facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Bilia Hamar

Bilia Hamar

Info

Velkommen til Bilia Hamar sin offisielle Facebook-side! Råd og tips, kampanjer og konkurranser. Tlf: 530 25 610.

Historie

Bilia Hamar er autorisert forhandler av Volvo. Vi har merkeverksted for Volvo og kan tilby et godt bruktbilutvalg. Dette er Bilia Hamar sin offisielle Facebook-side. Det er en side for venner av Bilia Hamar, og dere er velkommen til å poste deres innlegg. Last gjerne opp bilder og filmer.* Vi vil prøve å svare deg så fort som mulig, men vi håper du tar hensyn til at det noen ganger kan ta litt lengre tid, spesielt i helgene.

Bilia Personbil as har sin historie helt tilbake til 1933, da John Erik Isberg startet bilforretning med Volvo-agentur i Oslo. I dag er Bilia en av de største aktørene på markedet og tilbyr et unikt utvalg av varemerker, produkter og tjenester.

All virksomhet i Bilia tar utgangspunkt i konsernets kjerneverdier. Bilia skal kontinuerlig utvikle nye, attraktive konsepter og servicetjenester og anvende ny teknologi som skaper:

- Tilgjengelighet
- Engasjement
- Unik bilopplevelse

*
Vi sjekker alle innlegg regelmessig og kommer til å fjerne det som åpenbart postes for å sverte varemerket Bilia, våre samarbeidspartnere eller ansatte. Det samme gjelder innlegg av politisk, religiøs eller diskriminerende karakter eller innlegg som bryter med Facebook sine retningslinjer eller oppfordrer til å bryte norsk lov. Det er heller ikke lov å legge ut sin bil eller annet for salg eller poste reklame eller spam. God nettikett!



"Bilia Hamar er autorisert merkeforhandler og -verksted for Volvo. Hos oss finner du dessuten et godt utvalg av verkstedkontrollerte brukte biler med tilstandsrapport og eget skadeverksted. Dekk, tilbehør og originaldeler til Volvo, kan du kjøpe i delebutikken."
Adresse: Gjerluvegen 1B, 2320 Hamar, Norway
Telefonnummer: 530 25 610
By: Hamar
Rute: Gjerluvegen 1B
Postnummer: 2320


åpningstider

Mandag: 09:00 - 16:30
Tirsdag: 09:00 - 16:30
Onsdag: 09:00 - 16:30
Torsdag: 09:00 - 18:00
Fredag: 09:00 - 16:30
Lørdag: 10:00 - 14:00


relaterte søk: bilia hamar bruktbiler, bilia kongsvinger, bilia hamar ansatte, bilia gjøvik, bilia hamar åpningstider, bilia kristiansand, volvo hamar, bilia lillehammer
Anmeldelser
Mye bra og hyggelig betjening. Det som trekker ned er at Volvo On Call abonnementet ikke var aktivert. Her måtte jeg selv spørre etter koden i skranken og aktivere dette etter servicen. Aktiveringen tok en del tid når VOC var frakoblet og man ikke er kjent med systemet. Klokken var heller ikke stilt tilbake til riktig tid. Dette er for så vidt småting, men likevel irriterende nok. Bør vel forvente at dette er i orden på en service til 11500 kr. Ved besøk hos Bilia Hamar den 20.5.2022, så traff vi en meget serviceinnstilt og grei mekaniker som med en gang på drop in fikset en mindre utbedring.
God og rask service på min Polestar, med tilbud om gratis kaffe og is mens man ventet. :P
Veldig bra service, og god oppfølging fra servicetekniker!
Var på juleferie i området 1400 km hjemmefra, og ikke med all verdens tykkeste lommebok, og fikk en lampe opp i dashen og mistet masse motorkraft. Kom inn til Bilia Hamar og blei møtt av servicetekniker Håkon, som gav en fortreffelig service, og løsningsorientert gjennomgang, og hadde bilen ferdig fikset på halvannen time! Terningkast 6!! Anbefaler Bilia Hamar på det sterkeste på grunn av MEGET god service fra mekaniker!
Veldig godt fornøyd med servicen på Hamar, blide og hyggelige folk.
Har dette flotte tilbudet med å skifte dekk til veldedighet så den er benkers men kundeoppfølging ellers i året er laber.
Rask service og hyggelig servicemann
Veldig bra kundeservice på min henvendelse.
Kjøpte en helt ny bil, fant ut at det lå en rotte familie i bak sete. Fant brukt pølse under sete, Smakte ikke godt! :
Suveren service og hyggelige folk. Er faktisk imponert over hvordan de har hjulpet oss, som var litt uheldig med en bil.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Bilia Hamar med offentlig transport


Nydal Furnesvegen 170 meter
605
612
616
642
643
645
646
697
B23
B26
Nydal Gjerluvegen 240 meter
Nydal Gjerluvegen 240 meter
629
640
641
642
643
645
647
Nydal Gjerluvegen 250 meter
640
641
642
643
646
647
Nydal Circle K 280 meter
VY146
VY148

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Bilia Hamar.

Hamar bilforhandler

åpningstider, plassering. Gjerluvegen 1B hamar karosseriverksted kart bykart, satellitt visning. Bilia Hamar adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Bilia Hamar. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Bilia Hamar med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler