facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Biltema

Adresse: Gamle Stokkavei 4, 4313 Sandnes, Norway
Telefonnummer: 81532815
By: Sandnes
Rute: Gamle Stokkavei 4
Postnummer: 4313



relaterte søk: Jula Sandnes, Biltema Café, Biltema åpningstider Sandnes, Biltema ansatte, Biltema Oslo, Åpningstider Biltema Gol, Biltema corona, Biltema Bryne
Anmeldelser
Greit utvalg men kan bli rotete i butikkene når det komme til å finne fram. noen varer kunne hatt bedre kvalitet også men mye bra kvalitet og :
Biltema er en av plassene som det alltid er greit å stikke innom, - når du trenger noe av deres varierte utvalg. Var innom i dag... Det stod varer i hyllene som hadde produsenten sine originale esker, med Biltema sine påklistra merker. Jeg har alltid visst at mye av bildelene kommer fra seriøse produsenter, men det er bare så synd at de ikke lar det vise.
Fullsteeendig God natt til betjeningen her. Nektet både person med kronisk tarmsykdom og gråtende lite barn å få benytte toalettet! Komplett idioti og forferdelig kundeservice. I tillegg brukte en ansatt i starten av puberteten ca 10 minutter på å slå fast at "Metallstrips muuuligens kunne være sterkere enn plaststrips"
Kjøpte en garasje jekk som ikke virket, fikk ikke byttet den. Gikk i fra den og ga beskjed de kunne kaste den.
Stort sett grei service men det finnes unntak. Jeg var inne og spurte etter noe det var utsolgt skulle komme neste uke vel 2uker etter på var det ennå ikke kommet. En små arrogant mann sa de var sikkert utsolgt på hovelageret eller grossister noe sånt..greit nok problemet var den arrogante måten han sa det på ovenfra og ned holdning..det er lite hjelp å få mange virker lute vennlege og lite villige til å hjelpe ..unntak finnes men det må forbedring til ..
Masse ting til hus og hjem. Også til friluftsliv, hobby osv
Stort varehus med ulike utvalg for bygg, bil, fritid, båt etc. Mange rimelige varer og hyggelig betjening.
De som jobber her er sure,ikke service innstilte og virker som at de ikke liker jobben sin og ernormt sløve .Elendig plass,skulle handle mer, men å ha spurt 3 som jobber der og får så sløve og sure blikk og svar,så gadd jeg ikke mer. Aldri skal jeg sette mine ben der mer !
Elendig kundeservice. De få som jobber her går med hodet i skyene. De aner ikke hvor man finner produkter, og er lite hjelpevillige når man først spør om hjelp til å finne frem på et SERDELES uoversiktlig kundelager. Jeg går mye heller på Jula.
Butikken er underdimensjonert. Varer som skal være på lager finnes ikke i butikken. Begrenset kjøpshjelp. Sannsynligvis den svakeste Biltema butikken i landet.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Biltema med offentlig transport


Kvadrat 70 meter
2
21
28
42
E90
SK0222
X30
X39
X40
X44
X49
X60
X71
X73
X74
X76
X77
X79
Seljeveien 290 meter
21
28
42
E90
SK0222
X60
X79
Gamle Somavei 290 meter
2
X40

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Biltema.

Sandnes bildeler

åpningstider, plassering. Gamle Stokkavei 4 sandnes båtutstyr kart bykart, satellitt visning. Biltema adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Biltema. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Biltema med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler