facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Blatchford Ortopedi - Avd. Kristiansand

Blatchford Ortopedi - Avd. Kristiansand

Info

Vi er et ortopediteknisk senter som fremstiller og tilpasser ortopediske hjelpemidler. Bedriften består av ortopediingeniører, ortopediteknikere og administrativt personell - til sammen 44 medarbeidere.

Historie

Blatchford avdeling Kristiansand holder til i nye og moderne lokaler i Skibåsen 42 B i Sørlandsparken. Vi er et ortopediteknisk senter som fremstiller og tilpasser ortopediske hjelpemidler. Bedriften består av ortopediingeniører, ortopediteknikere og administrativt personell - til sammen 44 medarbeidere. Vi ble etablert i 1979 og har opparbeidet en stor kundekrets i begge Agderfylkene. Vi samarbeider med sykehusene, leger/spesialister og har faste klinikker i våre lokaler i Kristiansand og Arendal.

Adresse: Skibåsen 42 B – Sørlandsparken, 4636 Kristiansand, Norway
By: Kristiansand
Rute: Skibåsen 42 B – Sørlandsparken
Postnummer: 4636


åpningstider

Mandag: 08:00 - 15:30
Tirsdag: 08:00 - 15:30
Onsdag: 08:00 - 15:30
Torsdag: 08:00 - 15:30
Fredag: 08:00 - 15:30


relaterte søk: blatchford kristiansand, blatchford ortopedi arendal, ortopediservice kristiansand åpningstider, blatchford bodø, blatchford harstad, butikk blatchford, blatchford tromsø, blatchford bergen
Anmeldelser
Grei plass for deg som trenger spesial såler eller sko.
Dyktige fagfolk og god oppfølging
Hyggelige folk og kvalitet på det de selger. Men når de klarer å gjøre samme feilen på oppbygging av sko 2 ganger, nei det synes jeg er dårlig når man er helt avhengig av nettopp akkurat den skoen for å kunne gå.
Negativt. Ingen info om at det var en privatpraktiserende lege som sto for søknad. Er tilhenger av offentlig helsevesen, og hadde heller brukt dette dersom jeg hadde blitt informert .
Jeg er meget misfornøyd med hjelpen jeg fikk av ortopeden her så i utgangspunktet følte jeg at jeg måtte reise hjem med uforrettet sak,veldig skuffende
Greit å handle nye sko og fotsenger. Du må ha timeavtale
Er veldig fornøyd med servicen og oppfølgingen. De tar vare på meg
Et flott sted for oss som trenger spesial sko og såler.Kan anbefales.
Som regel lang ventetid på å få time måneder, og ikke alltid ting passer slik det skal. Ellers veldig hyggelig personell og flotte lokaler.
Bra og god service
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Blatchford Ortopedi - Avd. Kristiansand med offentlig transport


Sørlandstunet 450 meter
A26
M1
Sørlandssenteret terminal 450 meter
100
587T
M2
N101
Sørlandssenteret vest 460 meter
A26
M1

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Blatchford Ortopedi - Avd. Kristiansand.

Kristiansand tjenester for uføre

åpningstider, plassering. Skibåsen 42 B – Sørlandsparken kart bykart, satellitt visning. Blatchford Ortopedi - Avd. Kristiansand adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Blatchford Ortopedi - Avd. Kristiansand. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Blatchford Ortopedi - Avd. Kristiansand med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Handicus Handicus 6 km Formålet med Handicus er å arbeide for bedre muligheter for funksjonshemmede til å ha...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler