facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Birkeland Grunn og Betong As

Birkeland Grunn og Betong As

Info

BGB er et autorisert entreprenørselskap som utfører oppdrag innenfor
boligutbygging, næringsområder, veibygging, VA-utbygging, riving og lignende. Vi er lokalisert i Lillesand, og utfører oppdrag i distriktet mellom Kristiansand og Arendal.

Historie

Birkeland Grunn & Betong A/S sin opprinnelse går tilbake til 1953 da entreprenørselskapet Kleivane & Ravnevand ANS ble stiftet med Trygve Ravnevand som leder. Maskinen dengang var gråtass traktor med vinsj, og de brukte blant annet stålplater trukket på bakken for transport av masser.

Beltelastere og Brøyter ble etterhvert krumtapper i bedriftens maskinpark. Kleivane & Ravnevand hadde opparbeidelsen av flere større boligfelt. Deriblant Justvik og Jærnesheia i Kristiansand og Nordåsen på Birkeland.

Etter Trygve Ravnevand sin bortgang kjøpte Dagfinn Ravnevand maskiner og utstyr fra Kleivane & Ravnevand og fortsatte driften under navnet Maskinentreprenør Dagfinn Ravnevand.

I 2003 kommer Tor Edvin Dahle som er nevø til Dagfinn Ravnevand inn i drifta og Birkeland Grunn & Betong A/S dannes. Syvert Raustøl har også en aksjepost i selskapet.

April 2010: Vidar Flaa kjøper aksjene til Syvert Raustøl i Birkeland Grunn & Betong A/S og går 1.august samme år inn som daglig leder i selskapet.

Januar 2011: BGB Eiendom A/S stiftes. Dette er et søsterselskap til Birkeland Grunn & Betong A/S, forretningsideen er utvikling av bolig og næringseiendom.

2013: Vidar Flaa kjøper aksjene til Tor Edvin Dahle og blir dermed største aksjonær med 67%. Dagfinn Ravnevand er den andre aksjonæren med 37%. De to til sammen er i dag eiere av BGB og BGB eiendom.

Adresse: Storemyrsletta 1, 4790 Lillesand, Norway
Telefonnummer: 97779697
on.bgb@tsop
By: Lillesand
Rute: Storemyrsletta 1
Postnummer: 4790


åpningstider

Mandag: 07:00 - 15:30
Tirsdag: 07:00 - 15:30
Onsdag: 07:00 - 15:30
Torsdag: 07:00 - 15:30
Fredag: 07:00 - 12:30

Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Birkeland Grunn og Betong As.

Lillesand entreprenør

åpningstider, plassering. Storemyrsletta 1 kart bykart, satellitt visning. Birkeland Grunn og Betong As adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Birkeland Grunn og Betong As. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Birkeland Grunn og Betong As med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Knut E. Ribe As Knut E. Ribe As 168 meter Stabile folk som jobber å leverer flott arbeid . Anbefales !!
Lillesand Anlegg As Lillesand Anlegg As 4 km Lillesand Anlegg AS er et lokalt entreprenør selskap som utfører alt innen grunnarbe...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler