facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Blekkan Trav

Blekkan Trav

Info

Velkommen til BlekkanTrav! Vi holder til på Øvre Jakobsli i Trondheim, stallen drives og eies av Jomar og Tove Blekkan!

Historie

BlekkanTrav består av gården hjemme på Jakobsli med plass til tjuefire hester, samtidig som vi har stallen på Leangen med plass til tolv hester.

Fasilitetene på gården er så mangt, blant annet: Femten luftegårder i forskjellige størrelser, tre er ekstra store med tilgjengelighet til grønt gress, hvor vanligvis hester går dagen etter løp for å få strekke på beina! Så har vi en hingste-paddock for rampetassene. I tillegg har vi tre store "beiter" som strekker seg nedover i dalen.

Løypene består av ei rettstrekke, som er delt i tre, hvor vi har muligheten til å enten kjøre korte intervaller på enten 500/700 meter, eller lange intervaller på 1100 meter. I forhold til vanlig trening har vi flere løyper som sløyfer seg rundt gården og nabo-jordene, de varierer i terreng og gir hestene mulighet til å virkelig få trent alle musklene sine!

Vi har også muligheten til å kjøre opp til Estenstadshytta, viss hestene trenger en real styrketreningsøkt i bakker. Til slutt så har vi også en skrittemaskin. Løypene blir vedlikeholdt regelmessig, for optimale treningsforhold!

I forhold til trenings-filosofi, alle vet jo at alle hester er meget forskjellige med svakheter og styrker! Så hver enkelt av hestene får en egen treningsmetode som er vurdert ut i fra hva de trenger for å bli sterke, spenstige og raske løpshester!

Vi har regelmessige besøk av hovslager, veterinær og alternative behandlere, slik at hestene våre er i tipp-topp stand!

Teamet vårt består av både få og mange, dagligdags trening og stell tar Jomar, Ivar Asphaug og lærlingen Helen Ferriday seg av. Tove Blekkan jobber i Leangen-administrasjonen, men tilbringer også mye tid i stallen og er den som holder orden på driften!

Hovslager Leif Hoseth er innom ofte og skor hestene våre på beste vis, en bedre hovslager skal man lete lenge etter! Vi har ett lite "team" med veterinærer/alternative behandlere som gir hestene behandling som magnet-terapi, akupunktur og gir oss flittige råd angående muskulatur.

For å ikke nevne alle våre flotte hesteeiere, som kommer innom støtt og stadig for å hilse på de firbeinte! Uten dem hadde det ikke vært noe Blekkan Trav, og alle sammen er en viktig del av å skape det positive miljøet vi har oppe på gården!

Adresse: Presthusvegen 71, 7059 Trondheim, Norway
By: Trondheim
Rute: Presthusvegen 71
Postnummer: 7059


Nærliggende lignende selskaper
Reppe Ridesenter Reppe Ridesenter 2 km Hos Reppe Ridesenter AS tilbyr vi ridekurs, ridetimer og rideturer for barn og voksne...
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler