facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Bilakademiet

Bilakademiet

Info

Vi tilbyr salgstrening for de som vil inn i bilbransjen og de som allerede er der.

Historie

Salgsskole for bilbransjen



"Hos oss vil du få den kompetansen som er nødvendig for å lykkes som en profesjonell bilselger."
Adresse: Bygdøy Allé 68, Oslo, Norway
Telefonnummer: +4791110811
By: Oslo
Rute: Bygdøy Allé 68



relaterte søk: bilakademiet pris, hvordan bli en god bilselger, norges beste bilselger, bilselger lønn 2017, lønn bilselger 2018, horneland bilselger
Anmeldelser
Går du og drømmer om en karriere som bilselger, vil jeg anbefale Bilakademiet på det sterkeste. Gjennom studiet får du kunnskap om alt fra salg, rettslære, markedsføring, etikk og økonomi. Pensum og kompendier er bygget opp på en logisk og oversiktlig måte. Oppgavene du får underveis bygger seg fint opp frem mot eksamen, slik at du er godt skodd for å lykkes på eksamensdagen. Det er også veldig fint å ha hovedlærer Andreas der, med all sin kunnskap om bransjen, og alle kontakter han har. Har du spørsmål eller trenger hjelp med noe studie- eller bransjerelatert, så hjelper han deg. Jeg er veldig glad for at jeg valgte å gå på Bilakademiet. Du vil nok ikke angre du heller .
Dette er et studie/kurs jeg kan anbefale på det sterkeste om du har en liten eller stor drøm om å prøve deg innen bilbransjen. Du får en verktøykasse fylt av kunnskap, som er gull verdt på veien videre inn i bilbransjen. Andreas som er kursleder har tonnevis med erfaring og er en utrolig dyktig formidler, noe som gjør at man får en bratt læringskurve. I tillegg er det flere dyktige forelesere innom i løpet av kurset for å bidra med enda mer tyngde. Eneste jeg ergrer meg over, er at jeg ikke oppdaget Bilakademiet enda tidligere...
Gikk dagskolen på Bilakademiet nå i høst, og kunne ikke vært mer fornøyd! Dyktigere kursholder skal du lete lenge etter, og med et variert pensum innenfor alle viktigste emnene som du trenger i bransjen er du godt rustet for å lykkes som selger! Anbefaler dette for alle eksisterende og nye selgere, du vil få en konkret verktøykasse som gir deg gode forutsetninger videre. Selv sikret jeg meg jobb på Møller Bil - Oslo Vest før kursslutt.
Jeg anbefaler virkelig bilakademiet! Dette er for deg som er glad i salg og service, men ikke minst mennesker. Oppfordrer alle og spesielt jenter til søke! Bilakademiet er et fantastisk studie med utrolig flinke, inspirerende og motiverende lærere. Jeg har hatt et særdeles godt og lærerikt studie som har gitt meg mye!
Jeg ville anbefalt Bilakademiet til alle som har lysten til å jobbe med salg og jobbe med bil. Jeg har lært utrolig mye på kort tid. Og jeg vet at jeg kommer til å få bruk for alt jeg har lært. Andreas er en kjempe engasjerende, hyggelig og omsorgsfull lærer, og det gjorde at jeg gledet meg til hver dag med kurset. Tusen takk for alt jeg har fått ut av dette, og tusen takk for all hjelpen med jobb : det har vært helt fantastisk.
Jeg gikk på Bilakademiet fra September til november i 2022. Syns dette var et veldig nyttig og lærerik opplevelse. Lærerene er ekstremt dyktige. Både faglig og med håndtering av elever. Jeg fikk meg jobb som utleveringsekspert hos Bavaria dagen etter at kurset var ferdig. I Janauar 2023 skal jeg starte som bruktbilselger hos Marcus bil. I ansettelsesprosessen har jeg fått god hjelp. Er man påskudd i timen og er aktiv i jobbsøkeprosessen så får man så å si jobb. Anbefales på det sterkeste!
Bilakademiet med Andreas har vært helt strålende. Fått masse god opplæring og tips som jeg kan bruke videre i mitt liv innen alt nesten men selvfølgelig mest innenfor salg og bilsalg. Takk Andreas, Tommy, Hans Henrik og de andre for en vel gjennomført studietid.
Anbefaler Bilakademiet på det sterkeste. Dette har vært en utrolig flott og lærerik opplevelse. Så har man over middels interesse for bil og ønsker å gå den veien innen salg, eller ønsker å lære hva bilsalg virkelig handler om, er dette skolen å gå på. Dyktige lærere med lang erfaring fra bransjen. Dette studie har gitt meg en personlig trygghet på at jeg har fått den kunnskapen som skal til for å lykkes. Her skapes fremtidens bilselgere!
Den beste studietiden! Veldig interessant og lærerikt studie, her får du skreddersydd pensum og gode verktøy for å lykkes i bilbransjen. Hovedlærer er svært dyktig, engasjerende og motiverende. Bilakademiet har masse kontakter, så veien til jobb er kort såfremt du har lyst og er med hele veien!
Et lærerikt og flott studie jeg anbefaler på det sterkeste. Bilakademiet er både lærerikt og gøy. Vil gi stor tommelen opp til lærer Andreas på Bilakademiet Stiller opp og er behjelpelig med alle spørsmål du har omtrent 24/7. Særdeles hyggelig og profesjonell.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Bilakademiet med offentlig transport


Olav Kyrres plass 160 meter
20
30
30N
31
Odins gate 170 meter
20
Nobels gate 200 meter
13
Frogner kirke 400 meter
30
30N
31
Frogner plass 400 meter
12N
20

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler