facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Bilia Skøyen MINI

Bilia Skøyen MINI

Info

Velkommen til Bilia Skøyen sin offisielle Facebook-side for MINI! Råd og tips, kampanjer og konkurranser. Tlf: 530 24 300.

Produkter

MINI bilsalg. Service, dekk, utstyr."Bilia Skøyen BMW er autorisert merkeforhandler og -verksted for BMW. Hos oss finner du også et godt utvalg av verkstedkontrollerte brukte biler med tilstandsrapport. Skulle du ikke finne akkurat den bilen du er på jakt etter, har vi en egen avdeling som finner drømmebilen for deg i Norge eller utlandet. Dekk, tilbehør og originaldeler til våre bilmerker kan du kjøpe i delebutikken."
Adresse: Drammensveien 213, 0281 Oslo, Norway
Telefonnummer: 53 02 43 00
By: Oslo
Rute: Drammensveien 213
Postnummer: 0281


åpningstider

Mandag: 09:00 - 17:00
Tirsdag: 09:00 - 17:00
Onsdag: 09:00 - 17:00
Torsdag: 09:00 - 19:00
Fredag: 09:00 - 17:00
Lørdag: 09:00 - 17:00


relaterte søk: bilia skøyen bruktbil, bilia porsgrunn, bilia mini, bilia forsikring, bilia økern, bilia volvo, bilia bmw, bilia finansiering
Anmeldelser
Selger var lite interessert og det virket som om han manglet service innstilling noe som er alfa omega! Kroppsspråk, holdning og karisma er viktig for kjøper. Vi viste hvilken type bil vi ville ha, men litt usikker på alt annet, her må du overbevise oss, hekt oss på kroken og sveiv inn.. Han satt med armene i kors og vi følte oss til bry. Vi dro dit med gode intensjoner og mulig bilkjøp, men for oss så styrer vi nå unna Bilia på Skøyen.
Jeg anbefaler ikke Bilia Skøyen. Jeg var inne til service og programvareoppdatering 1.12.2022. Etter verkstedstimen virker DAB-radio sporadisk i min BMW X3. Jeg har så langt ringt verksted på Bilia Skøyen 5 ganger for å få radioen fikset. Pt. har jeg fremdeles ikke hørt tilbake fra verkstedet på Skøyen; verken mekaniker, verksmester eller andre kundebehandlere. All ære til kundebehandlerne som tar telefonen hos Bilia; de har bistått meg med å sende meldinger til verkstedet. Det er snart 6 uker uten at Bilia Skøyen har fulgt opp min reklamasjon. Med en slik kundeoppfølging anbefaler jeg ingen å benytte Bilia på Skøyen.
Ble overrasket over det ta 5 mnd med motor bytte . Forsikrings jobb riktig nok bilen blir utlevert flere ganger og sendt tilbake med bergnings bil . Virker ikke bra imponert øyne . Spesialiteten ligger ikke der på M Bmw . Man får tilbake bil man må ordne andre steder etterpå Bare et tips .
Hyggelig betjening. Men ga forklaringer på spørsmål som var lite troverdige. Fikk en følelse som sa meg at jeg ikke skulle handle hos de.
Stakk innom fordi bremsene mine lugget. En medarbeider ble med på kjøretur ett minutt etter at jeg gikk inn døren, og fikk så bilen opp på rampen og sjekket bremsene visuelt. Kostet ingenting.
veldig ok verksted behandling, rett frem, og ikke noe tull:
Fint og trivelig og hyggelig sted. Flinke og hyggelig folk.
Bra kundeservice, bra bilservice, bra utvalg av BMW og super fornøyd med min handel av 330 hos Bilia Skøyen.
Topp service av Gunnar Bratsberg på bruktbil avdelingen :-
Kjøpte ny BMW i3 der for noen dager siden. Super fornøyd med service jeg fikk og ivaretakelse av meg som kunde. Proffe folk og bilen er nydelig. Et stort takk til Kristoffer og Erik.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Bilia Skøyen MINI.

Oslo dekkforhandler og verksted

åpningstider, plassering. Drammensveien 213 oslo bilverksted kart bykart, satellitt visning. Bilia Skøyen MINI adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Bilia Skøyen MINI. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Bilia Skøyen MINI med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler