facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Birkebeinerlandsby

Birkebeinerlandsby

Info

Birkebeinerlandsby

Historie

Birkebeinerlandsby er en samling av eiendommer og utleieleiligheter sentralt plassert i Rena sentrum. Birkebeinerlandsby tilbyr et trygt og koselig bomiljø i Direktørboligen samt leilighetshusene Bjørkheim og Furuheim i hjertet av birkebeinerenes hovedstad - Rena.

Direktørboligen leies ut til personer og bedrifter som ønsker overnatting og matservering til Birkebeinerrennet, Birkebeinerrittet, FredagsBirken ski, FredagsBirken sykkel og LandeveisBirken sykkel.

Med Direktørboligens unike plassering og gode innendørs og utendørs fasiliteter, tilbys personer, grupper og bedrifter overnatting for opp til 45 personer i hovedhuset fordelt på boligens over og underetasjer samt, hvis ønskelig, ekstra overnatting i frittstående hus på eiendommen. Som leier av Direktørboligen under Birkebeiner arrangementer vil vertskapet passe på at du eller din bedrift (og eventuelle gjester) får de beste fasiliteter for oppladning til konkurransene.

I tillegg til Birkebeiner arrangementer tilbyr Direktørboligen personer, grupper og bedrifter overnatting og matservering i forbindelse med årsmøter, konferanser, bryllup, dåp, jubileum og lignende.

For mer informasjon vennligst send oss en e-post på: [email protected]

Adresse: J.R. Wiborg gate 3, 2450 Rena, Norway
Telefonnummer: 417 73 767
By: Rena
Rute: J.R. Wiborg gate 3
Postnummer: 2450


Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler