facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Bilsenteret Stavanger as

Info

Bilsenteret Stavanger i Hillevåg Stavanger

Historie

Kom innom for en hyggelig prat om SUZUKI og ISUZU person- og varebiler.

Eller for å sjekket ut vårt varierende utvalg av bruktbiler. Vi importerer også mange spennende biler fra Tyskland.

I tillegg til bilsalg har vi eget autorisert bilverksted hvor vi foretar teknisk service og reparasjoner. Vi er også godkjent for å foreta Periodisk kontroll. Gjennom vårt medlemskap i Meca-kjeden, har vi tilgang på alle typer deler til rimelige priser, noe som kommer våre kunder tilgode.

Karosseriavdelingen vår har utstyr og kompetanse til å utbedre skader på alle bilmerker. Gjennom bilutleieavdelingen tilbyr vi våre kunder gunstige leiebiler mens bilen er på verksted.

Verksted: Ukedager 07.00-16.00, fredag 07.00-15.30



"Bilsenteret Stavanger AS er Suzuki og Isuzu forhandler, vi har til en hver tid godt utvalg i pent brukte biler også. Vårt verksted er med i MECA ,vi har god tilgang og kunnskap om alle bilmerker."
Adresse: Hillevågsveien 103, 4095 Stavanger, Norway
Telefonnummer: 51 90 64 00
By: Stavanger
Rute: Hillevågsveien 103
Postnummer: 4095


åpningstider

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 20:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 16:00
Lørdag: 10:00 - 14:00

Anmeldelser
Jeg vil på det sterkeste advare mot dette verkstedet, de utfører tillegsarbeid uten å avtale dette med kunde først. Det blir heller ikke informert om at dette arbeidet er gjort ved henting av bil. De tar seg så betalt for tillegsarbeid i butikk og sender krav om refusjon av egenandel til en gammel adresse fra et utdatert kunderegister, og lar saken gå til innkaso.
Kjøpte bruktbil hos dem. Girkassen gikk etter 2 uker landeveier i danmark. Ble indirekte beskyldt for å ha råkjørt og ble fortalt at dette ikke gikk på bruktbilsgarantien. Som med en annen her gjorde de reparasjoner på bilen for 24 000 kroner uten å informere om det, plutselig sa de at bilen sto klar. Det endte med advokat og en overenskommelse på 10 000kr. Vil ikke anbefale disse til noen.
Enorm god service denne morgen på min EU kontroll! Jeg ventet med en god kopp kaffe alt imens min bil ble godkjent av kompetente mekanikere i Meca. Tusen takk for god service!
Jeg har benyttet dette verkstedet til å få skiftet hjullagre på min Volvo XC90. De har gjort jobben som avtalt til en hyggelig pris. Jeg kommer helt sikkert til å bruke verkstedet igjen.
Hyggelige folk og god pris. Er veldig fornøyd, og kommer helt sikkert igjen!
Knallbra service og supert resultat. Anbefales på det sterkeste
Kjøpte en god bil derfra, veldig hyggelig
Fin butikk, med kjekke og service innstilte arbeidere
Flinke og hyggelige, vet hva de gjør.
Alltid hjelpsomme, raske og gjør det lille ekstra
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Bilsenteret Stavanger as.

Stavanger bilselger

åpningstider, plassering. Hillevågsveien 103 kart bykart, satellitt visning. Bilsenteret Stavanger as adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Bilsenteret Stavanger as. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Bilsenteret Stavanger as med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler