facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Bilia Gjøvik

Bilia Gjøvik

Info

Velkommen til Bilia Gjøvik sin offisielle Facebook-side! Råd og tips, kampanjer og konkurranser. Tlf: 530 25 690.

Historie

Bilia Gjøvik er autorisert forhandler av Volvo. Vi har merkeverksted for Volvo og kan tilby et godt bruktbilutvalg. Dette er Bilia Gjøvik sin offisielle Facebook-side. Det er en side for venner av Bilia Gjøvik, og dere er velkommen til å poste deres innlegg. Last gjerne opp bilder og filmer.* Vi vil prøve å svare deg så fort som mulig, men vi håper du tar hensyn til at det noen ganger kan ta litt lengre tid, spesielt i helgene.

Bilia Personbil as har sin historie helt tilbake til 1933, da John Erik Isberg startet bilforretning med Volvo-agentur i Oslo. I dag er Bilia en av de største aktørene på markedet og tilbyr et unikt utvalg av varemerker, produkter og tjenester.

All virksomhet i Bilia tar utgangspunkt i konsernets kjerneverdier. Bilia skal kontinuerlig utvikle nye, attraktive konsepter og servicetjenester og anvende ny teknologi som skaper:

- Tilgjengelighet
- Engasjement
- Unik bilopplevelse

*
Vi sjekker alle innlegg regelmessig og kommer til å fjerne det som åpenbart postes for å sverte varemerket Bilia, våre samarbeidspartnere eller ansatte. Det samme gjelder innlegg av politisk, religiøs eller diskriminerende karakter eller innlegg som bryter med Facebook sine retningslinjer eller oppfordrer til å bryte norsk lov. Det er heller ikke lov å legge ut sin bil eller annet for salg eller poste reklame eller spam. God nettikett!



"Bilia Gjøvik er autorisert merkeforhandler og -verksted for Volvo. Hos oss finner du også et godt utvalg av verkstedkontrollerte brukte biler med tilstandsrapport og eget skadeverksted. Dekk, tilbehør og originaldeler til Volvo, kan du kjøpe i delebutikken."
Adresse: Bakkevegen 1A, 2827 Hunndalen, Oppland, Norway
Telefonnummer: 530 25 690
By: Hunndalen
Rute: Bakkevegen 1A
Postnummer: 2827


åpningstider

Mandag: 08:30 - 17:00
Tirsdag: 08:30 - 17:00
Onsdag: 08:30 - 17:00
Torsdag: 08:30 - 17:00
Fredag: 08:30 - 17:00
Lørdag: 10:00 - 14:00


relaterte søk: bilia gjøvik ansatte, bilia hamar, bilia gjøvik verksted, bruktbil gjøvik, bilia gjøvik åpningstider, bilia lillehammer, volvo gjøvik, bilia gol
Nærliggende lignende selskaper
Hagen Bil AS Hagen Bil AS 212 meter Var helt uinteresserte i å ta innbytte av bil som var dyrere enn den de ønsket å selg...
DTE-Systems As DTE-Systems As 328 meter Hyggelige ansatte, profesjonalitet og meget god service. Kommer til å kjøpe bil her n...
BMW Sulland Gjøvik BMW Sulland Gjøvik 477 meter Skal godt gjøres å få tak i mer Kunde vennlige selgere enn hos Sulland. God oppfølgin...
Toyota Sulland Gjøvik Toyota Sulland Gjøvik 493 meter Har kjøpt bil her, har sidrn blitt invitert på rømmegrøt med mer før jul . Det er vel...
Motornova Motornova 1 km God service og trivelig ansatte .
Anmeldelser
Flott lokale,hadde bilen der på service og den var bra utført.I tillegg var bilen vasket.Veldig godt fornøyd med Leif Erik som min servicetekniker.
Fikk flere feilmeldinger på bilen på ferietur. Fikk raskt time hos Bilia Gjøvik. Super service, hyggelig betjening og fikk satt i gang ferien igjen!
Utrulig hyggelige selgere. Jobba over for å svare på spm om bilen som Eg var interessert i. God kunnskap om bilen og imøtekommende. Kan anbefales.
Jeg kontaktet Bilia for å få byttet noe med setebeltene på min 09 volvo S80. Dette var en kampanje fra Volvo. Gratis, og ingen stor jobb. Mens jeg satt i lokalet for å vente, overhørte jeg en samtale der en på verkstedet hadde tatt firehjulkontroll på en bil uten at kunden hadde bedt om det. Resultatet var nedslående og bakhjula kunne "beveges att og fram" som han sa. Det hørtes ikke bra ut tenkte jeg. Og var faktisk litt imponert over servicen. Her hadde jo kunden fått mer enn han hadde spurt om, og det hadde blitt avdekket en alvorlig feil. Men da min var ferdig. Altså med å bytte setebelte på garanti ble jeg overrasket. De hadde kjørt min bil på firehjulkontroll også, nok igjen med like nedslående resultat som forrige kunde. Da jeg er spurte hva som var årsaken sa mekanikeren at det var fordi en kunne bevege bakhjula att og fram. Det reagerte jeg på siden jeg tar service på bilen selv, og har full oversikt over tilstanden på foringer etc. Ingen merkbare feil på bilen. Like etterpå bestilte jeg EU time på Naf pluss firehjulkontroll. Ba de spesielt sjekke disse foringene bak. Konklusjonen var eu godkjenning uten noen feil, og 4 hjulskontroll godt innenfor anbefalte verdier!! Jeg skal ikke dømme noen, men for meg virker det som praksisen som ble utført på min bil kun var for å skaffe seg jobb med å reparere noe som var i orden. Det er ikke spesielt imponerende.
Suveren service og oppfølging
Vi var innom med bilen for skifte av bremser og vannpumpe på garanti fra en annen volvo forandler. De fikset alt som vi påpekte av andre ting. Fikset lånebil de dagene bilen vår var inne. Skal ikke se bort fra at det blir en tur dit når vi skal ha service på bilen. Super service.
Topp cerise fra a til å
Hyggelige ansatte og flott anlegg
Jeg elsker dette stedet for at folk må tenke sikkerhet når di skal kjøpe seg bil .så er dette stedet for bilkjøpere i Gjøvik Oppland er for du hyggelig bilkjøp og alt som du spør deg om + at Bilia har et populært bilverksted for Volvo
Var fornøyd helt til i dag. Fikk skiftet støtfanger, og når jeg henter igjen bilen er det feil på parkhjelpen. Da påstår de feilen var der da de kjørte inn bilen. Hadde ikke trodd dette om et så stort verksted.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Bilia Gjøvik med offentlig transport


Amsrudvegen 130 meter
103
403
406
419
480
B46
B47
Almsfeltet 300 meter
103
403
406
419
480
B46
B47
Damsletta 420 meter
480
Alf Engelstadsveg 440 meter
103
403
406
419
480
B46

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler