facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Bil og Bobil Sør AS

Bil og Bobil Sør AS

Info

Bilverksted på Bergemoen i Grimstad som utfører service og reparasjon av alle bilmerker. Vi har EU-kontroll på personbiler og bobiler opp til 7,5 tonn.



"VerkstedVi utfører service og reparasjon av alle bilmerker. Vi har EU-kontroll på personbiler og bobiler opp til 7,5 tonn. Vi tar også fukttest og gasstest på bobil og campingvogn.Vi er en del av BilXtra, dette gjør at vi kan tilby mobilitetsgarangti og BilXtra konto betalingsutsettelse samt flere kundefordeler.SalgVi hjelper også privatpersoner med salg av sin bobil og campingvogn bobilformidling og kommisjonssalgVi tilbyr profesjonell hjelp til en hyggelig pris og får fortgang på salget.Vi er også forhandler av Tourne bybobiler og Aixam mopedbiler.VaskehallVi har også storbilvask som er åpen for alle. Her er det maskinvask opp til lastebil og muligheter for selvvask!"
Adresse: Bergemoveien 11, 4886 Grimstad, Norway
Telefonnummer: 90817272
By: Grimstad
Rute: Bergemoveien 11
Postnummer: 4886


åpningstider

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 16:00


relaterte søk: CFMOTO Grimstad, Selvvask bil Grimstad, Vaskehall til salgs, Verksted til salgs
Anmeldelser
Skulle kjøpe mopedbil og gledet meg masse var og så på den i oktober og ble fortalt at den var klar om 2 uker også 2 uker til og nå først i januar så er den klar. Og nå har de lagt den ut igjen på finn og har ikke fikset det de skulle fikse til 10 tusen kr mer. veldig skuffende og uprofesjonelt anbefales ikke
Jeg har god erfaring med servicen og bra arbeid med bilene de har reparert for meg
Imponerende service. Behjelpelig og medmenneskelig behandling langt over nære konkurrenter. Etter uhell med vognen under ferien bistod bil og bobil langt over forventing, og ferien ble reddet. Anbefaler dette verkstedet.
Lang tid på reparasjoner , opplevde stor forskjell på pris boforhold til hva de sa .
Dårlig , skulle fukt teste vogna og kom og hente den om ettermiddag som var avtalen og da var ikke vogna begynt på. Da måtte jeg komme og hente den neste da sa at de , men jeg sa at avtalen var at de skulle være ferdig , så de måtte hive seg rundt og ta den , med det resultat at jeg fikk fukt testet vogna og fikk anmerking for fukt foran i vogna ved gasskassa mer enn 50 prosent , jeg skjekket selv med fuktmåler og kan ikke finne noe. Hatt vogna inne hver vinter.
Helt greit bilverksted, men som vanlig er det alltid lurt å sjekke litt.
Veldig responsiv- rask og grier priser. Veldig serviceminded
Kjempe bra plass innendørs vaske hall til store bobiler rent og flott , anbefaler plassen
Veldig greit verksted,nærhet for meg betyr mye
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Bil og Bobil Sør AS.

Grimstad bilverksted

åpningstider, plassering. Bergemoveien 11 kart bykart, satellitt visning. Bil og Bobil Sør AS adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Bil og Bobil Sør AS. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Bil og Bobil Sør AS med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Grimstad Bil as Grimstad Bil as 171 meter Fantastisk service! Hyggelige og utrolig flinke ansatte
Agder karosseri As Agder karosseri As 866 meter Bra service og god hjelp, der de er behjelpelig med lånebil til bilen er ferdig om de...
Vianor Norge Vianor Norge 1 km Helt knall service!!! Her kommer en inn med bil som må ha 4 nye dekk... og på under 1...
JP&Thygesen JP&Thygesen 2 km Vi reparerer alle bilmerker både oppretting, lakkering og merkeservice. Alltid god...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler