facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Biltrend Tromsø AS

Biltrend Tromsø AS

Info

Biltrend Tromsø ønsker deg velkommen til skandinavias største motorvarehus. Se også www.biltrend.no

Historie

ÅPNINGSTIDER:
Man - ons kl 07:30 til 16:30
Tors kl 07:30 til 19:00
Fre kl 07:30 til 16:30
Lør kl 11:00 til 14:00



"Biltrend er et komplett motorvarehus med produktbredde og –dybde i skandinavisk særklasse. Hos oss får du bil, båt, motorsykkel, moped, ATV, snøscooter, påhengsmotorer, båt-, scooter- og tilhengere, snøfresere, bekledning og utstyr, dekk, delelager og verksted.Biltrend er etablert i Tromsø, Harstad og Sortland."
Adresse: Solstrand, 9020 Tromsdalen
Telefonnummer: 97 49 30 00
on.dnertlib@osmort
By: Tromsdalen
Rute: Solstrand
Postnummer: 9020


åpningstider

Mandag: 07:30 - 16:30
Tirsdag: 07:30 - 16:30
Onsdag: 07:30 - 16:30
Torsdag: 07:30 - 19:00
Fredag: 07:30 - 16:30
Lørdag: 11:00 - 14:00


relaterte søk: biltrend tromsø nettbutikk, biltrend tromsø jaguar, biltrend tromsø epost, biltrend tromsø yamaha, bilforhandler tromsø, land rover tromsø, biltrend nettbutikk, opel tromsø
Nærliggende lignende selskaper
Nor Teknikk AS Smart repair skadesenter Nor Teknikk AS Smart repair skadesenter 1365 km Nor Teknikk AS stiftet 2001 Hovedkontor Tromsdalen Mob 90198904 Willy Avdeling N...
Anmeldelser
Handlet bruktbil hos dem. Det var en 100% fornøyelig opplevelse. Bilen hadde litt feil, og en mangel, men dette ble fikset, så fort som det menneskelig lot seg gjøre. Men møt opp personlig, for å komme i gjennom på telefon, eller finne ut av nettsida demmes, det var over min kapasitet. Når man først kommer innom, så er det dyktige og service innstilte folk, man møter på.
Jeg har tidligere i år innhentet tilbud på innbyttepris hos Biltrend Vesterålen, Biltrend Tromsø tilbyr 80.000kr mindre!? Ganske utrolig at det skal gå an. I tillegg viser det seg at bilen jeg var interessert i er en import bil uten garanti, dette er ikke opplyst i annonsen. Det finnes for mange seriøse forhandlere på markedet til å kaste bort tiden å kontakte Biltrend
Særdeles bra bedrift med biler, båter, mc utstyr og mye mye mer. Knall service
Bra service på salg. Gjenstår å se hvordan det er på oppfølging.
Kjøpte motorsykkel dær i fjor som tok 4uker å spærre til "A245hk" fikk også feil med forsikring som gjorde at den kostet 27.000kr i året. Det finnes bedre plasser å kjøpe fra :
Flott bygg over flere etasjer. Her selges både bil, båt og motorsykler. Ved hovedinngangen selges det og utstyr og klær til MC, her er og en nettbutikk man kan benytte.
Har sendt dem en epost pga problemer som jeg har med min bil, fikk ikke noe svar på det. Har prøvdt å ringe dem også men fikk ikke svar. Det er ikke første gang som de fikse ingen ting for meg. Anbefales ikke.
Var innom i dag med bilen på den obligatoriske periodiske kontrollen. En kontroll som du regner med vil medføre ytterligere reparasjoner og kostnader, men nei ikke denne gang "bank i bordet". De alltids hyggelige ansatte sa det ville ta 1-2 timer, hvilket det også gjorde se det du. Prisen å betale var nå heller ikke så avskrekkende intet er gratis her i verden.
Aldri kjøpt bruktbil herifra. Kan garantere masse feil og masse problemer. Useriøs forhandler.
Kommet inn m akutt biltrøbbel flere ganger. Alltid møtt av blide og hjelpsomme folk. Enkle problem fixet på dagen! Kjempefonøyd.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler