facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Bjartmars Favorittkro

Bjartmars Favorittkro
"Hyggelig restaurant med god mat og service."
Adresse: Atlanterhavsveien , Averøy 6530, NO
Telefonnummer: 916 18 346
By: Averøy
Rute: Atlanterhavsveien
Postnummer: 6530



relaterte søk: restaurant bjartmars favorittkro, averøy restaurant meny, bjartmars kro meny, bryggen i bud, bjartmars kro åpningstider, catering averøy, spisesteder averøy, håholmen havstuer
Anmeldelser
Fikk servert fiskesuppe med brød, en fantastisk suppe med smak og fylde.Mat: 5/5
God mat og en helt super service. Hadde med en 1åring som var sliten etter lang kjøretur. servitørene kom med flere forskjellige leker når 1 åringen ikke ville ha mere mat, slik at vi fikk spise mens 1 åringen fikk leke.
Stemningsfult gammelt lafta bygg. Mye av det de serverer er basert på lokale råvarer, særlig fisk. Trivelig betjening. Fantastisk fin utsikt mot Atlanterhavsvegen.
Blir god og mett her ja. Finner ikke noe å klage på.Mat: 5/5
Veldig god mat. Litt kaotisk ved oppmøte da det var flere reservasjoner og mange i kø, ellers bra service og et veldig godt måltid inkludert dessert ved å kjøpe buffé.
Fantastisk god mat og utrolig hyggelig eier/eiere. Anbefales på det sterkeste.
Veldig god Bacalao og superhyggelig betjening. Fin plassering ved enden av Atlanterhavsveien. Trivelige lokaler som fremhever tømmerveggene på en fin måte.
Flott plass og service som anbefales kjempe god mat og karamellpudding perfektskal tilbake neste gang me passerer
Fantastisk potetball med tilbehør. Beste jeg har fått noen gang. Utrolig hyggelig vertinne og servitør. Vi storkoste oss. Anbefales på det varmeste. Virkelig verd et besøk.
5 Nydelig mat, gode råvarer og veldig hyggelig ansatte Anbefales på det varmeste!
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler