facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Bjørnsgård Barnehage

Bjørnsgård Barnehage

Info

Vi er en privat foreldre-eid barnehage som ligger på Kapp i Østre Toten Kommune. Barnehagen ble etablert i 2000. Vi er delt inn i 2 baser.

Vår oppgave

Ingenting er umulig

Etikett

Barnehagen ble startet av noen få entusiastiske foreldre som ikke fikk barnehage plass til sine barn i kommunen her. Trygge barnehager ble koblet inn og snøballen begynte å rulle. Desember 2001 sto en barnehage med tre baser ferdig til bruk. Barnehagen er foreldre drevet og alle som har barna sine her har kjøpt seg inn med en andel på 4000 kr. Disse pengene får man igjen når man slutter. Bjørnsgård barnehage har i dag to baser. En for barn fra 0-3 år – Lillebjørn og en base fra 2-6 år – Storebjørn. Vi har en utegruppe, den fungerer slik at alle barna rullerer på å være med der. Det er forskjellige dager som er turdager for de enkelte aldersgrupper. Selv om vi har valgt å dele barna i en base for de aller minste og en base for de største barn, så er det besøk frem og tilbake mellom Lillebjørn og Storebjørn.

Adresse: Bjørnsgårdlinna 143, 2849 Lena, Norway
Telefonnummer: 61162430
on.egahenrabdraagsnrojb@anin
By: Lena
Rute: Bjørnsgårdlinna 143
Postnummer: 2849


åpningstider

Mandag: 06:45 - 17:00
Tirsdag: 06:45 - 17:00
Onsdag: 06:45 - 17:00
Torsdag: 06:45 - 17:00
Fredag: 06:45 - 17:00

Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Bjørnsgård Barnehage.

Lena barnehage

åpningstider, plassering. Bjørnsgårdlinna 143 kart bykart, satellitt visning. Bjørnsgård Barnehage adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Bjørnsgård Barnehage. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Bjørnsgård Barnehage med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Lena FUS barnehage Lena FUS barnehage 5 km Oversatt av Google flink Original جيد
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler