facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Biltunet Voss

Biltunet Voss

Info

Biltunet Voss AS er forhandlar for Ford, Mazda og Nissan, verkstadavtale for Volvo. Biltunet forhandlar også Polaris snøscooter og ATV, samt BK-hengeren.

Historie

Historien om Biltunet starta i 2001, då 3 karar som representerte 4 bil bedrifter på Voss, kom saman for å diskutera framtida. Det vart straks semje om at framtida var mykje lysare for alle dersom me kunne samarbeida om eit prosjekt og eit selskap . Avtale vart inngått, og dei fire partnarane etablerte Biltunet Voss AS 1/1 – 2003.

I tur og orden flytta alle inn i nybygget, og 25. mai vart det nye ”bilhuset” offisielt opna, og teke i bruk. Frå den dag har Biltunet Voss AS vore ein suksess både for kundar, ansatte og eigarar.

Biltunet Voss har i tillegg til salgsavdeling for dei fire nemde merka, også utsal for Polaris ATV og Snøscooter, samt dele- og rekvisitaforretningen Autoshop. På verkstadsida representerar me Volvo i tillegg til våre ”eigne” merker, det er også verkstad for Polaris som Biltunet representerer i distriktet som forhandlar.

Biltunet Voss er også medeigar av Bilpleiesenteret Voss og Bilskadesenteret Voss.

Vår oppgave

Biltunet Voss AS er merkeforhandlar for Ford, Mazda og Nissan person- og varebilar, samt at me har versktadavtale for Volvo. Biltunet forhandlar også Polaris snøscooter og ATV, samt BK-hengeren biltilhenger.

Adresse: Storrviki 2, 5710 Vossavangen, Hordaland, Norway
Telefonnummer: 56520700
on.tenutlib@tsop
By: Vossavangen
Rute: Storrviki 2
Postnummer: 5710


åpningstider

Mandag: 07:30 - 16:30
Tirsdag: 07:30 - 16:30
Onsdag: 07:30 - 16:30
Torsdag: 07:30 - 16:30
Fredag: 07:30 - 16:30


relaterte søk: biltunet voss auto shop, biltunet voss nissan, biltunet voss bruktbil, voss bilsenter, biltunet voss polaris, bruktbiler voss, bruktbil voss, motorservice voss
Nærliggende lignende selskaper
Bjørke Bilopphogging Bjørke Bilopphogging 5 km Me driv miljøsanering i praksis ! Salg av brukte bildeler. Tlf.: 56 52 37 50 Leveri...
Anmeldelser
Bra service, men det er eneste. Lange ventetider og latterlige priser.... Skulle fikse noe greier på bilen min her, de skulle ha 23.000-,. Så dro jeg til "Naboen" demmes og fikk det for 13.000,-.
Flott bilsenter med stort utvalg av forskjellige merker. Bensin stasjon med ein spesiell veldig god cheesburger God service og personell.
Bilen havarerte og ble fraktet til Biltunet Voss, da det var nærmeste merkeverksted. Det tok verkstedet mer enn 8 uker å fikse bilen, til tross for at dette er merkeverksted med spisskompetanse på Ford. Jeg måtte ringe gang på gang på gang for å sørge for at deler ble bestilt, og at den skulle bli prioritert når delen ankom. Fikk svar at de har andre biler som må fikses. Det gjorde tilsynelatende ikke noe om vår bil stod noen dager/uker/måneder ekstra, siden den uansett hadde vært der så lenge. Bilen hadde sikkert stått til 2022 om jeg ikke purret.
Elendig service! Må mase på de for at de skal ringe deg opp igjen! Tar overprising for å se på bilen din! Som da er kjøpt hos dem! Styr unna!
Fekk problemer med bilen min på veg frå Bergen til Austlsndet,svingte innom Biltunet,har ikkje vore der før,fekk låna ein bil så me slapp sitta der og venta, for mekaniker hadde ein bil før han kunne sjekka vår bil,feilen funnet og feilkoder sletta,kom oss over fjellet og heima. Det var Service asso
Veldig skuffa på detta stedet. Fekk feil hjelp etter motorstopp, betalde dyrt, fekk oppskrapa skinnratt som det blei nekta for. Dagen etter fekk eg ny motorstopp, blei taua bort her og bilen var her for 10 dagar. Fekk tilbake bilen, betalte dyrt, og oppdaget ny feil... Verkstedet lovde å ringa meg for å bestilla ny time, ringde aldri Fant meg ein anna verksted der eg er satt pris på som kunde.
Alltid topp service og ok priser her. Veldig hyggelige ansatte og spesielt bra kundemotak
God service, hjelpsomme, og gjør alltid en god jobb!
Hyggelige og imøtekommende ansatte, korrekt utført arbeid som avtalt. Greit venterom med wifi, varme drikker og aviser.
Hyggelig betjening. Dårlig sørvis. Hadde ikke tid til å fikse feilen. Når man er på ferie.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler