facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Bjørkmoen Kattepensjonat

Bjørkmoen Kattepensjonat

Info

Reis på ferie uten å være bekymret for katten din. Kom og besøk oss for å se hvordan din katt vil bli tatt vare på når du reiser bort.

Historie

Bjørkmoen Kattepensjonat drives av samboerparet Ole Kristian Lindvik og Charlotte Tuverud. Vi har en gård på Årnes som vi for det meste har oppstallet trav og galopphester, i tillegg til at vi har to hunder og to katter. Gården har tidligere rommet griser, men da det er andre dyr som ligger vårt hjerte nær, har vi gjort en del arbeid for å gjøre det om til stall og kattepensjonat.

I vårt pensjonat har vi 18 bur i lyse og trivlige omgivelser. De fleste burene kan enkelt slås sammen til dobbel størrelse ved å ta ut et pleksiglass, i tillegg er to av disse store nok til å¨romme to katter. Vi har et fellesrom hvor kattene kan gå løse sammen dersom eier vil dette og vinduer der kattene kan følge med på dagliglivet utenfor. Vi fokuserer på at det skal være rent til enhver tid og at kattene skal trives sammen. Kattene aktiveres daglig og får tilsyn flere ganger om dagen. Det vil stå tørrfòr og vann ubegrenset framme til enhvver tid i både bur og i fellesrommet.
Vi har et godt samarbeid med veterinær og gjør oppmerksom på at vi forbeholder oss retten til å sørge for nødvendig behandling av dyret på eiers regning og risiko dersom dette skal være nødvendig, med mindre annet er avtalt på forhånd.

Alle kattene må ha godkjent vaksinasjon, gitt senest 1 år før oppholdet.
Hannkatter må være kastrerte.
Ormekur skal være gitt senest 3 mnd før oppholdet.

Vi er forhandler av Royal Canin, og det er dette fòret vi bruker i pensjonatet. Du kan derfor kjøpe med mat når du henter katten din.

Vi har også mulighet til å ta imot kaniner. Her vil det være mulighet for egen "luftegård" noen timer i døgnet.
Vi kan gi p-piller eller annen medisinering ved eiers risiko.

Priser:
Katt pr. påbegynte døgn kr. 150,- inkl. fòr.
2 katter fra samme eier kr. 225,- inkl. fòr.
Kanin pr. påbegynte døgn kr. 85,- inkl. stråfòr
Vi har betalingsterminal og ser helst at det betalses med kort, men vi kan også ta kontant betaling.

Ring oss gjerne for en uforpliktene prat eller ved bestilling til ditt kjæledyr. Du kan også sende oss en mail på adressen:
[email protected]

Kjøre beskrivelse:
Kjør E6 og ta av ved Kløfta og følg E16 retning Kongsvinger. Ved Vormsund, ta til høyre i rundkjøring før brua (Esso stasjon på høyre hånd) og følg veien 2,1 km retning Årnes. Her vil det stå et skilt i veien på høyre side, Kattepensjonat.

Adresse: Vormsundvegen 196, 2150 Årnes
Telefonnummer: 97616315
moc.liamg@tanojsnepettakneomkrojb
By: Årnes
Rute: Vormsundvegen 196
Postnummer: 2150


Nærliggende lignende selskaper
Equinist Equinist 5 km
Det store lille hundehus Det store lille hundehus 5 km Det lille hundehus, med de store mirakler.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler