facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Bli fri - hypnoterapi

Bli fri - hypnoterapi

Info

Behagelig terapi for røykeslutt, vektreduksjon, søtsug, fobier, flyskrekk, eksamensskrekk m.m.

Historie

Hypnoterapi er enkelt fortalt hypnose brukt i terapi. Denne formen for hypnose må ikke forveksles med scenehypnose der hypnotisøren får noen til å hoppe rundt på scenen som en lykkelig apekatt! Hos en hypnoterapeut har du full kontroll og kan når som helst avslutte dersom du ønsker det.

Med rolig musikk i bakgrunnen blir du ledet inn i en dyp og god avslapping. Denne avslappede tilstanden gjør at forslag fra hypnoterapeuten får ditt bevisste og ubevisste sinn (underbevisstheten) til å samarbeide, og på den måten oppnå gode og varige endringer.

I vårt ubevisste sinn ligger vaner og uvaner, følelser, all kunnskap,alt vi har opplevd, langtidsminne osv., og dette utgjør ca. 95 % av vår totale bevissthet. Denne delen har vi ingen kontroll over.
Viljestyrke, tanker, logikk og rasjonell tenking ligger i de resterende 5 %, som vi har kontroll over. Det sier seg selv at skal vi oppnå endringer i vaner og uvaner, gir det dårlige odds å kun satse på viljestyrken!

Hypnoterapi kan også hjelpe mot søtsug, fobier, alle slags typer skrekk, eksamensnerver.... og mye mer!

Adresse: Flåtestadveien 3, 1415 Oppegård
Telefonnummer: 458 00 246
By: Oppegård
Rute: Flåtestadveien 3
Postnummer: 1415


Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler