facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Bilpaviljongen

Bilpaviljongen

Info

Kontakt oss : Sentralbord 51648300

Historie

Kontakt oss : Sentralbord 51648300

Produkter

Merkeforhandler for Jaguar, Land Rover, og Subaru.

Adresse: Vingveien 2 , Sola 4050, NO
Telefonnummer: 51 64 83 00
on.negnojlivaplib@evgis
By: Sola
Rute: Vingveien 2
Postnummer: 4050


åpningstider

Mandag: 07:00-17:00
Tirsdag: 07:00-20:00
Onsdag: 07:00-17:00
Torsdag: 07:00-17:00
Fredag: 07:00-17:00
Lørdag: 10:00-14:00


relaterte søk: bilpaviljongen bruktbil, hellestø jaguar, bilpaviljongen verksted, bruktbil sola, bilpaviljongen land rover, hellestø bilutleie, bilpaviljongen jaguar, jaguar stavanger
Anmeldelser
Har nylig handlet, det som må betegnes som en spesiell bil, av denne bedriften, og jeg har hatt gleden av å ha med Bilpaviljongens ansatte, Armin, å gjøre. Det var raskt tydelig, at Armin er en mann som strekker seg langt for kunden, og som virkelig brenner for arbeidet sitt. Jeg har overhodet ingen problemer med å anbefale andre å handle bil av denne bedriften, og ønsker spesielt å rekke en stor takk til Armin for en fin prosess.
Ekstremt dårlig kommunikasjon. Får beskjed gjentatte ganger at jeg skal bli ringt opp. Jeg ringte inn i ny og ne så og si hver måned fra Juni til November før bilen ble sendt inn til spesialist. Vinterdekka skulle være flotte og gode mønster i, men fikk dekk med kul i, rustne spiker i, og relativt lite mønster i. Fikk 2 gratis men måtte betale for resten selv, Istedenfor å få tilsvarende dekk, så får jeg budsjett dekk. Etter en måneds verkstedsopphold så får jeg bilen tilbake med dype riper høyre side bak, og får selvfølgelig beskjed at dette hadde ikke di gjort og det ''bare var 3-4000kr å fikse'' og at ''bilen er 10+ år og må regne med litt slitasje'' Denne bilen ble kjørt hjem fra girkassespesialist av forhandler på en av di dagene det var relativt mye snø, på sommerdekk. Selv om jeg ringte inn dager før at bilen står på sommerdekk og burde transporteres forsvarlig på dette føret. Midten av desember 2022 Blant di første mailene jeg fikk så virket det som om di ønsket trofast, lojale kunder. Men vil ikke ordne opp i alt som var feil, også grunnet at di allerede hadde brukt så mye penger på bilen allerede.
Kommunikasjon er dårlig. Får beskjed om at de skal ringe tilbake men det skjer ikke. Dårlig at de oppgir priser på service uten å ta med momsen når du ringer og sjekker pris. Pris skal ALLTID være inkl. mva overfor forbruker hvis ikke annet blir opplystnorsk lov så du føler deg noe lurt når regningen kommer. Men ellers fornøyd med servicen på bilen samt at de oppdaget at de måtte fikse noe på garantien noe de kunne utelatt.
Linke og synes det er bra at jeg kan nå booke time online fra hjemmesiden. gjør det lettere å bestille time når det passer meg. https://hellesto.no/booking/
Hadde en veldig god opplevelse da jeg handlet bil hos Hellestø. Fremoverlente og dyktige selgere. Står på for meg som kunde.
Veldig hyggelige og behjelpelige helt til bilen er kjøpt og betalt. Oppdaget kort tid etter kjøp at bilen manglet 2 deler av et utstyrssett, men fikk da bare et kort svar om at det ikke var noe de kunne gjøre noe med, i steden for å yte god service og bestille inn disse to delene til en symbolsk sum. Da jeg forsøkte å gå videre med problemet sluttet de bare å svare. Kommer ikke til å kjøpe bil her igjen. Forsøkte å løse saken gjennom Forbrukerrådet, men forhandler var ikke interessert i å samarbeide om en løsning. De to delene som mangler er del av et sett med flere deler, hvor jeg har fått med resten av delene. Likevel påstår forhandler at disse to delene er ekstrautstyr og at jeg som kunde har ansvar for å verifisere at alt utstyr er tilstede på det som blir presentert som en nybil.
Dette var virkelig bra service og kvalitet i alle ledd. Fikk problemer med min Range Rover på ferie og ble møtt av forståelse og super hjelp hele veien. De tok den inn med en gang selvom det var fullt. Fikk inntrykk at de reparerte bilen på overtid for at jeg skulle fortsette ferien som planlagt. Hellestø kan virkelig anbefales. Tusen takk Roger med flere.
Fornøyd med Discoveryen og leasing perioden. Men Svært rotete og uprofesjonell innlevering ved utgått periode ødela inntrykket fullstendig. Dukket opp nye regninger 5 mnd etter innlevert bil, nektet for at jeg hadde tegnet trygg tilbakelevering, kjente angivelig ikke til forsikringen. Ingen beklagelse når jeg fremla kvittering. Dette kommer ikke til å holde fremover. Flott bil, men for et surr.
Kjøpte nybil her og leverte inn innbytte bil. Mye rot underveis med selger og avtaler ble til stadighet brutt. Heldigvis har Bilpaviljongen en ledelse som vil det beste for kunden, så saken ble løst på forbilledlig vis i etterkant.
Elendig kundeservice. Ringer og bruker lang tid på å vente for å få beskjed om å bli ringt opp igjen av en annen. Hører ikke noe. Purrer, hører ikke noe. Purrer på nytt dagen etter, får etterhvert svar. Har en bil med en påvist feil hos NAF før nybil-garantien utløp, men siden den meldes inn en uke for sent er det NULL å hente. Ingen Goodwill, ingen dekningsgrad, ikke engang rabatt på delen. Ringte deres Jaguar konkurrent, Insignia. Langt bedre service og hjelp derfra.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Bilpaviljongen.

Sola bilforhandlere

åpningstider, plassering. Vingveien 2 kart bykart, satellitt visning. Bilpaviljongen adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Bilpaviljongen. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Bilpaviljongen med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
AEC Top Auto AEC Top Auto 303 meter
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler