facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Bjerke Nærmiljøsenter - Utlånssentralen

Bjerke Nærmiljøsenter - Utlånssentralen

Info

Bjerke Nærmiljøsenter skal arbeide med å skape kontakt mellom folk.

Vi tilbyr kafe, voksentrim, stor utlånssentral av sportsutstyr, frisør og fotterapeut

Historie

Frivillighetssentralen på Bjerke flyttet inn i flotte og lyse lokaler i Brobekkveien 53 i februar 2008 og navnet ble endret til Bjerke nærmiljøsenter.

Ervald dagsenter overtok driften av vår kafe fra 1. februar 2013.
Nærmiljøsenterets ansvar er å drive utleie av lokaler til foreninger og lag, private arrangementer, utlånssentral av sportsutstyr og vårt nye trimrom.
Målet med senterts virksomhet er å tilby innbyggerne i bydelen fritidsaktiviteter basert på frivillig innsats, og å bringe ulike typer mennesker sammen og skape et trygt og godt nærmiljø.
På Bjerke nærmiljøsenter er alle velkommen, på tross av alder, kjønn og kulturell bakgrunn!

Nærmiljøsenteret har en rekke egne tilbud: Caféen er åpen fem dager i uken, og senteret har en utlånsentral der man kan låne diverse aktivitetsutstyr. Senteret har også et eget treningsrom, samt egen frisør og fotpleie. I tillegg har Bjerke uteteam sitt arbeidslokale i kjelleren på senteret. Se menyen på venstre side for å lese mer om senterets egne tilbud.

Bjerke nærmiljøsenter har to fast ansatte, Bjørn Sjøli Hansen som er daglig leder, og Birte, som er utdannet vernepleier. Alle andre aktiviteter som foregår på senteret drives av frivillige foreninger eller organisasjoner som leier lokaler på senteret.




Målsettinger

Bjerke nærmiljøsenter skal arbeide med å skape kontakt mellom beboere og formidle frivillig arbeid til beboere i Bjerke bydel. Dette skal gjøres gjennom:

Å iverksette aktiviteter som styrker kontakten mellom beboere i bydelen.
Å formidle tjenester mellom beboere på frivillig grunnlag.
Å etablere kontakt på tvers av generasjoner og kulturer.
Å være et bindeledd mellom beboere og bydelen.
Å være et supplement til det eksisterende frivillige organiserte arbeidet - og til det profesjonelle omsorgsapparatet i bydelen.



Nærmiljøsenterets tjenester skal

Være et supplement til de offentlige og private omsorgstjenestene.
Drives på basis av frivillig ubetalte medarbeidere, med unntak av daglig leder og nødvendig ekstrahjelp for å nå målsettingen.
Ytes kostnadsfritt av frivillige hjelpere.
I prinsippet å være kostnadsfritt for bruker - med unntak av hjelpers direkte utgifter.
Ytes med konfidensiell behandling.
Bjerke nærmiljøsenter skal drive i samsvar med de retningslinjer som Sosialdepartementet forutsetter for drift av nærmiljøsentre og overordnede mål for bydelen som Bydelsutvalget i Bydel Bjerke vedtar hvert år.

Adresse: Brobekkveien 53, 0598 Oslo, Norway
Telefonnummer: 92 25 56 58
By: Oslo
Rute: Brobekkveien 53
Postnummer: 0598


Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Bjerke Nærmiljøsenter - Utlånssentralen med offentlig transport


Vollebekkveien 70 meter
58
Øvre Risløkka 220 meter
60
Vollebekk 310 meter
1E
4
5
Nedre Vollebekk 310 meter
58
Kroklia 350 meter
60

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Bjerke Nærmiljøsenter - Utlånssentralen.

Oslo organisasjon

åpningstider, plassering. Brobekkveien 53 kart bykart, satellitt visning. Bjerke Nærmiljøsenter - Utlånssentralen adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Bjerke Nærmiljøsenter - Utlånssentralen. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Bjerke Nærmiljøsenter - Utlånssentralen med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler