facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for BilXtra Lillestrøm - Mobirek

BilXtra Lillestrøm - Mobirek

Info

Vi er stedet for deg som trenger noe til bilen. Hos oss finner du et bredt spekter av deler og utstyr.

Historie

Vi er stedet for deg som trenger noe til bilen. Hos oss vil du finne et bredt spekter av deler og utstyr. Våre flinke medarbeidere står klare til å svare på spørsmål og finne riktige løsninger for dine ønsker og behov. Vi har valgt å spesialisere oss mot det som er knyttet opp mot bil og bilhold.

Vårt mål er å tilby deg som bileier et bedre bilhold gjennom et sort utvalg kvalitetsprodukter til attraktive priser. Vi skal være en faghandel for folk flest.

Vi har et bredt utvalg av lakk til biler og industrimaskiner. Kom innom, så hjelper vi deg med å finne riktig farge.

Adresse: Teatergata 6, 2000 Lillestrøm
Telefonnummer: 64846780
By: Lillestrøm
Rute: Teatergata 6
Postnummer: 2000


åpningstider

Mandag: 09:00 - 17:00
Tirsdag: 09:00 - 17:00
Onsdag: 09:00 - 17:00
Torsdag: 09:00 - 18:00
Fredag: 09:00 - 17:00
Lørdag: 09:00 - 14:00

Nærliggende lignende selskaper
Bavaria Bavaria 898 meter Svært godt verksted. Faktisk ganske rimelige priser. Helt topp kundebehandling. Det b...
Mekonomen Mekonomen 1 km Vi skaffer nesten alt av det du trenger til bilen din! Vi gjør "BilLivet" enklere!
Anmeldelser
Jobber i nærheten, så har vært innom der to ganger de siste 2-3 månedene. Servicen er fullstendig fraværende. Man står gjerne 10-15 minutter som et spørsmålstegn ved skranken, uten at noen av de som er på jobb gidder så mye som å si «bare et øyeblikk, så skal jeg hjelpe deg». Hun som sitter og snakker i telefonen bak disken kaster ikke så mye som et blikk på meg de 10-12 minuttene jeg står der, selv om jeg står 2 m unna henne. Da jeg spør en annen som går forbi meg om han tilfeldigvis er ledig, er et bryskt «Nei!» alt jeg får til svar. Styr unna dette stedet om du liker å bli møtt med normal høflighet og en viss serviceinnstilling.
Mulig fordi jeg ringer sent på kveld og er desperat, men dette er opplevelsen. Jeg hører med min kontakt for mitt bilmerke, han forteller at arbeidstiden på denne jobben er 1,1t og at delene som muligens trengs koster henholdsvis 3500,- og 1500,-. Hos bilxtra kommer samme jobb til å ta 3-3,5t3000,- - 3500,- og delene kommer på henholdsvis 3800,- og 3200,- !!!
Jeg var ikke der. Stod der bare mens jeg var for å hente mat på Solheimshagen som egentlig ikke var vært pengene
En av de få stedene i Norge hvor man får blandet original lakk til bilen på sprayboks. Husk å ta med servicehefte til bilen, der står lakk koden til bilen din. Lakken de blander er av veldig god kvalitet. Ekspertisen og servicenivået på betjeningen er veldig god, og de gir gode råd til lakkutbedring m.m. Godt utvalg av alle produkter du måtte trenge til en slik jobb. Alt i alt, en veldig god opplevelse anbefales.
Det er HER du finner expertråd og hjelp til selvhjelp. De har garantert noen råd og tips som kan spare deg for store problemer, problemer du GARANTERT ville fått på egenhånd! Det er en grunn til at utdanningen som billakkerer tar 4-5 år! Såvidt meg er bekjent, så er dette én av få stedene du får blandet din egen lakk-kode, ferdig på sprayboks. Utrolig praktisk for oss som har en liten hobby billakkerer i magen
Finnes nesten ikke slike steder lenger, Ketil tror det var navnet ordner det aller meste. Her har jeg fått all hjelp jeg kunne ønske meg til både lakkering av bil, polering av båt og spraylakkering av innredning. Tar av meg hatten for kunnskap og god service!
Hjelper deg med å bytte vindusvisker, til bilen. Prisene på vindusvisker er også billige, billigere enn bensinstasjoner. + at montering er i prisen! Det liker jeg!
De skaffer alt til avtalt tid, til gode priser. Og ikke minst, god fagkunnskap og det er så trivelige folk bak disken.
Sukkertöy butik for bilelskere inkl meg
Har alltid fått god service her av annsatte med god innsikt i egne produkter samt det å finne deler til ikke fult så kurante prosjekter. En lokal butikk med et klart utgangspunkt for alle i Lillestrøm og omegn. Setter denne butikken fremfor de fleste konkurrenter i nærområdet.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til BilXtra Lillestrøm - Mobirek med offentlig transport


Kjerulfs gate 70 meter
320
470
480
490
Stortorget 160 meter
335
360
Lillestrøm kirke 280 meter
100
2871
3172
3175
340
St. Olavs gate 310 meter
320
470
480
490
St. Magnus plass 450 meter
335
360

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler