facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Bjørk

Bjørk

Historie

BJØRK CAFE | BAR| RESTAURANT
Er et komplett restauranthus med sentral beliggenhet i Bodø.
Vi har et bredt tilbud med cafè, lunsj, restaurant, bar og selskapsavdeling.



"Bjørk åpnet i 2009 og er en italienskinspirert restaurant som holder til midt i hjertet av Bodø. Her kan gjestene følge pizzabakerne i aksjon ved steinovnen, og samtidig nyte en lun og uformell atmosfære som passer like godt til hverdags som til de litt større anledninger.På menyen finner du fersk pasta produsert på huset, italiensk pizza stekt i vår vedfyrte ovn, grillretter fra vår Josper grill, gode salater og søte desserter. Grillet tørrfisk har vært vår signaturrett gjennom mange år."
Adresse: Storgata 8 2. etg. , Bodø 8006, NO
Telefonnummer: 75 52 40 40
on.krojbtnaruatser@tsop
By: Bodø
Rute: Storgata 8
Husnummer: 2. etg.
Postnummer: 8006


åpningstider

Mandag: 10:00-22:00
Tirsdag: 10:00-22:00
Onsdag: 10:00-22:00
Torsdag: 10:00-22:00
Fredag: 10:00-22:00
Lørdag: 10:00-22:00
Søndag: 15:00-22:00


relaterte søk: bjørk alder, dvergbjørk, bjørk lavere klassifiseringer, fjellbjørk, bjørk bodø, hvor mye vokser bjørk i året, hengebjørk, bjørk engelsk
Anmeldelser
Vi hadde tre timer i Bødø etter fergeadkomst fra Lofoten. Bjørk hadde fullt men ryddet plass ute. Kamskjell til forrett. Servert på 10 min og mat før vin og jeg tenkte at oisann dette går for kjapt og må ha stått klart og blitt varmet opp. Men nei, perfekt stekte skjell og saus og asparges milde og fine smaker til skjellene. Vin kom kjapt etterpå. Steinbit til hovedrett. Og makker hadde grillet tørrfisk. Begge deler rett fra kjøkkenet og rykende varmt og veldig godt. Sitronterten var også fin. Hyggelig betjening.
Restaurant Bjørk er sentralt plasser ved i inngangen til handlegaten i glasshuset. Her får du italienske retter som antipasti, hjemmelaget pasta, pizza i kombinasjon med noen noen gode fiskeretter. Generelt er det brukt gode råvarer. Rettene er godt tilberedt og anretning er trafisjonell og rustikt. Du bør absolutt prøve signaturretten med grillet tørrfisk. Nyyyydelig fisk og tilbehør. Lokalene er hyggelige og intime uten at det blìr for tett. I feriesesongene er det stort sett ikke ledige plasser, så husk på å reservere i forkant!
Flott sted å spise, fantastisk servise , maten kom fort på bordet . Maten smakte himmelsk
Service, stemning og lokalene skårer høyt. Problemet oppstår dersom du feks har laktoseintoleranse slik jeg har. Dagen i forveien ringte jeg for å høre om de kunne servere pasta med steinsopp laktosefritt og jeg fortalte enda at laktosefri fløte går fint med retten fulgte det en kremet saus med steinsopp. Ja det lot seg ordne var svaret. Jeg ble meget skuffet når jeg tidlig innså at de ikke bare hadde kuttet ut sausen men også steinsoppen. Kelneren forhørte seg med kokken og kokken sa at pga laktose hadde de fjernet den kremede sausen og steinsoppen. Kelneren var heller ikke spesielt interessert når jeg prøvde å fortelle at jeg ikke hadde fått det jeg hadde bestilt og vedkommende forlot bordet mens jeg prøvde å forklare. Jeg hadde ikke bestilt dersom jeg dagen før hadde blitt fortalt at den ble servert uten saus. Alternativer for vegetarianere: På menyen hadde de både risotto og forskjellig pasta uten kjøtt. Dersom melk og ost ikke er ønskelig så kutter de trolig ut det uten å legge til et alternativ.
God service og hyggelig betjening. Men Cæsarsalaten dro ned. Baconet virket mer kokt enn stekt, eller bare varmet siden det var mykt og slapt. Bacon må være sprøtt og salt. Dressingen var tam og tynn. Kanskje litt krutonger og nyreven parmesan også ville gjort seg og litt godt brød ved siden av. Nei, dette var ikke slik en Cæsarsalat skal være.
Meget flott plass Meget godt mottatt God service Men når du ikke spiser sjømat kan jeg love at du er ikke mett når du går der fra Annas gatekjøkken er en kjekk avslutning på kvelden, der får du porsjoner som gjør dæ mætt.
Vi var 12 personer og vi har storkosa oss alle mann. Nydelig mat, god atmosfære, og kjempetrivelig servitør som satte prikken over i'en. AnbefalesMat: 5/5
Vi var kjempefornøyde med både mat og service. Jeg spiste en klassisk Skagensalat som ble servert på landbrød. Pizzaen var perfekt stekt, og bunnen var utrolig god. Sprø og deilig, med tykk og deilig skorpe. Tomatsalaten ble servert med brød og kryddersmør, med en deilig burrata/mozzarella ost. Stedet kan anbefales hvis du har lyst på en god lunsj i hvert fall.
Føltes litt heldig å få et bord uten bestilling, siden det var ganske travelt; men ellers ville jeg nok ha prøvd takeaway. Litt brød å begynne, som var helt greit. Til hovedrett valgte jeg ravioli fylt med hjort og timian. Dette var en av de meste smakfulle ravioliene jeg har spist - hjorten hadde en tydelig smak som var sterkere enn selve pastaen som ofte er sterkere. Pastaen er jo viktig, men poenget med noe som ravioli er at man smaker det som ligger inne pastaen, og har leverte det. Knasen fra hasselnøttene var en flott kontrast. Til slutt hadde jeg den mørke sjokoladekaken med blåbær-smak iskrem. Og det var jo mørk, tykk sjokoladekake, nesten for hard. Det ville kanskje ha vært for mye eller for søt for noen, men jeg ville ikke ha klaget med en større porsjon. Stemningen i restauranten var god, men hadde ikke så mye lys og enda mindre etter at stearinlyset gikk ut på bordet før det ble erstattet.
Syntes menyen så veldig bra ut. Bestilte fiskesuppe og pizza. Pizza var helt grei. Litt seig skorpe og bunn. I fiskesuppe var fisken tørr. Det var også for mye urteolje på toppen som tok smaken fra suppen. Ellers noe tam smak. Stolene var skittne og ikke veldig stas å sette seg ned i. Ble et avkortet besøk, tok desserten et annet sted.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Bjørk.

Bodø barer

åpningstider, plassering. Storgata 8 bodø skandinavisk kart bykart, satellitt visning. 2. etg. hvordan komme seg rundt. Bjørk adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Bjørk. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Bjørk med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Sydøst Sydøst 191 meter Var og spiste lunsj buffet på en fredag Maten var bra betjeningen trivelig men renhol...
Bryggerikaia Bryggerikaia 249 meter Nydelig mat, god service og hyggelig betjening.
Sku Bare Sku Bare 8 km Flotte folk som driver nå, er du ute etter en bra kveld med gode drinker og bra verts...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler