servitørene ikke så gjestene sine. Vi kommer til å tenke oss godt om før et evt neste besøk her.
Dro hit med hele svigerfamilien på Lørdag, og av de 3 gangene jeg har vært her stod denne ut som den beste. Alle fikk akkurat det de bestilte, perfekt stekt, og servitøren fikk oss til å le hele kvelden. Vil si at humoren/oppførselen til servitøren ikke er for alle, da han kom frem mer som en "kompis" enn en typisk kundebehandler, men for OSS var det akkurat det vi trengte. Forrige gang vi var der hadde vi litt problemer med at maten var stekt feil ift hva vi bestilte, men de klarte å gjøre opp for det med god service. Øyeblikket vi sa ifra så fikset de hva enn problemet var, og de var veldig hyggelige. Det er da eneste grunnen til at jeg ikke kan gi 5 stjerner, siden man vil jo helst at maten skal være riktig første gangen hver gang man spiser der. Alt i alt er min opplevelse her svært positiv! Vi storkoste os!
Maten var veldig god! Absolutt å anbefale. Store porsjoner og rask servering. Servicen var helt OK. Litt lavmeldte servitører som ikke viste mye entusiasme, og tok seg ikke tid til å snakke med oss enda det var få i lokalet. Stemningen var bra, men får trekk fordi det var kaldt i lokalet. Vi kommer gjerne tilbake hit, men da skal vi reservere et bord som ikke er så kaldt.
Hadde bedre forventninger enn det der. Spiste tørr kald og usmakelig biff! Dette stedet bør bli sjekket opp av mattilsynet. Servitørene er hyggelige mennesker, men eieren driver å spør om ting også bryr seg så ganske lite om vår tilbakemelding. Anbefales overhodet ikke. Noe av det verste jeg har vært borti!. Hvor har blitt av den gode deilige biffen man kunne få i Geirløw Meyers gate??????
Flott plass, nydelig lokale og fine ansatte som gjør en bra jobb. Eneste som trekker ned er at de 3 ganger på rad har de sendt ut biff som er gjennomstekt når den skal være medium, og kjøttet er seigt.. Utover det, anbefales denne plassen
dårlig kundeservice av kvinnelig ansatt. vi spiste ute rundt 17-18 tiden. ryddet vekk maten før alle var ferdige å spise opp. dessverre ingen hyggelig opplevelse med denne ansatte når hun leverte mat, ellers var maten veldig god.
Betjeningen tok stemningen ved bordet umiddelbart. Det var aldri noe å si på opplevelsen i restauranten. Maten var veldig god, men de slet lett med litt for mye motstand i indrefileten og litt for lite i ytrefileten. Tilbehøret var som bestilt, og smaken var perfekt. Kunne tjent på å lukke dørene på en kald regnfull sommerdag.
Etter å ha spist på Big Horn Aker brygge et par ganger, hadde jeg ganske så store forventninger til dere. Dette var maten jeg fikk. Fries var soggy og ser ut som det ble kastet på tallerken. Kjøttet var helt greit, brokkoli som jeg bestilte kom ikke før jeg var ferdig med maten. Alt i alt, skuffende opplevelse når man betaler såpass mye for en ordentlig middag. To stjerner for hyggelig og imøtekommende betjening.
Meget dårlig servise, spørte om enkelte ting, da ble vi kalt vanskelige. Masse tull for ting vi måtte betale ekstra for, som det ikke ble opplyst om. Måtte betale for en dessert jeg ikke villr ha. Hvis man først plutselig måtte kjøpe dessert hadde jeg hverfall ville valgt noe jeg likte å hadde lyst på selv.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler