facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Bjølsenhallen

Bjølsenhallen

Info

Denne siden administreres av Sagene IF som drifter hallen for kommunen. Her finner du all nødvendig info og beskjeder fra oss om Bjølsenhallen. Velkommen!

Historie

Denne siden er laget for alle brukere av Bjølsenhallen; idrettslag, skoler og leietakere. Det er Sagene IF som drifter hallen som også administrerer siden. Her vil du få info og oppdateringer/ beskjeder om hallen fra Sagene IF og kan også kommunisere direkte med oss.

Bjølsenhallen er en gammel bussgarasje, som ble bygd om til næringsbygg og idrettshall i 2005. I første etasje er det butikker, i 2. og 3. etasje er det idrettshall. Eiendomsfirmaet Fortin AS eier bygningen, Oslo kommune leier delen som er idrettshall, og Sagene IF drifter idrettshallen for kommunen.

I hallens åpningstider har Sagene IF en vakt i hallen. Disse vaktene er spillere og foreldre fra Sagene IF innebandy, og jobber på dugnad for klubben. De kan hjelpe deg med det meste, bare spør.

I Bjølsenhallen finner du to store saler (håndballbaner), flere kampsportsaler og en bordtennissal. Sagene IF, Fighter Kicboxing og Kjelsås bordtennis har fast tilholdssted i hallen.

På hverdager kveldstid (16- 22.30) er det omlag 25 ulike idrettslag som får tildelt treningstider i hallen av Oslo idrettskrets. På hverdager dagtid (før kl 16) er det Oslo kommune som leier ut hallen. I helger og ferier er det Sagene IF som leier.



"I 2. og 3. etasje i Bjølsenhallen finner du idrettshallen. Hallen er privat eid, men Oslo kommune leier den. Sagene IF drifter hallen for Oslo kommune, og har frivillige vakter i anlegget i åpningstidene. Hallen inneholder to store innebandy/håndballbaner, bordtennissal og en rekke kampidrettsaler. Mange klubber trener her, de største er Sagene IF, Fighter kickboxing og Oslo bordtennisklubb."
Adresse: Moldegata 7, 0445 Oslo, Norway
Telefonnummer: 22230100
By: Oslo
Rute: Moldegata 7
Postnummer: 0445


åpningstider

Mandag: 16:00 - 22:30
Tirsdag: 16:00 - 22:30
Onsdag: 16:00 - 22:30
Torsdag: 16:00 - 22:30
Fredag: 16:00 - 22:30
Lørdag: 09:00 - 18:00
Søndag: 10:00 - 20:00


relaterte søk: bjølsenhallen trening, bjølsenhallen kickboxing, bjølsenhallen butikker, treningstider bjølsenhallen, bjølsenhallen leie, bjølsenhallen bordtennis, bjølsenhallen apotek, sagene if
Anmeldelser
Litt gammelt men helt ålreit sted. Vi spiller bordtennis av og til
Ok. Har MENY butikk apotek blomsterforetning frisør. Samt parkeringshus i underetasjen.
Bra parkeringsmuligheter og kiosk! Bra med lys i hallen!
Fin hall og store fine garderober. Litt minus for total fraværende strømkontakter i garderobe ; Hjelpsom vaktmester. De hadde ikke kiosk I resepsjonsområdet, men tror det var noe på tribune. Vendingautomat.
Meny har mistet litt av sjarm Apotek hyggelige ansatte god hjelp får du å. Blomtebutikken. Godt utvalg på liten flate.
Grei hall, spilte innebandy her. Kanskje litt hardt gulv, men pytt pytt. Glem å finne gratis parkering hvis du kommer utenbys fra. Spesielt vanskelig på kvelden. Havner i parkeringshuset, men dertil kroner i parkering.
Flott hall med butikk og mange muligheter!
Stor Meny butikk, på Bjølsen, men dessverre mye kaos da ansatte rydder inn varer når det er mest mennesker i butikken. Ett stort pluss at det er post i butikk, hvor man kan ta inn/ut kontanter, og hente post pakker. . Mester grønn blomster butikk, Vitus apotek med hyggelige ansatte. Frisør, også om du trenger en klipp!
Veldig bra meny og bra blomsterbutikk og apotek. Ikke prøvd frisøren men den er i alle fall ikke overpriset for sett prisene. Bra parkeringsmuligheter også
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Bjølsenhallen med offentlig transport


Bjølsen 140 meter
37
54
Badebakken 270 meter
37
54
Kristoffer Aamots bro 410 meter
37
51
Godals vei 480 meter
51
54
Advokat Dehlis plass 490 meter
37
54

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler