facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Bilxtra Tønsberg

Info

Vi tilbyr bildeler og utstyr. Barneseter fra Cybex og Besafe, sykkelholdere, tak-stativer og utstyr fra Thule, bilpleie fra bl.a. Meguiars, Carpro, Rupes, Autoglym, Turtle, Swiss wax, Menzerna og Ava.



"BilXtra er Norges største bilutstyrskjede med 75 butikker som selger reservedeler og rekvisita til bil. Vi leverer kvalitetsvarer og fører kjente merkevarer. Reservedelene vi fører er originale deler og matching quality produkter. Vi er opptatt av service og dyrker derfor Xtra service-konseptet hvor kunden står i fokus. BilXtra skal være en faghandel hvor du som kunde får den hjelpen du trenger. Vi skal gjennom kunnskap om bil veilede til riktige produkter, gode råd og tips."
Adresse: Farmannsveien 28, 3111 Tønsberg, Norway
Telefonnummer: 33359100
By: Tønsberg
Rute: Farmannsveien 28
Postnummer: 3111


åpningstider

Mandag: 08:00 - 17:00
Tirsdag: 08:00 - 17:00
Onsdag: 08:00 - 17:00
Torsdag: 08:00 - 17:00
Fredag: 08:00 - 17:00
Lørdag: 10:00 - 14:00


relaterte søk: Mekonomen, Mekonomen Tønsberg, Bilxtra åpningstider, BilXtra Vennesla, Bilxtra Oslo, BilXtra Kristiansand, Bilxtra Bergen, Autospesialisten Tønsberg
Anmeldelser
Skikkelig god service og hyggelig betjening!
Jeg handlet hos dere fordi dere i motsetning til Biltema har Castrol motorolje. Hyggelig fyr jeg handlet med, men jeg fikk feil oljefilter! Da jeg hadde skrudd ut filteret og ble frustrert over å se at det nye ikke passet, så var klokke 13.59 og da rakk jeg ikke tilbake til butikken før stengetid kl. 14 på en lørdag dette er for tidlig stengetid. Grunnen til at jeg gir én stjerne for det som i utgangspunktet er en uskyldig feil, skyldes at når man først har tømt bilen for olje og har fått feil deler til service, så står man plutselig uten fungerende bil hele helgen inntil butikken åpner igjen på mandag. Uten bil i distriktet kommer man seg knapt nok av flekken. Selvom det å velge feil vare ikke er en big deal, så er konsekvensen såpass alvorlig at det må bli én stjerne. Heldigvis hadde jeg en annen bil slik at jeg fikk kjørt til Biltema i Sandefjord og kjøpt riktig filter.
Veldig hyggelige og serviceinnstilt butikk. De ansatte har god kunnskap om det du spør etter og kommer med gode råd og tips. Vil definitivt anbefale en handletur hit :
Meget godt utvalg, samt hyggelig betjening som både har interesse for bil og innehar god kunnskap.
Gode priser og tilbud. Hyggelig betjening og mennesker som følger deg opp hvis det skulle være noe.
Veldig høye priser. Det er bedre nettsteder og tjenester. lyspærebil Mercedes B-klasse 150/2006 Bilxtra: 184,00NOK Biltema: 69,00NOK Imponerende prisforskjell.
Alltid god hjelp, og veldig blide hjelpere
Super hyggelig, kunnskapsrik og service vennlig dame som jobber der, fikk masse hjelp. Dette er andre gang jeg er der og de har alltid et smil og gir god service.
God service og bra pris fikk jeg her ved kjøp av Thule takstativ.
Har mye rart på lager og kan skaffe det meste.. De eldste har bra kunskap. God service.. Og bedre kvalitet enn feks biltema
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Bilxtra Tønsberg.

Tønsberg bildeler

åpningstider, plassering. Farmannsveien 28 kart bykart, satellitt visning. Bilxtra Tønsberg adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Bilxtra Tønsberg. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Bilxtra Tønsberg med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Servitek Servitek 2 km Monterte opp 4kw ring hytta varm. Veldig bra monteringsanvisning. Plug and play. Veld...
Mobile Jarlsberg Mobile Jarlsberg 2 km Utrolig hyggelig og god service da jeg skulle prøvekjøre varebil hos Mobile Jarlsberg...
Slagen Mekaniske Slagen Mekaniske 3 km Bra plass, samme lokasjon som Porsche Club Vestfold
felgoutlet.no felgoutlet.no 5 km Veldig bra service!!!
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler