facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Bilpleiebutikken Østfold

Info

Vi kan tilby kunden både kunnskap og produkter av høy kvalitet! Kommer du innom oss for produkter, vil vi også vise deg hvordan de skal brukes korrekt.

Historie

Scandic Shine AS, startet sin første Bilpleiebutikk i Trondheim i 2015. Dette ble en stor suksess og vi bestemte oss dermed å starte butikk nummer to. Valget falt på Østfold og Fredrikstad, pga den enorme interessen for bil og motor i området.

Scandic Shine ble opprettet i 2008, med en nettbutikk. Vi importerer og videreselger bilpleieprodukter, noe av de beste på markedet.

Vi har agentur på merker som Scholl Concepts, Chemical Guys, Herrenfahrt og Polishangel. Pluss vårt eget kvalitetsmerke, Scandic Shine.

I dag driver vi fortsatt med nettbutikk direkte mot forbrukere, men vi selger også som grossist til forhandlere, som både selger i butikk og nettbutikk.

Våre egne Scandic Shine Bilpleiebutikken er en ny satsning som ble meget godt tatt imot blant våre kunder.

Mange savner muligheten for å se, lukte og ikke minst få tips og triks ved kjøpe av produktene. Dette kan de nå få i våre butikker. Alle medarbeidere har stor kunnskap om produktene vi selger og de kan hjelpe til med de riktige valgene for kunden.

Det er vårt mål at kundene skal føle seg trygg på å bruke produktene og få kunnskapen og veiledningen de trenger fra oss.

Service er det viktigste i vår bransje og vi er definitivt en JA bedrift! Vi løser alltid problemet til kundens fordel.



"Bilpleiebutikken Østfold AS selger kvalitets bilpleieprodukter over disk. Vi har lang erfaring innen bilpleiefaget og våre ansatte kan gi deg god veiledning i valg av produkter til ditt kjøretøy!NYHET: Vi tilbyr nå også bilpleie-behandlinger, alt fra Maskinpolering til Keramisk Coating med opptil 5 år/100 000km holdbarhet.Ta kontakt for mer info!"
Adresse: Dikeveien 37, 1661 Fredrikstad
Telefonnummer: 95096950
on.nekkitubeielplib@mik
By: Fredrikstad
Rute: Dikeveien 37
Postnummer: 1661


åpningstider

Mandag: 10:00 - 17:00
Tirsdag: 10:00 - 17:00
Onsdag: 10:00 - 17:00
Torsdag: 10:00 - 19:00
Fredag: 10:00 - 17:00
Lørdag: 10:00 - 15:00


relaterte søk: bilpleiebutikken fredrikstad, scandicshine, bilpleiebutikken drammen, bilpleiebutikken nettbutikk, bilpleiebutikken oslo, bilpleiebutikken kokstad, bilpleiebutikken bergen, scandicshine oslo
Nærliggende lignende selskaper
thansen.no Fredrikstad thansen.no Fredrikstad 715 meter Kjempe god service og veldig hyggelige ansatte.
R.M. Bilpleie Fredrikstad R.M. Bilpleie Fredrikstad 2 km Bilen ble bra vasket utvendig og innvendig men jeg setter spørsmål ved kvaliteten på ...
TS AutoSalg As TS AutoSalg As 2 km Kjøpte pick up av Ts auto , bilen hadde gått 90.000 km , ikke utført service på bilen...
Mooneyes Dealer Norway Mooneyes Dealer Norway 5 km Mooneyes Garage og Northstar Trading skaffer ALT av varer fra USA. Sender over hele E...
Fredrikstad Bilpleie Fredrikstad Bilpleie 5 km Suveren plass og flinke ansatte til en riktig pris! Sees i Oktober for vask og omlegg...
Sleipner Motor AS Sleipner Motor AS 6 km Fikk utmerket service og de har det du trenger.
Fredrikstad Vikleverksted Fredrikstad Vikleverksted 6 km Dette er både et viktig og behovsprøvd verksted, og museum på samme tid!! Da dette er...
VIP AUTO SPA VIP AUTO SPA 6 km Lakkbeskyttelse (bil, båt og motorsykler) Polering (bil, båt og motorsykler) innven...
Aluxbil Aluxbil 7 km Reparasjon av bilfelger. Andre tjenester innen bilbransjen.
Anmeldelser
Beste stedet om man trenger råd og tips om bilpleie! Eier og de som jobber der yter særdeles god service uansett hva det skulle være. Og skader ikke at de har et rått utvalg av produkter som de kjenner godt !
Super service, masse produkt kunnskap. Relativt gode priser, behjelpelig uansett hva man spørr om. Tar seg godt til deg selv om det er andre kunder som venter. Anbefaller sterkt!
Flotte og hjelpsomme folk som jobber her. Et særdeles godt utvalg av bilpleieprodukter av alle typer og fasonger. Kan virkelig anbefales til alle som skal utføre bilpleie. Uansett om det et en liten eller stor jobb.
Alt man trenger til bilvask ++ Samt svært hyggelig og hjelpsom betjening. Anbefales
Hva kan man si. Vil breskrive disse folka som guder innen bilpleie. Har svar og tips til alt du måtte lure på.
Godt utvalg, og god service. Ikke minst stadig noen gode tilbud.
Ekstremt god service, og svært hyggelige ansatte. Kudos og tommel opp!
Får meget god hjelp her, stive priser men gode produkter
Stor og fin butikk. Hyggelig betjening. Kunnskapsrike reiser fra oslo for å handle der
Alt du trenger til bilstellet Også hyggelige folk som jobber der da gett
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Bilpleiebutikken Østfold med offentlig transport


Østfoldhallen Dikeveien 280 meter
183
8
Østfoldhallen 400 meter
1
162
163
164
183
184
199
4
Grønnlien 490 meter
183
184

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler