facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Bistels brenneri Keramikk

Bistels brenneri Keramikk

Info

Keramikk Skulpturer.

Historie

- Leira har fasinert meg i mange år, skapertrangen gjorde seg etter hvert mer og mer gjeldene. Etter flere år med workshop og keramikk-kurs, ble lidenskapen til leira så stor at jeg måtte kjøpe meg en keramikkovn og skaffe meg mitt eget verksted.
Bistels brenneri ble en realitet i 2009.

- Jeg bruker grov steingodsleire, som egner seg veldig godt til å forme dyr i. Jeg synes det er fasinerende å kunne skape noe fra en klump leire til en «levende» figur.

For det er modellering av skulpturer jeg har spesialisert meg på, først og fremst dyr. Og aller mest kjent er de uttrykksfulle hundene mine - ofte bulldogger - i forskjellige fasonger og situasjoner.

- Jeg ser etter humor, karakter og personlighet, samtidig er det en anelse karikatur over mine skulpturer. Hunder har nå blitt mitt varemerke - det er gøy å lage hunder, spesielt de med mange rynker.

Steingodsleiren brennes opp til 1260 grader.Jeg bruker for det meste oksyd i dekoren, men liker også å leke med forskjellige glasurer, stilarter og materialer, for eksempel å mikse garn og keramikk.

Siden oppstart av eget verksted i 2009, har jeg ellers hatt flere utstillinger, og leverer skulpturer til ulike gallerier og forhandlere og private i hele landet.

- Jeg har hatt mange utstillinger og bestillinger, både til julegaver og bryllupsgaver. En hund har fått sin plass i en frisørsalong, og en mega-stor sko hos en skomaker.

- Jeg har dekoratør-utdanning fra Dupondskolen i København (1980), og har blant annet jobbet som miljøterapeut i 20 år.

- Representret i Gallerier:
Hjertholm Galleri Bergen
Krane Galleri Tromsø
Galleri Graff Askim
Fintison Galleri Son
Svartskog kolonial
Levende landliv Ørmen
Eker smykker/galleri Gamlebyen Fredrikstad
-Birkas salgsutstilling på Torget i Rennebu

Kontakt
Bistels brenneri
LISBETH VÅGØY
Oslogata 39
1610 Fredrikstad

+47 907 81 009
[email protected]

Adresse: Oslogata 39, 1610 Fredrikstad
Telefonnummer: 90781009
By: Fredrikstad
Rute: Oslogata 39
Postnummer: 1610


Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Bistels brenneri Keramikk med offentlig transport


Seiersten misjonshus 160 meter
119
Trosvik torg 260 meter
119
Holmen eldresenter 300 meter
119
Borggata 340 meter
VY6
Floaveien 390 meter
119

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Bistels brenneri Keramikk.

Fredrikstad kunstgalleri

åpningstider, plassering. Oslogata 39 kart bykart, satellitt visning. Bistels brenneri Keramikk adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Bistels brenneri Keramikk. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Bistels brenneri Keramikk med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler