facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Blindleia Cykleklubb (BCK)

Blindleia Cykleklubb (BCK)

Info

15. oktober 2009 startet vi opp en sykkelklubb med base i Lillesand. Klubben er registrert hos NCF.
Følg også klubben på http://instagram.com/blindleiack

Historie

15. oktober 2009 startet vi opp en sykkelklubb med base i Lillesand, Blindleia Cykleklubb (BCK). Klubben er registrert som egen idrettsklubb hos Norges idrettsforbund og Norges cykleforbund. Bakgrunnen for oppstarten er at det har vært et savn blant mange syklister i Lillesand, både for de aktive og turryttere, at det ikke har vært mulig å bli medlem i en klubb lokalt. Navnet valgte vi for å ha en tilhørighet til Lillesand og Sørlandet, og hva er vel mer passende en et merkenavn som Blindleia.

Klubben har i dag 99 medlemmer og har i utgangspunktet fokus på sykle det meste av turritt (landevei) her på Sørlandet, samt delta i ritt som Å i heiane, Grenserittet, Birkebeinerrittet og Colorline Tour. Vi skal drive både med landveissykling og terrengsykkel. Det vil arrangeres felles treningsøkter tre ganger i uka og en spinningøkt i uka på vinteren, her er det fritt å være med.

Adresse:
Telefonnummer: +4790966770
By: Lillesand


Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler