facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Bilia Skøyen BMW

Bilia Skøyen BMW

Info

Velkommen til Bilia Skøyen sin offisielle Facebook-side for BMW! Råd og tips, kampanjer og konkurranser. Tlf: 530 24 300.

Historie

Bilia Skøyen er autorisert forhandler av BMW. Vi har merkeverksted og kan tilby et godt bruktbilutvalg. Dette er Bilia Skøyen sin offisielle Facebook-side. Det er en side for venner av Bilia, og dere er velkommen til å poste deres innlegg. Last gjerne opp bilder og filmer.*

Vi vil prøve å svare deg så fort som mulig, men ber om forståelse for at det noen ganger kan ta litt lengre tid, spesielt i helgene.

Bilia Personbil as har sin historie helt tilbake til 1933, da John Erik Isberg startet bilforretning med Volvo-agentur i Oslo. Bilia er i dag en av de største aktører i markedet og har et unikt utvalg av varemerker, produkter og tjenester.

All virksomhet i Bilia tar utgangspunkt i konsernets kjerneverdier. Bilia skal kontinuerlig utvikle nye, attraktive konsepter og servicetjenester og anvende ny teknologi som skaper:

- Tilgjengelighet
- Engasjement
- Unik bilopplevelse

*
Vi sjekker alle innlegg regelmessig og kommer til å fjerne det som åpenbart postes for å sverte varemerket Bilia, våre samarbeidspartnere eller ansatte. Det samme gjelder innlegg av politisk, religiøs eller diskriminerende karakter eller innlegg som bryter med Facebook sine retningslinjer eller oppfordrer til å bryte norsk lov. Det er heller ikke lov å legge ut sin bil eller annet for salg eller poste reklame eller spam. God nettikett!



"Bilia Skøyen BMW er autorisert merkeforhandler og -verksted for BMW. Hos oss finner du også et godt utvalg av verkstedkontrollerte brukte biler med tilstandsrapport. Skulle du ikke finne akkurat den bilen du er på jakt etter, har vi en egen avdeling som finner drømmebilen for deg i Norge eller utlandet. Dekk, tilbehør og originaldeler til våre bilmerker kan du kjøpe i delebutikken."
Adresse: Drammensveien 213, 0281 Oslo, Norway
Telefonnummer: 530 24 300
By: Oslo
Rute: Drammensveien 213
Postnummer: 0281


åpningstider

Mandag: 09:00 - 17:00
Tirsdag: 09:00 - 17:00
Onsdag: 09:00 - 17:00
Torsdag: 09:00 - 19:00
Fredag: 09:00 - 17:00
Lørdag: 10:00 - 15:00


relaterte søk: bilia bmw, bmw forhandler, bavaria skøyen, bilia fornebu, bilia høvik, bmw bærum, bilia oslo, bilia kristiansand
Anmeldelser
Selger var lite interessert og det virket som om han manglet service innstilling noe som er alfa omega! Kroppsspråk, holdning og karisma er viktig for kjøper. Vi viste hvilken type bil vi ville ha, men litt usikker på alt annet, her må du overbevise oss, hekt oss på kroken og sveiv inn.. Han satt med armene i kors og vi følte oss til bry. Vi dro dit med gode intensjoner og mulig bilkjøp, men for oss så styrer vi nå unna Bilia på Skøyen.
Jeg anbefaler ikke Bilia Skøyen. Jeg var inne til service og programvareoppdatering 1.12.2022. Etter verkstedstimen virker DAB-radio sporadisk i min BMW X3. Jeg har så langt ringt verksted på Bilia Skøyen 5 ganger for å få radioen fikset. Pt. har jeg fremdeles ikke hørt tilbake fra verkstedet på Skøyen; verken mekaniker, verksmester eller andre kundebehandlere. All ære til kundebehandlerne som tar telefonen hos Bilia; de har bistått meg med å sende meldinger til verkstedet. Det er snart 6 uker uten at Bilia Skøyen har fulgt opp min reklamasjon. Med en slik kundeoppfølging anbefaler jeg ingen å benytte Bilia på Skøyen.
Ble overrasket over det ta 5 mnd med motor bytte . Forsikrings jobb riktig nok bilen blir utlevert flere ganger og sendt tilbake med bergnings bil . Virker ikke bra imponert øyne . Spesialiteten ligger ikke der på M Bmw . Man får tilbake bil man må ordne andre steder etterpå Bare et tips .
Hyggelig betjening. Men ga forklaringer på spørsmål som var lite troverdige. Fikk en følelse som sa meg at jeg ikke skulle handle hos de.
Stakk innom fordi bremsene mine lugget. En medarbeider ble med på kjøretur ett minutt etter at jeg gikk inn døren, og fikk så bilen opp på rampen og sjekket bremsene visuelt. Kostet ingenting.
veldig ok verksted behandling, rett frem, og ikke noe tull:
Fint og trivelig og hyggelig sted. Flinke og hyggelig folk.
Bra kundeservice, bra bilservice, bra utvalg av BMW og super fornøyd med min handel av 330 hos Bilia Skøyen.
Kjøpte ny BMW i3 der for noen dager siden. Super fornøyd med service jeg fikk og ivaretakelse av meg som kunde. Proffe folk og bilen er nydelig. Et stort takk til Kristoffer og Erik.
Beste kunderservice. Anbefaler Haider Hussain Hyggelig mann og behjelpelig
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Bilia Skøyen BMW med offentlig transport


Maritim 170 meter
169
31
31E
32
32N
42
42N
VY1

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler