facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Bladkongen

Adresse: Hegdehaugsveien 21B , Oslo 0352, NO
Telefonnummer: 22 43 90 93
By: Oslo
Rute: Hegdehaugsveien 21B
Postnummer: 0352



relaterte søk: rabattkode bladkongen, bladkongen kk, bladkongen min side, bladkongen iform, bladkongen gavekort, kamille bladkongen, blad abonnement, blad abonnement i gave
Anmeldelser
Elendig kundeservice. Flere måneder før produktet ble levert. Misvisende markedsføring: kjøpte et produkt som fremstod som et engangskjøp for 219 kr, for deretter å motta en faktura på 1249 kr noen måneder senere, med beskjed om at jeg har startet et abonnement.
Alt for treg kundeservice og ekspedering av nye abonnement. Erfaring med flere abonnement i fjor og også julegaveabonnement som er bestilt og betalt i november og man må purre på langt uti januar da abonnementet ennå ikke er startet. Det er ikke som man ønsker å spørre den som skal få gaven alltid, om de har mottatt 1. bladet, når det skal være en overraskelse.. For øvrig får man heller ikke svar på mail. Har ventet 1 uke snart på svar. styr unna om du kan.
Dårlig service, og fishy vilkårene.
Tar alt for lang tid. Dårlig bemanning?
Søppel service
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Bladkongen.

Oslo kultur og underholdning

åpningstider, plassering. Hegdehaugsveien 21B oslo trykte medier kart bykart, satellitt visning. Bladkongen adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Bladkongen. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Bladkongen med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler