facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Biristrand Camping

Adresse: Biristrandvegen 912B, 2837 Lillehammer, Norway
Telefonnummer: 61184672
By: Lillehammer
Rute: Biristrandvegen 912B
Postnummer: 2837



relaterte søk: biristrand camping lillehammer, camping gjøvik, sveastranda camping, camping oppland, furuodden camping, campingplass nær hunderfossen, camping ved mjøsa, camping hamar
Anmeldelser
Helt ok til en ok pris. Gode bademuligheter. Det var stille og rolig når vi var der med tanke på andre gjester. Det som trekker ned, er mye støy fra E6 som ligger rett ovenfor campingen. I tillegg er anlegget slitt, toalett, hytter osv.. og dårlig ikke eksisterende wifi .
Flott beliggenhet,nydelig utsikt over Mjøsa. Vært her i 21 år.
Ikke klar føre sesongen. Kiosk stengt . Bilder viser veldig feil inntrykk. Dro videre
Flott men litt slitt. Men camping er jo camping og ikke ett liv i luksus å helt grei pris.
Vi kom i 14 tiden søndag 18/7 og spurte om det var ledig plass for en camp-let. Vi fikk til svar at at det var fullt. Jamen sa jeg,der er en ledig plass og pekte, og får da til svar at det ikke er lov med «telt på hjul» Jeg ble litt forundret over svaret og spurte hvorfor? På grunn av sanitære forhold. Forstå det den som kan.
Flott sted, greie priser. Noe slitent på toaletter og dusj. Disse kunne trengt en oppgradering. Samt ett støyvern mot veien.
Slitte sanitæranlegg anlegg litt støy fra E6 Men ellers fin plass
Ved ankomst var det første som møtte oss, et stort skilt med hunder forbudt. Tok med oss vår dvergschnauzer og dro til Furuodden camping hvor hund var velkommen. Så til alle hundeeiere, kjør et lite stykke til, det vil dere ikke angre på.
Ikke lov med hund og til og med når det ikke var noen andre der fikk vi bare bli en natt. Dette var veldig kjedelig siden dette var vår første bobiltur med en valp. Vi forventet noe helt annet enn det vi møtte. Anbefaler campingen ved siden av.
Kom til skitten hytte, selv i koronatid. Måtte reise og kjøpe vaskemidler og kluter og vaske hele hytta før vi flytta inn. Stinka fisk, var støvete i vinduskarmer, under senger og på kommoder. Var klissete på kaffetrakter, innsiden av døra og manglet masse basic kjøkkenutstyr. Lå en gulvklut der, men den er fra betjeningen "vasket" ut etter de som bodde der før oss. Da vi nevnte dette ble vi møtt lite hyggelig og ble kalt prippene noe vi absolutt ikke er. Stranda er grusete og lekeplassen er slitt. Det blir definitivt ikke denne plassen neste år for oss.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Biristrand Camping med offentlig transport


Stranda camping 110 meter
102
409
Sveen 420 meter
102
409

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler