facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Bjørnstad Bil AS

Bjørnstad Bil AS

Historie

Bjørnstad Bil AS har 27 års erfaring i salg av velholdte bruktbiler. I august 2011 flyttet vi inn i nye, flotte lokaler på Minnesund. Vi har en sterk og ryddig økonomi og det er trygt å handle bil hos oss. Stort utvalg i markedets mest populære biler til gunstige priser. Velkommen til oss for gode tilbud og et hyggelig bilkjøp.

Adresse: Sanderud 39A, 2092 Minnesund
Telefonnummer: 63959030
on.lib-datsnrojb@tsop
By: Minnesund
Rute: Sanderud 39A
Postnummer: 2092


åpningstider

Mandag: 10:00 - 17:00
Tirsdag: 10:00 - 17:00
Onsdag: 10:00 - 17:00
Torsdag: 10:00 - 19:00
Fredag: 10:00 - 17:00


relaterte søk: melby bil, minnesund bil as, aasen bil, finn bil, bjørnstad bil orkanger, bruktbil minnesund, bjørnstad bil tuning, erfaringer med bjørnstad bil
Nærliggende lignende selskaper
Bilhjørnet Minnesund Bilhjørnet Minnesund 284 meter Hos oss finner du mange ulike bilmodeller, både brukte og nyere biler.
Aasen Bil As Aasen Bil As 663 meter Det er ikke vanskelig å si noe pent om denne bedriften.. disse vet hva de snakker om....
Aasen Bil AS Aasen Bil AS 663 meter Det er ikke vanskelig å si noe pent om denne bedriften.. disse vet hva de snakker om....
Minnesund AutoPartner Minnesund AutoPartner 701 meter Veldig fornøyd med arbeidet, og fornuftige priser. Hyggelige ansatte
Minnesund Bil Minnesund Bil 1 km Svært hyggelig når man trenger hjelp med bilen. Thor Øyvind, tusen takk.
Anmeldelser
Anbefaler å ta en tur til Bjørnstad Bil. Her kan du ta en bilprat. Nye og fine lokaler nær E6. Har alle type biler til gunstige priser.
Kjøpt første og siste bil her!Hvis du handler her ta NAF test,annen undersøkelse ført kjøp.Defekter som dukker opp senere er ikke interessant for selger.Anbefales ikke!!!
Verste forhandleren. Fraråder å kjøpe bil herfra, og skulle du finne på å gjøre det så bør bilen sjekkes på verksted før kjøp. Forhandleren møter ikke forventninger ift garanti og rekontakt angående feil på bilen. Fremstår hyggelige ved salg, men er totalt upålitelige etter!
Kan IKKE anbefale denne forhandler. Hadde avtale om å se og prøvekjøre en bil, og kommer dit så har de solgt bilen i løpet av dagen.
Altså når du først tar deg tid tel å besøke en så trivelig gjeng med joviale selgere og godt bruktbilutvalg og med servering av en umåtelig god kaffi fra pitstop-kroken; så er sjansen stor for at de kan tilby deg en bil som dekker akkurat dine behov.
Alltid hyggelige og imøtekommende. Veldig bra utvalg av biler! Ingen tvil om hvor jeg skal handle min neste bil!
Lite flinke med å oppdatere sine salg på finn.no. Kjørte 200 km for å opptage at bilen jeg ønsket meg var solgt. Ellers hyggelig folk.
Kjøpt en bil der ok folk å handle med ???? Men det kan være andre meninger senere
Sikkert bra sted dette har aldri vært det.
Veldig fine lokaler, hyggelig betjening. Kan anbefale disse til deg som skal kjøpe bil.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Bjørnstad Bil AS med offentlig transport


Vestheim 130 meter
3737
443
Sanderud 290 meter
3737
443
449
Minne industriområde 450 meter
3734
3737
443
448
449

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler